• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Ececim azda kolsa konusabiliorum bunada sukur pzt-sali kurs o gunler teyzelerden inciler sunarimgunlerini doldurman ii olmus bende doldurmaya cabaliyor kendime is yaratiorum yalnizligimi unutmak icin ..12gun aradan snr kocisimle konusunca nsl sewindirik olduysam annemle teyzemin dikkatini uzerime cekmisim

Çok sevindim ablacım, eğer imkanınız varsa yabancı dizi izlemenizi öneririm, hem keyifli oluyor hem de kulak dolgunluğu sağlıyor konuşma aşamasına yardımcı olarak. İnternetten izleme imkanınız varsa friends, himym gibi dizileri eğlenceli buldum ben, tavsiye ederim.:34:

Yaa Burcu ablacım ne kadar güzel duygular değil mi, çocuklar gibi seviniyor insan bir haber alınca sesini duyunca, çünkü safi aşk aranızdaki, sıradan değil. Allah mutluluğunuzu daim etsin, tüm istediklerinizi gerçekleştirsin. :16::16:

Teyzelerin maceralarını da bekliyoruz sabırsızlıkla:56:

iyi akşamlar arkadaslar aranıza yeni katıldım...sanırım ortak yanlarımız var bnde 6 aylık evliyim ve eşim 2.kaptan:(suan ayrıyız dönüşünü sabırsızlıkla bkliyorum..çok zor...tabi bi okadarda keyifli hiç birşey tükenmiyor..:D

Teşekkür ederim Burcu ablacım aminnn:29::29:

iyi akşamlar arkadaslar aranıza yeni katıldım...sanırım ortak yanlarımız var bnde 6 aylık evliyim ve eşim 2.kaptan:(suan ayrıyız dönüşünü sabırsızlıkla bkliyorum..çok zor...tabi bi okadarda keyifli hiç birşey tükenmiyor..:D

:3::3:hoşgeldinizz.. Ortak değerleri paylaşmak adına bu sayfaya geldiğiniz için çok çok şanslısınız.. :7: Çalışıyor musunuz? Eşiniz ne zaman dönüyor? Hangi hatlarda çalışıyor??

Son düzenleme:
Gelinlk en onmlisi bnce onu halletiysen gerisi kolay nerden bktin ew bide ne kdra kdr bakiosun duunden snr tayinini izmiremi aldiricaksin

Gelinlk en onmlisi bnce onu halletiysen gerisi kolay nerden bktin ew bide ne kdra kdr bakiosun duunden snr tayinini izmiremi aldiricaksin

bornovadan bakıyorum canım ulaşımı heryere çok rahat ve lokasyonu iyiymiş eşim öyle arzuluyor bende severim zaten bornovayı..evet büyük ihtimalle tayinim olucak ama olmassa da ayrılırım mecburen..iş olayı henüz netlik kazanmadı bakalım..
şu gelinliği nasıl aldım hala şaşkınım kimisi aylarca gelinlik bakar ben birgün içinde bırak birgünü saatler içinde verdim kararımı..:9:

cnm 700 civarı düşünüyordum..izmirden döndükten sonra emlakçı bi bayan var o aradı beni..istediğiniz gibi bir ev var..merkezi kat kaloriferli lokasyonu iyi olan bi ev varmış 15 gün sonrada kiracı çıkıcakmış..aidatı ısıtma giderleri derken 800 bulucak..ama sitenin iki güvenlik görevlisi varmış o iyi..eşim hani sonuçta kaptanım güvenli olsun diyordu ..bakalım inş olur cumartesi tekrar gidicem izmire

:3:

Didem abla çok güzel yazmışsınız, hislerime tercüman olmuşsunuz, ama onlar da sakin liman istiyorlar geldiklerinde, bunu da es geçmemek lazım bence. Nasılsınız bu arada?

ececim selam, iyim işte ben de 4 gundur konusamıorum sevgilimle, bugün arıcak insallah:ssz: gecen gün kardesi yazdı bana destek oluolar sagolsunlar. sen nasılsın?
evet herkes huzur ister, sakinlik ister canım, saygısızlığa, kırıcılığa varmadığı sürece ufak sürtüşmeler hoş görülür demek istedim :34:

didemcim nasılsın ?:34:

canım iyiyim valla haftasonu giremedim özledim sizleri, dün kız arkadaslarım bendeydi sevgilimle konusamadık 4 gundur onlara anlatayım dedim laf agzımda kaldı haline sükret bizim sevgilimiz bile yok dediler, güleyim mi ağlayayım mı:97:
bu sefer biraz uzun sürdü seferi o yuzden konusamadık ama bugün aksama kadar araması lazım, karaya yaklaşacak cünkü off of:14:
ama gecen gün kardesiyle konustuk, sanki daha iyi hissettim kendimi,iyi dilekleri beni sevindirdi, tabi onun kardesinden duymak ayrı oldu, tanışmamıza fırsat kalmadan biz tanışmış gibi yakınız, sevgilim şaşırcak gelince :51:
sen napıosun güzelim?

cnm 700 civarı düşünüyordum..izmirden döndükten sonra emlakçı bi bayan var o aradı beni..istediğiniz gibi bir ev var..merkezi kat kaloriferli lokasyonu iyi olan bi ev varmış 15 gün sonrada kiracı çıkıcakmış..aidatı ısıtma giderleri derken 800 bulucak..ama sitenin iki güvenlik görevlisi varmış o iyi..eşim hani sonuçta kaptanım güvenli olsun diyordu ..bakalım inş olur cumartesi tekrar gidicem izmire
buıyı haber hayırlısı olsun dıorum

neden neden neden neden:))acep neden:))

Burcu ablacım kız çok yoğun, okulu çok yoğunmuşş.. herkes benim gibi boş gezenin boş kalfası diilki:)) Nasılsınız Burcu abla?? Yazıcam diyosunuz diyosunuz yazmıyosunuz şu maceraları:51:

saol cnm inşallah..bir sene sonra biraz daha birikim yapıpı ev almayı planlıyoruz allah nasip ederse o yüzden yüksek fiyata kiraya çıkmak istemedik..bu evde uygun geldi..bakalım hayırlısı

Ablacım hayırlı olsun şimdiden. Allah daha güzellerini nasip etsin:)

Back