- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.301
Ececim azda kolsa konusabiliorum bunada sukur pzt-sali kurs o gunler teyzelerden inciler sunarimgunlerini doldurman ii olmus bende doldurmaya cabaliyor kendime is yaratiorum yalnizligimi unutmak icin ..12gun aradan snr kocisimle konusunca nsl sewindirik olduysam annemle teyzemin dikkatini uzerime cekmisim
iyi akşamlar arkadaslar aranıza yeni katıldım...sanırım ortak yanlarımız var bnde 6 aylık evliyim ve eşim 2.kaptansuan ayrıyız dönüşünü sabırsızlıkla bkliyorum..çok zor...tabi bi okadarda keyifli hiç birşey tükenmiyor..
Huhuu kimse yok muuuu???
Nbr simgecan bii sen bide ben buradayiz herkesler mesgul nasilsin gorusmeyeli
Gelinlk en onmlisi bnce onu halletiysen gerisi kolay nerden bktin ew bide ne kdra kdr bakiosun duunden snr tayinini izmiremi aldiricaksin
Didem abla çok güzel yazmışsınız, hislerime tercüman olmuşsunuz, ama onlar da sakin liman istiyorlar geldiklerinde, bunu da es geçmemek lazım bence. Nasılsınız bu arada?
iyi akşamlar arkadaslar aranıza yeni katıldım...sanırım ortak yanlarımız var bnde 6 aylık evliyim ve eşim 2.kaptansuan ayrıyız dönüşünü sabırsızlıkla bkliyorum..çok zor...tabi bi okadarda keyifli hiç birşey tükenmiyor..
didemcim nasılsın ?
buıyı haber hayırlısı olsun dıorumcnm 700 civarı düşünüyordum..izmirden döndükten sonra emlakçı bi bayan var o aradı beni..istediğiniz gibi bir ev var..merkezi kat kaloriferli lokasyonu iyi olan bi ev varmış 15 gün sonrada kiracı çıkıcakmış..aidatı ısıtma giderleri derken 800 bulucak..ama sitenin iki güvenlik görevlisi varmış o iyi..eşim hani sonuçta kaptanım güvenli olsun diyordu ..bakalım inş olur cumartesi tekrar gidicem izmire
neden neden neden neden:))acep neden:))offf(( ben sizinle olamıyorum inşş bu yaz talafi edeceğim ( çok özlüyorum sizi (
buıyı haber hayırlısı olsun dıorum
neden neden neden neden:))acep neden:))
saol cnm inşallah..bir sene sonra biraz daha birikim yapıpı ev almayı planlıyoruz allah nasip ederse o yüzden yüksek fiyata kiraya çıkmak istemedik..bu evde uygun geldi..bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?