- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.261
canm olumlu ve mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum..yani insanım sonuçta benimde enerjimin düştüğü durumlar olabiliyo..ama o anda
düşüncelerine çeki düzen ver simge kafanda kuruyosun diyorum..yeri geliyo eşimi kırdığım zaman da oluyo ama arkasından yaptığımın yanlış olduğunu hissedip özür dilemekten de çekinmiyorum..ki bu tarz şeyelr yapmamaya özen gösteriyorum..çünkü eşim der senle küçük bi sorun yaşasam dahi bana burda çok ağır geliyo..burda üç gün uyumasam sürekli çalışsam dahi bu durum seninle tartıştığımız kadar bana koymaz diyo..şimdi ben bu adamı nasıl üzeyim..
hayatım bak ne güzel suvari olmuş sevgilin ..kısa zmanda birikimini yapar..inş tez zmandada tam anlamıyla kavuşursunuz..zamnla anlıycaksın ne demk istediğimi..planları hep karaya çıkmaya yönelik olucak..özlelliklede evlenince..
evet tatlım zaten ben baskı yapmayınca kendi söylemeye basladı bi iş mi kursak vs demeye..
bazı insanlar da o kadar paraya alışmış o yuzden bırakmaz dio, annem de tutturmuş denize aşık olur onlar, bırakmaz..
yok bana aşık dediysem de olmadı inandıramadım