- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.281
Ay simge ya benim bugun enerjim dusuktu sanirim bi halt ettim yuz yuze konusmamiz gereken bi konuyu ona ilettim cok bozuldu ben bu denszligi cok sik yapiorum kndime nsl engel olcm bilemiorum ama neden yaptigimi cozdum ya yuzune solemeye cesaretim yok yada beni birakip gidince ofke duyuyorum ama bundan kndiminde haberi yok yada bunu yapabilecek kdr psikolojimin bozulduguna inanasim gelmione yapcam ben bana akil verin kizlar hr turlu olumsuz en kotu elestirilere bile hazirim belki aklim basima gelir ogrenemedim cenemi tutmayi
kızlarrr tutmuyosunuz kendinii demisonrada böyle pişman oluyoruz..tabi telefonla iletişim kesilince kurdunuzda kurdunuz ah sizi gidiler sizi.neyse olmuş artık birkere canınızı sıkmayın..bi daha ki sefer düzeltirsiniz..konuşurken bi araya sıkıştırırsınız seni çok özledim biraz da ondan huysuzum deyin..çok ta fazla açıkma yapmanıza gerek yok..haifi bi pişmanlığınızı sezsinler yeter..
burcucum atrtıştığınız konuyuu çok özle değilse yazarmısın..yani konuyu bilmeden yorum yapmam yanlış olur..
didemcim senin evlilikle ilgili çekincelrin var farkındayım ama uzakta bunları konuşmak malesef bi çözüm getirmez ikinizede..o yanına geldiğinde gerekli adımları atacaktı bana kalırsa..zaten az kalmış gelmesine birazcık sıkıcaz dişimizi cnm..arkadaşınla tartıştığına üzüldüm cnm iş arkadaşın mıydı ne geçti aranızda..bunu sevgiline anlatırken belki bu konudan ziyade senle ikinizden konuşmak istemiştir..yani kısıtlı zamnlarda
konuştuğunuz için başkasının mevzusunu araya sokmak ona zaman kaybı gibi gelmiş olabilir..yoksa senin derdini önemsemediğinden istemediğinden değil bence..
kızlar haklısın aslında onların orda dertleri varsa bizimde burda var ama..ne bilim..onların dert dökecekleri omzunda ağlayabileckleri dostları
aileleri yok yanlarında..sıkılınca bi arkadaşımıza gideriz.. yürüyüş yapıp hava alırız bizim alternetiflerimiz çok o moddan sıyrılmak için..ama onlar dört duvar arasında ne yapsınlar..ben kendimi yerlerine koyduğumda çok zorlanırdım diye düşünüyorum..onlarda zorlanıyorlar ama ..serde
erkeklik var..bizim kadar belli etmiyorlar ..