- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.221
zavallım ne zmn o gunlerden bahsetsek yuzunun şekli degişio bişeyde demio cunku çok özur dıledım:))duune az sure kala bol bol adacayı ıhlamur fln ıcmenı tavsıye edıorum.))cnm kusurabkma internet sürekli kopuyo sana geç cevap veriyorum..
cnm çok tatlısın çok güldüm ya allah ta seni güldürsün..tanımıyorum ama eşinin hali gözümün önüne gelir gibi oldu.olsun önemli olan kazasız belasız atlatmanız..bu da anlatıp güleceğiniz tatlı bi anı olarak kalır zaten..valla neler olup biteceği konusunda pek bi fikrim yok ama
bi çok şey bana düşücek dolayısıyla biraz gerginlik var üzerimde..ama tabi bunlar tatlı telaşlar..keşke gerginlikler hep bu tür sebepler için olsa diymi..
sende hg:))kaç gundur topıgı bırbırıne kattım azcık eglenıp acımızı unutalım dıe kocacımda gelıo 1-2gune tr lımanına yanasırda telle konusuruz hayatımın anlamıyla darısı gorusemıyenlerın basınaburcu8181 ve simgem7137 kızlar hoş geldiniz. Inanın doğru yerdesiniz. Hepimiz aynı sebeplerden bulduk burayı. çok pozitifsiniz, çok iyisiniz. Yazılarınızı okurken çok mutlu oluyorum. Teşekkürler...
EGERİŞİN İÇİNDE KAYINVALDEN YOKSA HERŞEYİ KNDİ BAŞINA SECMEK GUSEL BENDE ANNEMLE HALETTIM INAN DAA RAAT OBUR TURLU HER KAFADAN BI SES CIKIO TOPLUM OLARAK COK HOSLASDIGIMIZ KAYINVALDELERIMIZ DAADA GOZUMUZE BATIO SEN KNDIN SEC BITIR İŞİ YADA MODEL BELIRLE ESINLE CIK SU SU SU DE BITSIN GITSIN BEYAZ ESYA MODELIMI ARASTIRMISDIM O GELINCE GITTIK SU MODEL DEDIM HOPP EVDEvalla neler olup biteceği konusunda pek bi fikrim yok ama
bi çok şey bana düşücek dolayısıyla biraz gerginlik var üzerimde..ama tabi bunlar tatlı telaşlar..keşke gerginlikler hep bu tür sebepler için olsa diymi..
Aman aman kımler gelmişşş bizler iiz şeker senden naber???
Amannn geçmiş olsun bebem dıkkat et kendıne testler ıcınde tesekkur ederım ama bnm sevıye elementary senın testler agır gelır:))unuttuklarımı hatırlıyım dıe bu sevıyeden basladım unutmusuz valla cogu seyı 60yasındakı teyzeler benden iiiler:))
Laylaylayyyy 60 yas ne ıstedıgını bılen hırslı teyzelerle kursum var yrn laylaylayyyyyy..ay bıde bana hayat hıkayelerını anlatıolar oglu varmısda ortanca evlıymısde gelını onu demısde poff yani
slm kızlar kursdan geldım pcyı actım kocacım nerde bı bakım dıe trye yaklasmıs kafayı bı cevırdım telde msj sevgılı kocamdan basadık yazısmaya ne yapıosun fln fısman dedım ıng kursuna basladım sen ne yapıosun bende almanca kursuna basladım dedı(bı dahada yazdıklarına cvp vermıorum sızeyazıorum nasıl moralımı bozdu anlatamam şu erkeklerın böle salak salak muabbetlerı benı benden alıo butun sınırlerım tepeme cıkıo sızın kocanızda bnmkı kdr salak mı???
fslm kızlar kursdan geldım pcyı actım kocacım nerde bı bakım dıe trye yaklasmıs kafayı bı cevırdım telde msj sevgılı kocamdan basadık yazısmaya ne yapıosun fln fısman dedım ıng kursuna basladım sen ne yapıosun bende almanca kursuna basladım dedı(bı dahada yazdıklarına cvp vermıorum sıze yazıorum nasıl moralımı bozdu anlatamam şu erkeklerın böle .....muabbetlerı benı benden alıo butun sınırlerım tepeme cıkıo sızın kocanızda bnmkı kdr gıcık mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?