Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

zavallım ne zmn o gunlerden bahsetsek yuzunun şekli degişio bişeyde demio cunku çok özur dıledım:))duune az sure kala bol bol adacayı ıhlamur fln ıcmenı tavsıye edıorum.))

burcu8181 ve simgem7137 kızlar hoş geldiniz. Inanın doğru yerdesiniz. Hepimiz aynı sebeplerden bulduk burayı. çok pozitifsiniz, çok iyisiniz. Yazılarınızı okurken çok mutlu oluyorum. Teşekkürler...
sende hg:))kaç gundur topıgı bırbırıne kattım azcık eglenıp acımızı unutalım dıe kocacımda gelıo 1-2gune tr lımanına yanasırda telle konusuruz hayatımın anlamıyla darısı gorusemıyenlerın basına

EGERİŞİN İÇİNDE KAYINVALDEN YOKSA HERŞEYİ KNDİ BAŞINA SECMEK GUSEL BENDE ANNEMLE HALETTIM INAN DAA RAAT OBUR TURLU HER KAFADAN BI SES CIKIO TOPLUM OLARAK COK HOSLASDIGIMIZ KAYINVALDELERIMIZ DAADA GOZUMUZE BATIO SEN KNDIN SEC BITIR İŞİ YADA MODEL BELIRLE ESINLE CIK SU SU SU DE BITSIN GITSIN BEYAZ ESYA MODELIMI ARASTIRMISDIM O GELINCE GITTIK SU MODEL DEDIM HOPP EVDEBU SEKILDE ISTE 30 GUNDE HEM EV YAPTIK HEM DUUN ORGANIZASYONU HAZIRLA HERSEYI KAFANDA BELIRLE DAA VAR DEMEBIR GELIN CANTASI HAZIRLAMISIM DUUN GUNU OLABILECEK AKSILIKLERE KARSI ICINDE YEDEK TAÇ BILE VARDI:))HANI CORABI IGNE IPLIGI GECTIM EN SON GELINKLIKCIME DEDIMKI KUMAS VER BANA GELINLIK YIRTILIRSA ÖLE GEZMIYIM DIKERIZ YAMALARIZ FLN NASIL GULDULER BANA YEMIS BU KAFAYI NELERI PLANLAMIS DIE:))2KUAFOR AYARLADIM BIRI BECEREMEZSE DIGERINE KOŞCAM IKISIYLEDE 2SER KEZ SAÇ PROVASI YAPTIM CILDIRMIS GIBIYDIM:)))HERGUN SAC BAS YAPILI GEZIODUM:))BALOYA GIDER GIBI KAFAMDA TAC:)KILOLUYUM YA VUCUD ODEM YAPIO STRESDEN GELINLIK OLSUN DIE SON 5GUN SU İÇMEDİM DUUUNUN SONUNA DOGRU 3ŞİŞE SU İÇTİM ...AKLINA GLEBILECEK GELMIYCEK EN UFAK AYRINTIYI BILE HESAPLAMISDIM:))NIKAH SEKERINDEN CICEGE NERDE TAKILIRSAN SOR:))

Son düzenleme:
çok saol hatun_kvn tatlım bende bu topiğe geldiğim için çok mutluyum..herkes içten gerçek duygularıyla burada ve bu sıcaklığı hissetmekte daha pozitif yapıyo bizleri..güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun diymi..karamsarlıkla bir yere varılmıyo..elbette ki hepimizin zor durumları oluyo hayat hep güllük gülistanlık değil..ama eleşrmizle dayanışma göstermezsek iki taraf içinde günlerimiz çok daha zor geçer..ve ihtiyacımız olan şey bu değil..sevdiğimizi göstermek ve sevildiğimizi hissetmek..

vayyyy burcucum sen neymişsin..seni mi alsam yanıma acaba yaşam koçu olarak.pek çetin cevizmişsinç..aslında evet tatlım
biraz temkinli olmak lazım..yani hayatta bi defa olucak bişey ve dediğin gibi unutulmuyor o günler tatlı hatıraları kalıyo..
ben aslında fazla evhamlı değilimdir..bazı şeyleri akışına bırakırım ama burda bana büyük bi görev düşüyo eşim gemide olduğu için onu da memnun edici şekilde ayarlamalar yapmalıyım.. titizlikle hareket etmem lazım ki gelişebilcek aksilikleri en az hasarla atlatabilelim..bunun içinde
herseyi son ana bırakmamak gerekiyo dediğin gibi..:44: bakalım allah yuva kurana yardım eder derler..inşallah benim açımdan da iyi geçer bu süreç..
nasılsın buarada kursun nasıl geçti cnm?

tabı tabı sen herseyı esının ve senın zevkıne gore ayarlagerıye ufak tefek seyler kalsın bu soledıgımdede samımıyım her zaman yardıma hazırım bu arada topıkde senle bnmmıs gıbı kızlar nıe çene çalmıolar bızle bız cok mu konusuoruz sussakmı acaba azcıkkurs eglencelı gectı hoca ıngılızce sohbet talebınde bulundu ve bana esın kac gun yada kac hafta yok dedı bende şuh bır kahaha atıp ne haftası aylarca yok ben freedoom womanım dedım hahahah...SİZLERİN GÜNÜ NASIL GEÇTİ DENİZCİ HANIMLARIIII:))

Son düzenleme:
saol tatlım düşünmen yeter..valla doğru diyosun kızlar pek ugramıyor..çağrı yapalımda burdan..yalnız bırakmasınlar topiğimizi..
ne güzel ortam samimi ozman kurs hocası da tam adamına çatmış yani cevabını iyi yapıştırmıssın..:13:tabi nerden bilecek o da haklı..ah ah çok özledim ben kocamı ya..şu iki ay bi geçse

Biri bana mı seslendi Şendul olarak görüyorum kendimi Allah beni ıslah etsin Burcu ablacım nasılsın?? Kurs iyi geçiyor yazılarınızı okuduğum kadarıyla Özleişim sizi de..

Aman aman kımler gelmişşş bizler iiz şeker senden naber???

Ben de iyiyim ablacım, hayat gailesi koşturuyoruz, okulum bu ara yoğun bir de bugün ufak bir kaza geçirdim, şemsiyeyle elimi bir güzel deldim:) Burcu ablacım ben de gidiyorum haftasonları üds için kursa, işinize yarar mı bilmem ama hocamız bize bayağı testler kelimeler gönderdi, paylaşmak isterim sizinle de.
Sizden daha ne haber??

Amannn geçmiş olsun bebem dıkkat et kendıne testler ıcınde tesekkur ederım ama bnm sevıye elementary senın testler agır gelır:))unuttuklarımı hatırlıyım dıe bu sevıyeden basladım unutmusuz valla cogu seyı 60yasındakı teyzeler benden iiiler:))
BU ARADA TOPARLANDINMI NE ALEMDESIN???HALA UZULUOSAN GETIR O SEVGILINI SOPAYLA KOVALIYALIM SENIN GIBI CICI KIZI UZMEK NEYMIS GOSTERELIM ONA

Son düzenleme:

Aman ablacım yaa çok alemsiniz bizim gecen dönem afla gelen bir arkadaşımız:) vardı, aramızda da 20-25 yaş kesin vardı. Şunu gözlemledim ki yaş hırslandırıyor insanı, ne istediğini tam olarak bildiği için sanırım:)) Kolay gelsin ablacım

Ablacım çok sağoluuunnn ben iyiyim zaten de, aramızda bir problem yoktu, bitirdi o yüzden kızgınım, kırgınım, hayırlısı diyorum hep, belki anlar döner birgün, toplanalım toplanalım gün yapalım ablalarım

Son düzenleme:
Laylaylayyyy 60 yas ne ıstedıgını bılen hırslı teyzelerle kursum var yrn laylaylayyyyyy..ay bıde bana hayat hıkayelerını anlatıolar oglu varmısda ortanca evlıymısde gelını onu demısde poff yani

nabersizniz kızlar, ya 2 gündür konusamıyoruz sevgilimle alışmıştım hep buralardaydı 2 aydır her gün cekıodu cebi. şimdi birden kesilince cok değişik hissediyorum, hayatımdan cıkmış gibi hissediyorum bazen sanki beni istememiş bırakıp gitmiş, ayrılmış gibi gelio bi an

slm kızlar kursdan geldım pcyı actım kocacım nerde bı bakım dıe trye yaklasmıs kafayı bı cevırdım telde msj sevgılı kocamdan basadık yazısmaya ne yapıosun fln fısman dedım ıng kursuna basladım sen ne yapıosun bende almanca kursuna basladım dedı(bı dahada yazdıklarına cvp vermıorum sızeyazıorum nasıl moralımı bozdu anlatamam şu erkeklerın böle salak salak muabbetlerı benı benden alıo butun sınırlerım tepeme cıkıo sızın kocanızda bnmkı kdr salak mı???

selam burcu, güldürdün beni valla denizde dura dura espri yetenekleri körelio olabilir valla benimkinde de var böyle gaflarrrr doluuu

f

offfoffffffffffffffff ne yapcaz bız bunlarla bak sınırden kendı msjımdan alıntı yaptım senınkınden alıcagıma bu aradaaa özür dilettim :))bıde benı sucluo regly donemındemısın nıe bu kdr sınırlenıosun dıe yaptıgı cok normal anormal olan bnm:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…