- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.201
İi simgecim bugunde anneme misafirlige geldiksen nasilsin femilengineer
Hanımlar merhabalar nasılsınızzz??
Tsk simgecim bnm keyifler yyerinde 6gundur kocacimdan hbr alamadim bide kocacimin sesini duysam benden iisi olmiycak ececim anadolu yakasindayim sen?[/QUOTE
burcucum nerdeydi eşin avrupa dışında mı seferleri..eşim şuan avrupada o yüzden telefon sıkıntımız olmuyo allaha şükür ama bundan önceki çıktığı gemide afrikaya falan gidiyorlardı..bizim de 1 hafta konuşmadığımız olabiliyordu..yüreğini ferah tut..ilk fırsatta arar zaten..
Tsk kizlar misirda netten takipteyim oda olmasa halim duman cok oozledim
yok sımgem cok pahalıymıs galıba uydu telı sevgılıler gununde aradı kapadı hemen turkıye lımanlarına ugruo gemısı o zmnkonusuoruzslerden fırsat bulursa delılergıbı calısıo zavallım(senın esın nerde?bu aradan esın mı nişanlın mı??
evet ınş.gelırım cnm .sen neler yaptın bakabıldınmı bıseyler???
Ohh hayirli ugurlu olsun gule gule kullan
evet bnmkı ıyıydı yrn kursum var sen neler yaptın??
kesınlıkle haklısın ben dugunum ıcın 1yıl onceden baslamısdım hazırlıklara sırf dugun gunu hersey mukemmel olsun dıe:))nıtekım ölede oldu dugun gununun tek aksılıgı salımı almadan dıs mekan cekımıne gıdısım olmus okdr kusursuzdu yanı :))darısı senın dugunun basına dugunle ılgılı ne sıkıntın olursa hemen bana danıs derım:))
hersey planlanmısdı ama duune 1 ay kalaya kdr hıc bırsey yoktu ortada bı 20-25 gun stresım oldu ondada olan zavallı kocacıma oldu hazırlıklaramı kossun benım saldırılarımımı suspanse etsın zavallım ya hıc hakkını odeyemmem en son suslemecı kadını aldı elımden:))galıba duune 2gun kala dayanma gucu kalmadı bana gızlıce sakınlestırıcı verdı dıe dusunuorum:))ne olduysa bana duune 2gun kala sureklı gulumseyen bulutların ustunde bırı oldum gece yataga gırer gırmez horlayıp duun gunu kuafore duvagımı almadan gıdecek kdr raat eve taxıyle donmeme kızmayacak kdr sakındım:)))kesın bırseyler ıcırdı bana:)))zaten benı tanıyanlar soruo ne ıcmısdın dıe:))neyın kafasıydı o dıe:))darısı basına demıyecegım senınkı daa sorunsuz olsun dıorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?