• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Tsk simgecim bnm keyifler yyerinde 6gundur kocacimdan hbr alamadim bide kocacimin sesini duysam benden iisi olmiycak ececim anadolu yakasindayim sen?

Tsk simgecim bnm keyifler yyerinde 6gundur kocacimdan hbr alamadim bide kocacimin sesini duysam benden iisi olmiycak ececim anadolu yakasindayim sen?[/QUOTE

burcucum nerdeydi eşin avrupa dışında mı seferleri..eşim şuan avrupada o yüzden telefon sıkıntımız olmuyo allaha şükür ama bundan önceki çıktığı gemide afrikaya falan gidiyorlardı..bizim de 1 hafta konuşmadığımız olabiliyordu..yüreğini ferah tut..ilk fırsatta arar zaten..:34:

yok sımgem cok pahalıymıs galıba uydu telı sevgılıler gununde aradı kapadı hemen turkıye lımanlarına ugruo gemısı o zmnkonusuoruzslerden fırsat bulursa delılergıbı calısıo zavallım:((senın esın nerde?bu aradan esın mı nişanlın mı??

yok sımgem cok pahalıymıs galıba uydu telı sevgılıler gununde aradı kapadı hemen turkıye lımanlarına ugruo gemısı o zmnkonusuoruzslerden fırsat bulursa delılergıbı calısıo zavallım:((senın esın nerde?bu aradan esın mı nişanlın mı??

anladım cnm benim eşim şuan portekizde..gemi genellikle avrupada olduğu için telefonu çekiyor konuşuyoruz..şimdilik bi sıkıntımız yok ama
mısır da olsaydı böyle konuşamazdık sanırım..meraketme arar o seni en kısa zamanda..cnm benim 4 ay önce nikahım oldu..karada da ayrı
kalmak koyduğu için nikahı öne alalım dedik malum aileler dolayısıyla daha rahat görüşmek için..öyle kısıtlı saatler yetmiyo ki hasret gidermeye..
yazın da düğünüm var allah izin verirse..istanbulda beklerim seni de..:34:

evet bnmkı ıyıydı yrn kursum var sen neler yaptın??

evdeydim bende tatlım dinlendim biraz..kendime ayırdım bugünümü..spor yaptım bol bol bitki çayı içtim...saçlarıma bakım yaptım..eşim iki ay
sonra gelicek allahın izniyle biraz bakım yapayım kendime dedim..sal mıyım öyle hem düğün var yaza gelinliğin içinde iyi görünmek lazım..:9:

kesınlıkle haklısın ben dugunum ıcın 1yıl onceden baslamısdım hazırlıklara sırf dugun gunu hersey mukemmel olsun dıe:))nıtekım ölede oldu dugun gununun tek aksılıgı salımı almadan dıs mekan cekımıne gıdısım olmus okdr kusursuzdu yanı :))darısı senın dugunun basına dugunle ılgılı ne sıkıntın olursa hemen bana danıs derım:))

kesınlıkle haklısın ben dugunum ıcın 1yıl onceden baslamısdım hazırlıklara sırf dugun gunu hersey mukemmel olsun dıe:))nıtekım ölede oldu dugun gununun tek aksılıgı salımı almadan dıs mekan cekımıne gıdısım olmus okdr kusursuzdu yanı :))darısı senın dugunun basına dugunle ılgılı ne sıkıntın olursa hemen bana danıs derım:))

ne güzel tatlım fazla stres yapmamışsındır böylelikle.. inş benimde sorunsuz geçer..deneyimlerinden faydalanmak isterim tabi cnm..fikir alışverişinde bulunmakta herzman için fayda vardır..saol burcucum..:16:

hersey planlanmısdı ama duune 1 ay kalaya kdr hıc bırsey yoktu ortada bı 20-25 gun stresım oldu ondada olan zavallı kocacıma oldu hazırlıklaramı kossun benım saldırılarımımı suspanse etsın zavallım ya hıc hakkını odeyemmem en son suslemecı kadını aldı elımden:))galıba duune 2gun kala dayanma gucu kalmadı bana gızlıce sakınlestırıcı verdı dıe dusunuorum:))ne olduysa bana duune 2gun kala sureklı gulumseyen bulutların ustunde bırı oldum gece yataga gırer gırmez horlayıp duun gunu kuafore duvagımı almadan gıdecek kdr raat eve taxıyle donmeme kızmayacak kdr sakındım:)))kesın bırseyler ıcırdı bana:)))zaten benı tanıyanlar soruo ne ıcmısdın dıe:))neyın kafasıydı o dıe:))darısı basına demıyecegım senınkı daa sorunsuz olsun dıorum:))

hersey planlanmısdı ama duune 1 ay kalaya kdr hıc bırsey yoktu ortada bı 20-25 gun stresım oldu ondada olan zavallı kocacıma oldu hazırlıklaramı kossun benım saldırılarımımı suspanse etsın zavallım ya hıc hakkını odeyemmem en son suslemecı kadını aldı elımden:))galıba duune 2gun kala dayanma gucu kalmadı bana gızlıce sakınlestırıcı verdı dıe dusunuorum:))ne olduysa bana duune 2gun kala sureklı gulumseyen bulutların ustunde bırı oldum gece yataga gırer gırmez horlayıp duun gunu kuafore duvagımı almadan gıdecek kdr raat eve taxıyle donmeme kızmayacak kdr sakındım:)))kesın bırseyler ıcırdı bana:)))zaten benı tanıyanlar soruo ne ıcmısdın dıe:))neyın kafasıydı o dıe:))darısı basına demıyecegım senınkı daa sorunsuz olsun dıorum:))

cnm kusurabkma internet sürekli kopuyo sana geç cevap veriyorum..
cnm çok tatlısın çok güldüm ya allah ta seni güldürsün..tanımıyorum ama eşinin hali gözümün önüne gelir gibi oldu.:4: olsun önemli olan kazasız belasız atlatmanız..bu da anlatıp güleceğiniz tatlı bi anı olarak kalır zaten..valla neler olup biteceği konusunda pek bi fikrim yok ama
bi çok şey bana düşücek dolayısıyla biraz gerginlik var üzerimde..ama tabi bunlar tatlı telaşlar..keşke gerginlikler hep bu tür sebepler için olsa diymi..:48:

burcu8181 ve simgem7137 kızlar hoş geldiniz. İnanın doğru yerdesiniz. Hepimiz aynı sebeplerden bulduk burayı. Çok pozitifsiniz, çok iyisiniz. Yazılarınızı okurken çok mutlu oluyorum. Teşekkürler...

Back