Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hoşgeldin lolova evet özlüyoruz benim de yok 4 gündür ama bugün gelcek.yapcak bişi yok hayatımız bu..:teselli:

lolova hgdn canımm .
ecemcimm benimkide yok kizz gitti marmarisee tatbikat varmıs 2gun telde konusamıycazz yaa evli olsam nolurdum bilmem tatlicadiarzu cansimidi koyim baslıma :KK70::p sıkıldım bende orgu orgu hele sıcakta hiç cekılmıo haa , bende grim didim yoksun sende yawws nese goruszzz optummmmmm tatlımmmm :1hug:

]selam kıslar? Nasılsınız?
lolova sana komşu geliyorum canım. eşimin tayini çıktı marmarise. ağustos 15 inde lojman çekilişi var? Nasıl oralar memnunmusunuz? Nerede oturuyorsunuz? Sıcaklarla nasıl başediyorsunuz? Lojmanlarda klima oluyormu? Çok merak ediyorum. :uhm:

:)) koltukları beyenmene sevindim olumlu yorum aldım senden ,kuzenlerimden kotu yorumlar alınca korkmustum alıpta beyenmezsem bide her baktımda koltuklara ayy keske almasaydım demekten iidir die dusundum :) optumm cnmm iyi gecelerr :1hug: :teytey:

okudum tatlımm vee çokk üzüldümmmmm :KK43:(((((( Allah beterinden saklasınnnn.. verilmiş sadakanız varmıss çok şükür durumu suan çok iyi bende sana yazdım ama tekrar soyluyorum yapabilecegim herhangi birsey varsa cekınme olurmu ben herzaman yanındayımm kıyamam sana yaaa :KK43:(( optummm

cnm saolasın ben de sana yazdım allah razı olsun cnm sölemen yeter inan bana.iyi ki varsın:teselli:

canımm benımm şimdi yaz yaa ondan kımse pek ugramıyor herkes tatılde kanımca :KK70: bende yemek yapacam bakam taze fasulye yanına pilav yeter :))) sen aksama ne hazırlıcaksın peki fundacım ?

X