- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.061
inşallah cnm ben inanıyorum zaman gelicek sende üzerindeki bu karamsarlığı atıcaksın tamamen..aynen tatlım insanlar olayın direkt
olumsuzlularını düşündükleri için o şekilde yorum yapıyolar..çünkü insanlar yapı gereği önccelikle herseyin kötü tarafını düşünme
eğilimindeler..ben bunda ard bi niyet görmüyorum sonuçta ailelerimiz yakınlarımız bizim için en hayırlısını istiyolar dolayısıyla daha
baştan pürüzlerle karşılaşmanı istememeleri anlaşılır bişey..ama bu bi noktadan sonra bizim kararımız..seçimlerimizin sonuçlarınada
biz katlanıcaz o nedenle kimsenin etkisi altında kalmamak gerekiyor..ben en doğru kararı vereceğine inanıyorum senin cnm..allahta
öününüzü açık eder umarım..bu arada eşim sivil canm..uzak yol 2. kaptanı
Sağolun ablacım inş diyorum ben de, daha önce de sizden yardım aldım, çok şükür görüştüm ferahladımdiyorum ya varolan enerjinizi bana da yansıtıyorsunuz, o yüzden dedikleriniz umut verici oluyor, teşekküe ediyor ve inş diyorum herşeyin hayırlısı.
böyle hissetmene çok sevindim canm..ozman ne mutlu bana..ama senin de pozitif yönün kuvvetli ve farklı bakış açılarına
açıksın..bu da önemli ve güzel bi özellik..olaylara at gözlükleriyle bakan öyle çok insan var ki..
ama sen çok olgunsun.. o yüzden senle konuşunca bende rahatlıyorum ve huzur buluyorum..
eşiyle denize hele uzak yola cıkan varmı
teşekkür ederim ablacım sağolun herşey için buarada bir de özelden mesaj göndermiştim size.
ben de çok merak ediyorum deneyimlerini???
benim eşim kaptan uzakyol ve biz beş yıldır beraber cıkıyoruz ddenize...eşiyle gitmek isteyen herkese tavsiye ediyorum
gemide vakit nasıl geçiyor?benim eşim kaptan uzakyol ve biz beş yıldır beraber cıkıyoruz ddenize...eşiyle gitmek isteyen herkese tavsiye ediyorum
Evett..sayfamız boş kalmış. nasılsınız hanımlar??
benim eşim kaptan uzakyol ve biz beş yıldır beraber cıkıyoruz ddenize...eşiyle gitmek isteyen herkese tavsiye ediyorum
mrb ececim ne haber?neler yaptın görüşmeyeli..
canım ne güzel..inşallh senin gibi uyumlu tatlı öğrencilerin olur..bugün merak ettim seni sırf o yüzden facebook kullanan bi arkadaşımdan
rica ettim sana bakmak için..resmini gördüm çok ta güzelsin maşallah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış dedim..hep böyle
doğal ve içten kalırsın umarım..ayrıca neden bilmiyorum amaiçimden bi ses seni de burda gelin yapıcaz diyo..:)
biliyormusun eşimi ilk gördüğümde demiştim ki bu adamla benim uzun yıllar süren bi ilişkim olucak..neden bilmiyorum içime
böyle doğmuştu tabi evliliğe kadar geliceğini kestirememiştim ama çok şükür ki bugün bu durumdayız..
zaten seni kaçıran denizcinin de aklına şaşarım..
Çok ama çok teşekkür ederim Simge ablacım, siz güzel bakmışsınızki güzel görmüşsünüz, tüm iltifatlarınız, temennileriniz için ayrı ayrı teşekkürler..
İçinizdeki sese kalben çok inanıyorum çünkü ben de öyle hissediyorum, yakın bir arkadaşım, bahsetmişimdir burda da, o da sizinle aynı şeyi söylüyor ama durum ortada ne yazıkki, kısmet diyorum ben de artık. Belki de bunları bizim inatçı sıpanın duyması lazımbilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?