- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.841
Kızlar nasılsınız? hayat nasıl gıdıyor? kımımız eşlerıne kavustu, kımımız kavuşacagı gunu beklıyor sabırsızlıkla. ;Ben bekleyenlerdenım. Kızlar duanıza ıhtıyacım var. Yarın doktora gıdıyorum ınsallah tup bebek tedavısıne baslıyoruz. esım gelene kadar ben kendımle alakalı ön tahlıl aşamasını yapıcam. esım gelınce hersey hazır olacak ınsallah. Ama hem cok mutluyum, hem de cok korkuyorum ıste benı en ıyı anlayan sızlersınız. Etrafıma soyleyemıyorum bu dusuncemı. Kımse bılmıyor tabı tup bebek olayını. ınsanlara soyleyıp gereksız yer laf yemek ıstemıyorum.
canım benim inşallah hayırlısıyla tez zamanda alırsın bebeğini kucağına neden gizli kalsın demeyeceğim öyle dengesiz patavatsız insanlar varki çevremizde üzülüp moralin bozulacağına bırak gizli kalsın bizide biliyosun aman olmasın dedik 3 yıl biterken e artık olsun dedik o zamanda türlü şeyler vayy çocukları olmuyomuş bak sen olmasın diyorlardı yalanmış derken sıkıntıya girip yok yere yıpranmışız bak hiç ortada yokken pat diye oluverdi hem onca ay biraradaydık olmadı sadece 1 hafta için geldi olmuş rabbim inşallah ol der sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
captanınkarısı harika fikir bu pastalar o günler gelsin bende böyle olsun istiyorum