• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kızlar nasılsınız? hayat nasıl gıdıyor? kımımız eşlerıne kavustu, kımımız kavuşacagı gunu beklıyor sabırsızlıkla. ;Ben bekleyenlerdenım. Kızlar duanıza ıhtıyacım var. Yarın doktora gıdıyorum ınsallah tup bebek tedavısıne baslıyoruz. esım gelene kadar ben kendımle alakalı ön tahlıl aşamasını yapıcam. esım gelınce hersey hazır olacak ınsallah. Ama hem cok mutluyum, hem de cok korkuyorum ıste:( benı en ıyı anlayan sızlersınız. Etrafıma soyleyemıyorum bu dusuncemı. Kımse bılmıyor tabı tup bebek olayını. ınsanlara soyleyıp gereksız yer laf yemek ıstemıyorum.

canım benim inşallah hayırlısıyla tez zamanda alırsın bebeğini kucağına :nazar: neden gizli kalsın demeyeceğim öyle dengesiz patavatsız insanlar varki çevremizde üzülüp moralin bozulacağına bırak gizli kalsın :21: bizide biliyosun aman olmasın dedik 3 yıl biterken e artık olsun dedik o zamanda türlü şeyler vayy çocukları olmuyomuş bak sen olmasın diyorlardı yalanmış derken sıkıntıya girip yok yere yıpranmışız bak hiç ortada yokken pat diye oluverdi hem onca ay biraradaydık olmadı sadece 1 hafta için geldi olmuş rabbim inşallah ol der sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize :9::9:

captanınkarısı harika fikir bu pastalar o günler gelsin bende böyle olsun istiyorum :37:

Kızlar nasılsınız? hayat nasıl gıdıyor? kımımız eşlerıne kavustu, kımımız kavuşacagı gunu beklıyor sabırsızlıkla. ;Ben bekleyenlerdenım. Kızlar duanıza ıhtıyacım var. Yarın doktora gıdıyorum ınsallah tup bebek tedavısıne baslıyoruz. esım gelene kadar ben kendımle alakalı ön tahlıl aşamasını yapıcam. esım gelınce hersey hazır olacak ınsallah. Ama hem cok mutluyum, hem de cok korkuyorum ıste:( benı en ıyı anlayan sızlersınız. Etrafıma soyleyemıyorum bu dusuncemı. Kımse bılmıyor tabı tup bebek olayını. ınsanlara soyleyıp gereksız yer laf yemek ıstemıyorum.
Rabbim mutluluğunuza nurtopu gibi bir bebekle mutluluk katsın inşallahhh.Amin :)

ben biliyorum ümit abiyle nesrin ablanın bu sene çok güzel harika minicik bir bebişleri olacak içime doğuyor vallahi:))

pastalarım güzell dimiibeyendinizz:))):54:

nesrinciğim inşallah allah gönlünüze göre verir.
bencede kimseciklere söyleme sürekli ne oldu neden mış nasıl oluyor gibi sıkıcı sorularla canın sıkılır birde insanlar kendi kafalarında yazarlar gereksiz konuşurlar canın sıkılır hiç gerek yok.

Canımsınız hepınız. bana destek olacagınızı bılıyordum. Ve o yuzden buraya yazıyorum sıkıntılarımı. Bende sızler gıbı esımın yolunu beklıyorum. bugun ısraıle lımana yanastı. bılıyorsunuz malum ısraılle olan olayları. ama cok sukur bı sıkıntı yokmus sımdılık. ıns gelene kadar da olmaz. bakalım bebıs ne zaman gelecek. ısımlerı sımdıden hazır. kız olursa elıf erkek olursa enes veya efe :) :55:

prensesim uyudu bende sizlere bakayım dedim ama kimseler yok :37:
eşim fransada dışarı çıktı ama açık internet yok :14: o aramaya devam ediyor inşallah bulur bir yerde görüşürüz sevdiceğimle :16::16:
nesrin canım hayırlısıyla çıksınlar israilden sorun olmaz sen sıkma canını :9:

Merhaba arkadaşlar. ben 15 gün önce nişanlandım. ve nişanlım 4 gün önce gemiye gitti. uzun bir süre 5 veya 6 ay kadar uzak kalacağız.zaten Türkiye. de
olduğu zamanlarda da uzağız. Çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz:43:çok zor bir dönem benim için. Allah kısmet ederse önümüzdeki sene bu zamanlarda evlenmeyi düşünüyoruz. Şuan için tarih belli değil daha erken de olabilir daha geç de. çünkü nişanlım son kez gemiye gitti. ve geldiğinde daha zorlu bir süreç
başlayacak. Çünkü son kez sefere çıktı. İş bulması ve bizim evlilik hazırlıklarımızı tamamlamamız gerekiyor. Bunları yazdım o kadar çok doluyum ki; 3.ncü kez
ayrı kalıyorm ve her seferinde aynı acıyı çekiyorum. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.

Merhaba arkadaşlar. ben 15 gün önce nişanlandım. ve nişanlım 4 gün önce gemiye gitti. uzun bir süre 5 veya 6 ay kadar uzak kalacağız.zaten Türkiye. de
olduğu zamanlarda da uzağız. Çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz:43:çok zor bir dönem benim için. Allah kısmet ederse önümüzdeki sene bu zamanlarda evlenmeyi düşünüyoruz. Şuan için tarih belli değil daha erken de olabilir daha geç de. çünkü nişanlım son kez gemiye gitti. ve geldiğinde daha zorlu bir süreç
başlayacak. Çünkü son kez sefere çıktı. İş bulması ve bizim evlilik hazırlıklarımızı tamamlamamız gerekiyor. Bunları yazdım o kadar çok doluyum ki; 3.ncü kez
ayrı kalıyorm ve her seferinde aynı acıyı çekiyorum. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.

öncelikle hayırlı olsun allah taamamına erdirir inşşalh en kısa zamanda..ki allah sabır versin umarım cabucak gecer 5-6 ay senin için...

öncelikle hayırlı olsun allah taamamına erdirir inşşalh en kısa zamanda..ki allah sabır versin umarım cabucak gecer 5-6 ay senin için...

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Amin inşallah çabuk geçer tüm temennim bu. Eşlerini,sevgililerini, nişanlılarını bekleyen herkese Allah sabır versin

hoşgeldin :9: hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla nişanlına kavuşursun :43:
biz nişanlandığımızda tesadüfen gemi samsuna gelmişti nişanı yaptık sabah sefere çıkmıştı çok zor günlerdi ama geçti daha büyük zorluklar geçirdik :37: rabbim sağlık versin hayırlısıyla kavuşalım aşklarımıza :16::16:

hoşgeldin :9: hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla nişanlına kavuşursun :43:
biz nişanlandığımızda tesadüfen gemi samsuna gelmişti nişanı yaptık sabah sefere çıkmıştı çok zor günlerdi ama geçti daha büyük zorluklar geçirdik :37: rabbim sağlık versin hayırlısıyla kavuşalım aşklarımıza :16::16:
Hoşbulduk.Çok teşekkür ederim. Çeyiz alışverişiyle kendimi avutmaya çalışıyorum. :69: Sizin nişanda gerçekten tesadüf olmuş.Allah hiç kimseye daha büyük zorluklar vermesin. Amin inşallah sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşacağız o günler de gelecek inş. Sen evli misin?

Hoşbulduk.Çok teşekkür ederim. Çeyiz alışverişiyle kendimi avutmaya çalışıyorum. :69: Sizin nişanda gerçekten tesadüf olmuş.Allah hiç kimseye daha büyük zorluklar vermesin. Amin inşallah sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşacağız o günler de gelecek inş. Sen evli misin?

evet canım 7 yıllık evliyim ve 5.5 aylık prensesim var :nazar: babamızın gelmesinede 1 aydan daha az zaman var :66: inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım:69: önceleri kendim için ağlar dururdum yanlızım aşkım yanımda değil diye:43::43: ama bu defa hem bebeğime hem eşime ağladım onlar için babasından ayrı bir yavru büyütüyorum babasıda kuzusundan ayrı onun kokusundan uzak :84::84: şimdi bu duruma alışmak yada alışmaya çalışmak :14:

evet canım 7 yıllık evliyim ve 5.5 aylık prensesim var :nazar: babamızın gelmesinede 1 aydan daha az zaman var :66: inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım:69: önceleri kendim için ağlar dururdum yanlızım aşkım yanımda değil diye:43::43: ama bu defa hem bebeğime hem eşime ağladım onlar için babasından ayrı bir yavru büyütüyorum babasıda kuzusundan ayrı onun kokusundan uzak :84::84: şimdi bu duruma alışmak yada alışmaya çalışmak :14:

Ay çok zor ve içim parçalandı resmen. bizde bu yüzden denizden kopmamız gerektiğini düşündük. Allah bağışlasın bebişini:nazar: Tabiki herşeyin hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak. Ama
sana birşey söyleyeyim mi denizcilerin sevgisi aşkı bir başka güzel oluyor:69: Öyle dedikleri gibi her liman olayı filan ben inanmıyorum. Cidden ve esastan çok seviyorlar.ve seviliyorlarAma ama eşiniz bırakmayı düşünmüyor mu? Düzenli bir hayata geçmeyi filan. Ya gerçekten içim acıdı. Sizin hissettiklerinizi resmen hissettim.Bende kendimi düşünürsem bekliyorum sabırla. ama çok da özlüyorum, ihtiyaç duyuyorum ve daha yeni gitti kocaman uzun bir 6 ay var:43: Allah Kavuştursun canım benim.

Kader arkadaslarım Merhaba, Nasılsınız?

bakın esımın facebookta dolasan anketlere verdigi cevap aşagıda. Sizlerle paylaşmak istedim.

Umit answered:
DENİZCİYİ,HALK TERİMİYLE HANGİSİ ANLATIR?
cevap: AİLE VE SEVDİKLERİNE KAVUŞMAYA GÜN SAYAN.

Ay çok zor ve içim parçalandı resmen. bizde bu yüzden denizden kopmamız gerektiğini düşündük. Allah bağışlasın bebişini:nazar: Tabiki herşeyin hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak. Ama
sana birşey söyleyeyim mi denizcilerin sevgisi aşkı bir başka güzel oluyor:69: Öyle dedikleri gibi her liman olayı filan ben inanmıyorum. Cidden ve esastan çok seviyorlar.ve seviliyorlarAma ama eşiniz bırakmayı düşünmüyor mu? Düzenli bir hayata geçmeyi filan. Ya gerçekten içim acıdı. Sizin hissettiklerinizi resmen hissettim.Bende kendimi düşünürsem bekliyorum sabırla. ama çok da özlüyorum, ihtiyaç duyuyorum ve daha yeni gitti kocaman uzun bir 6 ay var:43: Allah Kavuştursun canım benim.

malesef karada iş bulmak hiiç de kolay değil ayrıca gemide aldıkları maaşı alamadıkları gibi gemide ki kariyerleri de olmuyor buda onların gururunu incitiyor artı alışdıkları yaşamdan denizden ayrı kalıyorlar... kolay değil bence karaya geçmek ben hayal bile edemiyorum sevdiceğimin karaya geçmesini..zaten onunda böyle bir düşünceside yok:84::58::50::43: inş siz başarısınız istediğiniz olur canım:29:

bakın esımın facebookta dolasan anketlere verdigi cevap aşagıda. Sizlerle paylaşmak istedim.

Umit answered:

ablacım çoook şanslısın snei çokk ama çok seven bir eşin var:69:

Umit answered:

kısa ve öz anlatmışş yaa ne güzel :)))

nesrin canım çünkü başka bi cevap olamazdı :37: eşinde doğru olan cevabı yazmış :21:
işin gerçekten içinde olan insanlar neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar başka söze gerek yok
ama dışında olanlarda bilmedikleri her konuda olduğu gibi bu konudada akıllarına eseni konuşuyorlar

Umit answered:

harika bir cevap olmuş.başka bir cevap yakışmazdı zaten.

buarada denizci olan kaptan olan biri ordakı statusunu karada bulamaz emir altında sabah 9 akşam 6 bir sürü trafik ve çok daha az para bu eşlerimizide bizide belkide daha mutsuz eder.
ama bizimde şöyle bir düşüncemiz yanı hayalimiz var inşallahh gerçekleştirebiliriz :))) 4-5 sene para bırıktırıp güneye yerleşip ya özel yat kaptanlığı yada kendi teknemizi alarak özel tekne yapmak inşallah bu hayalimiz gerçek olur.

ablacım çoook şanslısın snei çokk ama çok seven bir eşin var:69:

canım benım cok sagol tesekkur ederım. Darısı senın de basına ınsallah. Bu arada sana bol bol dua ettım ben sana soyledım mı bılmıyorum. rabbım hakkınızda hayırlısı ne ıse onu verır ınsallah.

Ve tabıkı sızlere de hz ömer camıınde ve mescıdı el aksada bol bol dua ettım kader arkadaslarım.

Bu arada sizlere benım de katılacagım bır etkınlıgın duyurusunu paylaşmak istiyorum.Şansa bakın kı o gun benım dogum gunum. esımden yıne ayrıyım. o yuzden bu etkınlıge katılacagımn ınsallah.

Barbaros'un "Çevreye Duyarlı" Gelinleri
28.09.2011 tarihinde DenizTemiz Derneği/TURMEPA ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek Heybeliada’da KIYI TEMİZLEME HAREKETİ gerçekleştirecekler

Barbaros’un Gelinleri Platformu (Denizci Eşleri Grubu) 28.09.2011 tarihinde DenizTemiz Derneği/TURMEPA ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek Heybeliada’da KIYI TEMİZLEME HAREKETİ gerçekleştirecek.

Etkinlik dâhilinde denizci eşleri bir araya gelirken, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine imza atmanın mutluluğunu yaşayacaklar.

Bu anlamlı ve özel çalışma hakkında bilgi almak ve katılmak isteyen denizci eşleri yonetim@barbarosungelinleri.com adresine mail atabilirler.

Son düzenleme:
Back