- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.661
merhaba arkadaşlar eşim denizci bizim dün tayinimiz kıbrıs a çıktı nasıl bir yer lojmanları hakkında bilgisi olan varmı...bana bilgi verirseniz sevinirim.
Tesekkür ederim Hosbuldum. Bi kac gün sonra gidecek askim Libyaya 45 gün kalacaklarmart ayinda gittiler gecen haftaya kadar ordaydilar simdi geldiler ama tekrar gitmek üzere. Sinir oluyorum bu seyirlere artik, bitmiyolar bitürlü
galiba dönünce benim ki de gidecek libyaya... belli değil gerçi daha ama her an herşey olabiliyo malesef
45 gün ayrılıkları duyunca sizin adınıza sevindim :) ne güzel. 45 gün bizim için çok kısa bi süre keşke bizimde öyle olsa
45 gün ayrılıkları duyunca sizin adınıza sevindim :) ne güzel. 45 gün bizim için çok kısa bi süre keşke bizimde öyle olsa
Kaptan
Kaptan, senin deniz dediğine
burada yalnızlık deriz.
Güverte dediğine
aşk ihtimali,
yelken dediğine gökyüzü.
Biz küçüktük,
sen demir alıyordun.
Şehirle liman eskiydi,
yeniden sevilirdi.
Sen bekleyenler isterdin,
beklemek,
taktığın lakabımızdı bizim.
Sonun kalmak olurdu,
biliyorduk.
Yürüsen deniz arkandan gelir.
Analarımız yaşlandı
birer dakika arayla,
kız kardeşlerimizi hep sensiz evlendirdik.
Deniz vardı aramızda,
o aynı kaldıkça
değişmezsin sanıyorduk,
biz daha yaşlanmayız.
Kaptan,
senin deniz dediğine
burada yalnızlık deriz.
Güverte dediğine
biz aşk ihtimali,
yelken dediğine
acı bekleyiş.
Yazık,
keşke sevecek kadar
tanıyabilsek,
tanıyacak kadar
görebilseydik seni...
TUNA KIREMITCI
Kızlar bunu Nesrin'in profilinde okumuştum, çok beğenmiştim yani ben kendi adıma. Paylaşmak istedim...
Canım merhabalar. Valla öyle bir sorunla biz de karşı karşıya kaldık ve çözemedik maalesef. Yabancı bayrak gitmek zorunda kaldı. Ben sigorta olmuyor diye istemiyordum ama mecbur kaldık dediğim gibi. Sen burada ona sigorta ödesen bu sefer de o askerlik için sorun olur. Ama bireysel emeklilik var. Oraya ödeme yapabilirsiniz. Çünkü başka bir yerde sigortalı olması sorun oluşturur. Benim bildiğim bu kadar. Diğer arkadaşlar inşallah sana yardımcı olacaktır. ÖNEMLİ çünkü.
merhaba arkadaşlar:)
sizlere bir sorum olacak... şimdi askerlik olayı bizim sivil denizciler için biraz sorunlu biliyorsunuz üç buçuk yıl yabancı bayrak gemide çalış vs işler var. yabancı gemilerde sigorta yapmıyor, askerlik için özel ya da devlet sigortası yaptırmamak gerekiyormuş diye öğrendim, sigorta yok bari özel hayat ya da sağlık sigortası yaptıralım dedik ama askerlikte sorun çıkıyormuş. sizler ne yaptınız sigorta konusunu beni aydınlatırmısınız bu sorunu nasıl çözdünüz? en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim... hepinizi öptüm
bu konu hakkında en ufak bir fikrim yok benim eşim askerliğini yaptı inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız
benim eşim bu akşam yola çıkıyor istanbulda şirketin kursu varmış 2 gün kurs gördükten sonra gemi nerede liman yaparsa oraya gidecek ve çok uzaklara kuzey denizinde çalışan bir gemi inşallah internette görüşebiliriz en azından kızımızın büyüdüğünü uzaktanda olsa takip edebilir2 gündür hüngür hüsran ağlıyorum önceleri sadece kendime ağlardım şimdi kızım içinde ağlıyorum ona bunu yapmaya ne hakkımız var daha minicikken hasret çekecek babasına kendimi çok kötü hisssediyorum onu dünyaya getirmek suçmuş gibi geliyor iyice psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum rabbim bana yardım et eşimle birlikte evden çıkıp anneme gideceğim bir süre orda kalmayı planlıyorum başka türlü dayanabileceğimi sanmıyorum önceleri değiştirmeci gitmekti niyeti şimdi 4 aylık kontrata gidiyor bi aksilik olmazsa benden bu kadar biliyorum uzaklardada olsda benim hissettiklerimi hisseden ne yaşadığımı anlayabilen arkadaşlarım var sizlere çok teşekkür ederim bekleyenler inşallah yakın zamanda kavuşurlar
bu konu hakkında en ufak bir fikrim yok benim eşim askerliğini yaptı inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız
benim eşim bu akşam yola çıkıyor istanbulda şirketin kursu varmış 2 gün kurs gördükten sonra gemi nerede liman yaparsa oraya gidecek ve çok uzaklara kuzey denizinde çalışan bir gemi inşallah internette görüşebiliriz en azından kızımızın büyüdüğünü uzaktanda olsa takip edebilir2 gündür hüngür hüsran ağlıyorum önceleri sadece kendime ağlardım şimdi kızım içinde ağlıyorum ona bunu yapmaya ne hakkımız var daha minicikken hasret çekecek babasına kendimi çok kötü hisssediyorum onu dünyaya getirmek suçmuş gibi geliyor iyice psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum rabbim bana yardım et eşimle birlikte evden çıkıp anneme gideceğim bir süre orda kalmayı planlıyorum başka türlü dayanabileceğimi sanmıyorum önceleri değiştirmeci gitmekti niyeti şimdi 4 aylık kontrata gidiyor bi aksilik olmazsa benden bu kadar biliyorum uzaklardada olsda benim hissettiklerimi hisseden ne yaşadığımı anlayabilen arkadaşlarım var sizlere çok teşekkür ederim bekleyenler inşallah yakın zamanda kavuşurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?