Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kızlar nasılsınız görusmeyeli?Benimde dershane bıttı sınavlar bıttı ama yenı bır dershane ısı basladı. Kamarotluk belgesı almaya calısıyorum. yarın sabah kursum baslıyor. hafta ıcı hergun 09:00 - 14:30
toplam 3 hafta 15 gun surecek. 2 gundur evrak topluyorum sağlık raporu ve portör muayene oldum. hudutlar mudurlugunden gemı adamı saglık cuzdanı yoklaması kagıdı aldım. yarın 15:30 da pasaport ıcın randevu aldım. kurstan cıkıp emnıyete gıdıcem. bakalım ınsallah sorunsuz hallolurda kocamın yanına gıdebılırım bır an once. ekım gıbı bıtıyo kontrat bende Allah ızın verırse o zamana kadar kalıcam. bu ayın 12sınde 2 ay olacak ama bana daha uzun gelıyor artık.
Denızk canım hayırlısı olsun, ne yapalım eslerımızın mesleklerı bu katlanmak zorundayız. Rabbım dayanma gucu verıyor, Insallah tez zamanda gıder gelır bıran once
captanın karısı senınde oğlusun buyumus masallah darısı bızlerın basına ınsallah
Dıger arkadaslar sızler nasılsınız?

İnşallah kısa zamanda hallolur işlerin ve rahatça eşinin yanına gidebilirsin , umarım herkes kısa zamanda denizdeki sevdiklerine kavuşur,şimdiden gözün aydın nesrinsavaş sen yakında kavuşacaksın inşş,herkese sevgiler

canım en iyisini yapmışsın Allah yolunuzu açık etsin çok sevindim inş en kısa zamnada gemi de bile olsa kavuşursun sevdiceğine

bitanemin ilk uzun seyiriydi bu.ilk defa bu kadar süre ayrı kaldık... buraya yazdığım ilk günü hatırlıyorum da... karamsar, üzgün bi halim vardı.bi yandan isyan ediyodum ayrı kalmak istemiyorum ondan diye... aklıma geldikçe nefesim daralırdı ağlamaya başlardım... bana geçer geçer demiştiniz.halbuki ben o zamanlar bu 5 ayın nası geçeceği hakkında fikir sahibi değildim... hatta o 5 ayı gözümde o kadar çok büyütmüştüm ki asla geçmez diyordum kendi kendime.dünyada sanki sadece ben sevgilimden ayrı kalmıştım sanki tek denizci benim sevgilimdi.etrafımdaki arkadaşlarıma ne kadar üzgün olduğumu anlatsam da asla tam olarak kendimi kimseye ifade edememiştim.karşımdaki insanlar sevdiğinden uzak kalmak ne demek onu bile bilmeyen insanlardı çünkü.beni nasıl anlayabilirlerdi ki zaten... Ta ki buraya yazıp sizlerle derdimi paylaşana kadardı herşey... Sonra tamamen bakış açım değişti.yalnız olmadığımı gördüğümde gerçekten kendimi iyi hissettim.bu 5 ay içerisinde gerçekten en büyük destekçim sizlerdiniz... çoğu zaman yazmadım bu topiğe ama yazdıklarınızı hep okudum... yalnızlık gerçekten çok kötü bişey.burda birbirimizi tanımayanlar olarak toplandık ve birbirimizin derdini paylaşıyoruz... inanın bu konuda bana herkesten daha yakınsınız... zaman, anlamadığım bi şekilde su gibi akıp geçti... şimdi gün sayıyorum gelecek diye ve çok mutluyum özlemek ne demek en iyi bizler biliriz... darısı eşinden, sevgilisinden ayrı kalan herkesin başına diyorum...

Son düzenleme:
Kimi zaman umutla bekliyorz,kimi zaman umutlar da yetmez oluyor,bir çok şeyle tek başımıza uğraşmak zorunda kalıyoruz,bazı saçma sapan sözlere kulak tıkıyoruz,yalnız kalıyoruz ama aslında biliyoruz ki yalnız değiliz bizim düşündüğümüzden daha fazlasını denizde düşünen bir insan var ,bizim sıkıntımızdan daha fazla sıkıntıya giren,bizim özlemimizden daha fazla özlem duyan bir insan , km lerce uzakta ama kalbi ve düşünceleri aslında hep burada olan güzel yürekli bir insan var...Sırf bu yüzden aslında çoğu zaman tutunuyoruz sevgimize,özlüyoruz...Dışardan farklı görünüyor bir denizcinin sevgilisi ya da eşi olmadan kimse bizim hislerimizi anlayamaz bundan emimin,dilin kemiği yok belki insanlara konusmak çok kolay geliyor ,duymamayı öğreniyoruz ,anlatsak da anlasılmıyor baz şeyler,susuyoruz....

Yine de ben onu çok seviyorum,bu ilk ayrılığımız belki bir cok kez de böyle ayrı kalacağız,bu ayrılıklar insanları birbirine bağlıyor,bunu giderken söylemişti sevgilim o zaman boş gelmişti şimdi onu anlıyrum gercekten o farklı bağı hissedebiliyorum artık hem de çok derinden( Beklemek de güzel,ümitle ,heyecanla,aşkla beklemek...Özlemek de güzel anılara ve geleceğin umutlarına tutunarak....En güzeliyse geleceği günü düşlemek...En kısa zamanda en güzel düşünüze kavuşmanız dileğiyle...

Merhaba ben iyiyim,sen naıslsın?Forum epey sessiz bu aralar,bekleyiş sürüyor malesef(Sizler naıslsınızz????

şuan da hala elim ayağım bacaklarım her yanım titriyor
çok fena bi baş ağrısıyla yatmıştım ki aşkımı düşünüyorum.telefonum çalmaya başladı baktım ki bitaneemm arıyor... öyle mutlu oldum ki... gelmişler meğer... sesini duyar duymaz başladım tabi ağlamaya... milyonlarca kez şükürler olsun... o gözümde büyüttüğüm koca 5 ay bugün sona ermiş bulundu... hemen bilgisayarımı açtım ve bunu sizinle paylaşmak istedim. Allah'ım sonunda o duyguyu da bana yaşattı... Allah hepimize sabır versin arkadaşlar... halimizi bi yaşayan bilir bi de Allah...

benim sevgilim bitanem canım seyire gidiyor off ağlamak istiyorum zaten uzağız telefonla sesini duyabiliyorum şimdi telefonu bile çekmeyecek

hadi gözün aydın

canlarım umarım herkes iyidir :90: ben iyi olmaya çalışıyorum kızıma baktıkca içimden bişeyler kopuyo ama alışacağım sanırım yanlızken kendimi sokakklara vuruyormuşumda farkında değilmişim ama şimdi prensesimle çıkabildiğim kadar :2: aslında sizlere iyi haberim var artık 3g li görüşüyoruz kızım babasını unutmuyor babası kızının büyüdüğün görüyor bende her ikisinin sevinciyle dahada mutlu oluyorum akşam olmasını bekliyoruz şimdi seyirdeler ama akşama fransada limanda olacaklar tlf çekince bizde hasret gidereceğiz
captanınkarısı canım ne kadar büyümüş umut maşallah benim prensesimde büyüse herşey daha iyi olacakmış gibi geliyo ne kadarlık oldu küçük prens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…