- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.681
Kızlar nasılsınız görusmeyeli?Benimde dershane bıttı sınavlar bıttı ama yenı bır dershane ısı basladı. Kamarotluk belgesı almaya calısıyorum. yarın sabah kursum baslıyor. hafta ıcı hergun 09:00 - 14:30
toplam 3 hafta 15 gun surecek. 2 gundur evrak topluyorum sağlık raporu ve portör muayene oldum. hudutlar mudurlugunden gemı adamı saglık cuzdanı yoklaması kagıdı aldım. yarın 15:30 da pasaport ıcın randevu aldım. kurstan cıkıp emnıyete gıdıcem. bakalım ınsallah sorunsuz hallolurda kocamın yanına gıdebılırım bır an once. ekım gıbı bıtıyo kontrat bende Allah ızın verırse o zamana kadar kalıcam. bu ayın 12sınde 2 ay olacak ama bana daha uzun gelıyor artık.
Denızk canım hayırlısı olsun, ne yapalım eslerımızın mesleklerı bu katlanmak zorundayız. Rabbım dayanma gucu verıyor, Insallah tez zamanda gıder gelır bıran once
captanın karısı senınde oğlusun buyumus masallah darısı bızlerın basına ınsallah
Dıger arkadaslar sızler nasılsınız?
öncelikle hoşgeldinbenim aşkım da denizci astsubay ve yaklaşık 4 aydır seyirde senin ki nereye gitti ki ?
benim aşkımın gelmesine taaammm 8 gün kaldıııııııııııı
slm kızlar benim eşimde deniz ast.10 gün sonra seyire gidecek yine ayrılık var...
şuan da hala elim ayağım bacaklarım her yanım titriyor
çok fena bi baş ağrısıyla yatmıştım ki aşkımı düşünüyorum.telefonum çalmaya başladı baktım ki bitaneemm arıyor... öyle mutlu oldum ki... gelmişler meğer... sesini duyar duymaz başladım tabi ağlamaya... milyonlarca kez şükürler olsun... o gözümde büyüttüğüm koca 5 ay bugün sona ermiş bulundu... hemen bilgisayarımı açtım ve bunu sizinle paylaşmak istedim. Allah'ım sonunda o duyguyu da bana yaşattı...Allah hepimize sabır versin arkadaşlar... halimizi bi yaşayan bilir bi de Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?