• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canlarım umarım herkes iyidir :90: ben iyi olmaya çalışıyorum kızıma baktıkca içimden bişeyler kopuyo ama alışacağım sanırım :37: yanlızken kendimi sokakklara vuruyormuşumda farkında değilmişim ama şimdi prensesimle çıkabildiğim kadar :2: aslında sizlere iyi haberim var artık 3g li görüşüyoruz kızım babasını unutmuyor babası kızının büyüdüğün görüyor bende her ikisinin sevinciyle dahada mutlu oluyorum akşam olmasını bekliyoruz şimdi seyirdeler ama akşama fransada limanda olacaklar tlf çekince bizde hasret gidereceğiz :66:
captanınkarısı canım ne kadar büyümüş umut maşallah :nazar::nazar: benim prensesimde büyüse herşey daha iyi olacakmış gibi geliyo ne kadarlık oldu küçük prens

9 aylık oldu teyzesiiiiii:nazar: ne güzel işte birbirinizi görüyorsunuz devamlı bu 3g olayı süpermiş eşimde sefere çıkarsa bende 3g ye ayarlattırayım barii senin kızda büyümüştür baya o kadar çabuk büyüyorlarki anlamıyorsun neyse kendine ve küçük meleğime iyi bak öpüyorum ikinizide:70:

zaman geçmiyormu ne :( 1 buçuk ay oldu daha :( düğünümüz kasımda ama o olmayınca heyecanını bile yaşayamıyorum :( zaman çabuk geçsin artıkkkk .....

Allah yardımcın olsun canım. benımde esım dugune 5 gun kala gelmıstı. butun sorumluluk tek basına benım omuzlarımdaydı. Ama uzulme Rabbım sabrını ve kolaylıgını verıyor. onemlı olan sonuc:))

valla bu ara benim keyfime diyecek yok :61: aşkım geldiğinden beri heep birlikteyiz :69: ama 3 gün sonra gidiyor tekrar :25:
eee bu işler böyle; özlem aşkınıza hep refakat edecek, alışırsın zamanla hayce
canım nerelerdesin ben kendime adıma iyiyim de sen nasılsın arkadaşım özledik çok:70:
sağol gost, aslında buralardayım da sizi dışardan takip ediyorum genellikle...kendi adıma iyiyim canım, izmir'deyim-zırt pırt denize kaçıyoruz dostlarla. onun dışında iş-güç, aşk-meşk dolu dolu yaşamaya çalışıyorum işte...makaleler, denemeler yazıyorum hala(daha önce burada konu etmiştim) gazetelerin kitap eklerine yolluyorum ve nedense en çok bu işlerden zevk alıyorum:)) sizler neler yapıyorsunuz?? anlatın azıcık;)

eee bu işler böyle; özlem aşkınıza hep refakat edecek, alışırsın zamanla hayce

sağol gost, aslında buralardayım da sizi dışardan takip ediyorum genellikle...kendi adıma iyiyim canım, izmir'deyim-zırt pırt denize kaçıyoruz dostlarla. onun dışında iş-güç, aşk-meşk dolu dolu yaşamaya çalışıyorum işte...makaleler, denemeler yazıyorum hala(daha önce burada konu etmiştim) gazetelerin kitap eklerine yolluyorum ve nedense en çok bu işlerden zevk alıyorum:)) sizler neler yapıyorsunuz?? anlatın azıcık;)

evet canım hatırlıyorum seninle sohbetimizi eleştiride yazıyordun yanlış hatırlamıyorsam... bende bitirdim okulu ama formasyonum kaldı işte onu tamamlamaya çalışıyorum bir taraftan hastalarımla ilgileniyorum, onları reçeteleri takipleri sorunları vs... KPSS,ALES,ÜDS çalışayım derken zaman geçiyor açıkcası çok fazla da çalışmaya fırsatım olmuyor aslında ben yaratmıyorum çalışmak daha kolay geliyor mesleğimi iştirak etmek... lakin bir yerden başlamak gerek,madem birşeyleri hedefledik "ben hayatta bu olacağım" dedik arkasında durmalıyız değil mi? işte ben de vicdan azabı duymaya başladım geçicem çalışma masamın başına:) bir yandan erkek arkadaşımla uğraşıyorum saolsun hiç bitmiyor sorunları denizcilerin :) işte böyle canımcım... :)

hep dışardan izleme bizi gel azıcık bak özleniyorsun:) öptüm kocaman:)

arkadaslar sizlere bir sorum olucak bir kaptanı en cok hangi sarkı huzunlendırır yanı bir kaptana gonderme yapılablecek en güzel sarkı hangisidir sizce :):)

gemilerde talim var bahriyeli yarim var.o da gitti sefere ne talihsiz başım var diyivericiğim ama tabi ki olmayacak :1:

aşkımla bizim yıllardan beri şarkımız yalın-meleklerin sözü var.bence bu güzel bi gönderme olabilir.duygusal anlamlı bi şarkı...

bi de umut kayanın mor yazma şarkısının sözlerine dikkat edersen bizlere uyuyor :61:

Kaldım şehirlerde sen bana kızma
Hep haber edemezsem moralini bozma
Bilmiyom ne zaman geri gelcem
Alcam o yerlerden sana mor yazma :61:

:D atın beni denizlereee
yalan dünya size kalsınnn
ayrılmam sevdiğimden bir daha sevememm ben

babam her sefere çıkarken bunu söylerdii

deniz üstü köpürür hey canım rinna nay rinna rinna nay,
kayığa da binsem götürür hey canım hey
benimde şu cihana gelişim hey canım rinna nay rinna rinna nay
bir güzelden ötürü hey canım hey

deniz üstü yelkenden hey canım rinna nay rinna rinna nay,
ecel geldi erkenden hey canım hey
denizin ortasında hey canım rinna nay rinna rinna nay,
mum yanar sofrasında hey canım hey

benimde şu cihandan gidişim hey canım rinna nay rinna rinna nay,
memleket sevdasından hey canım hey

baboşummm :69:

canlarım umarım herkes iyidir :90: ben iyi olmaya çalışıyorum kızıma baktıkca içimden bişeyler kopuyo ama alışacağım sanırım :37: yanlızken kendimi sokakklara vuruyormuşumda farkında değilmişim ama şimdi prensesimle çıkabildiğim kadar :2: aslında sizlere iyi haberim var artık 3g li görüşüyoruz kızım babasını unutmuyor babası kızının büyüdüğün görüyor bende her ikisinin sevinciyle dahada mutlu oluyorum akşam olmasını bekliyoruz şimdi seyirdeler ama akşama fransada limanda olacaklar tlf çekince bizde hasret gidereceğiz :66:
captanınkarısı canım ne kadar büyümüş umut maşallah :nazar::nazar: benim prensesimde büyüse herşey daha iyi olacakmış gibi geliyo ne kadarlık oldu küçük prens
Canım ya bebeğin çok güzel, çok tatlı MAŞALLAH. Allah analı babalı büyütsün, kızını babasına, seni de eşine hasret bırakmasın. Kızınla birlikte onu beklemeyi de alışırsınız, dediğin gibi biraz daha büyüdükçe daha fazla vakit geçirecek şeyler, çıkar dolaşırsınız, vakit geçer. Çünkü ben de senin gibiyim, habire kendime meşgale buluyorum, havalar da düzelince eve girdiğim yok inan...

9 aylık oldu teyzesiiiiii:nazar: ne güzel işte birbirinizi görüyorsunuz devamlı bu 3g olayı süpermiş eşimde sefere çıkarsa bende 3g ye ayarlattırayım barii senin kızda büyümüştür baya o kadar çabuk büyüyorlarki anlamıyorsun neyse kendine ve küçük meleğime iyi bak öpüyorum ikinizide:70:
O kadar oldu mu vay be. Daha dün gibiydi. Ne çabuk geçmiş zaman.

Kızlar merhabalar. Umarım herkes iyidir. Yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZ.
Bana ara ara eser, bazen yazarım bazen yazmak gelmez içimden, o yüzden beni mazur göreceğiniz umuyorum. Beni anladığınızı biliyorum, o yüzden de çok çok çok teşekkür ederim:))))

arkadaslar sizlere bir sorum olucak bir kaptanı en cok hangi sarkı huzunlendırır yanı bir kaptana gonderme yapılablecek en güzel sarkı hangisidir sizce :):)
leman sam'ın bülent ortaçgil'le birlikte söylediği "kaptan(yolculuk ne zaman)" şarkısı geldi ilk aklıma...işine yarar umarım:34:

Back