- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.621
bizim minik denizci bebeklerimiz nasıl??? captanin karisi sen nasılsıhn umut seni üzüyor mu:) denizin minik prensesi oldumuki:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrrrrrrrrrr
bundan tam 4 ay önce aşkmla 8.ayımız bitmişti.o gün böyle bişey yazmıştım ona itafen... ona bunu okuduğumda hem çok mutlu olmuştu hem de çok duygulanmıştı.sizinle de paylaşmak istedim bunu...
Bundan tam 8ay önce doğmuştum.bana ilk dokunan,ağlamam için uğraşan doktor yoktu ama sırtımı sıvazlayan,hayata gülerek başlamamı sağlayan sen vardın.ilk çikolatamı seninle yedim mesela.neskuik:) en sevdiğimdendi.Elimde yanan sigaram da ilkti.ilk kez içime çekiyor ve dumanını sana gelmesin diye sağa üflüyordum.çünkü solumdaydın sen.bir yandan da çalan şarkı vardı.şebnem ferahtan mayın tarlası... İlk kez duymuştum ben o şarkıyı.ezberlemeye çalışırcasına sözlerini dikkatlice dinliyordum.karşımdaki gemiyi ve denizi de ilk defa görmüştüm.belki de ilk defa körfezin kokusunu çekmiştim içime.ara ara dalıp gittik denizdeki uçsuz bucaksız sonsuzluğa... Biliyordum, farkındaydım o denizlerin bi gün seni alıp götüreceğini.ama 8ay sonrası denizlerden bile daha uzak geliyordu o zamanlar bana... Daha uçsuz bucaksızdı, zaman geçmez sanmıştım... O gün bana tanıdık gelen tek şey neydi biliyor musun? O sıcacık öpüşündü... 11nisandan önceki hayatımdan aklımda kalan sadece buydu.zaman geçti, mevsimler bile değişti... Ve ben içimdeki aşk gibi büyümüştüm.herşeye göğüs gerebilecek kadar hiç birşeyden korkmayacak kadar ve kendimi sana teslim edecek kadar güvenmiştim sana ve sevgine... Şimdi de olduğu gibi.Onca geçen 8ayın en güzel özeti bu olur diye düşündüm ve oldu da galiba:) Ayakta kalabilmemin tek sebebi sensin... Seni çok seviyorum...
nice 8 aylara diyelim o zaman
Cok guzel ifade etmissin duygularini hayce, ne kadar kaldi kavusmaya ?
canlarım ben geldim umarım herkes iyidir meleğime kavuştum tam 11 gün oldu minicikti sanki birazcık büyüdü 26 nisan 00.12 de dünyaya geldi prensesim artık 3 kişiyiz yaklaşık 4 aydır eşim yanımda ve ne yazıkki artık gitmesi gerek nasıl olacak bilemiyorum daha şimdiden ağlamaya başladım daha güçlü olmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum rabbim tüm bekleyenlere sabırlar versin tez zamandada kavuştursun
canlarım ben geldim umarım herkes iyidir meleğime kavuştum tam 11 gün oldu minicikti sanki birazcık büyüdü 26 nisan 00.12 de dünyaya geldi prensesim artık 3 kişiyiz yaklaşık 4 aydır eşim yanımda ve ne yazıkki artık gitmesi gerek nasıl olacak bilemiyorum daha şimdiden ağlamaya başladım daha güçlü olmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum rabbim tüm bekleyenlere sabırlar versin tez zamandada kavuştursun
çok teşekkür ederim amin inşallahçok tebrikederim.Allah analı babalı büyütsün
teşekkürler teyzesi amindenizk çok tebrik ederim minik prensesimiz hoşgelmiş maşallah çok tatlı allah herşeyin en güzelini nasip etsin size
arkadaş geldi oğluşuna dimi annesi teşekkür ederim canım benim sen nasılsıncanım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inş çok güzel bi bebek yerim ben onu ayy çok sevindim yaaa
merhaba kızlar,,,4 aydır yoktum özledım sızlerı...buzman zarfında bebeklerımız olmus topımızde allah analı babalı etsın ıns..benımde esım 3 ay evdeydı ıkımzıın amelıyatları oldu ve 2 bebekte elımızdekı zaman öle hızlı gectıkı......sımdı gıdelı 1 ay oldu benden dajha cok kızım özluyor babasını....sız nelerrr yapıyorsunuz bakalım gorusmeyelı????????