Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18850878] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18860454] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18861314] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18892807] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18896024] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18896211] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18896259] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18905129] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[18980590] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19073985] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19078277] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19110545] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19126082] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19128339] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19133720] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19136010] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19138825] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19144125] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19145357] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[19154437] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Öncelikle hepinize ve kendime Allahtan sabır diliyorum .Benim sevgilim uzaktan akrabam oluyor ve 1 aydır beraberiz,kendisi piri reis üni güverte mezunu 3. kaptan şimdi ve arjantin'e gidiyor gemi,2 gündür konusamıyoruz:((Benle beraberken gittiği ilk seferi bu ve bana çok zor geliyor,ben de doğuda öğretmenim her şey ters durumda yani,aileden uzak,daha çok yeni olan sevgiliden uzak....Bazen cok zorlanıyorum,2 gündür de teli çekmiyor söylemişti zaten ama bana cok agır geliyor böyle en bastan ayrı kalmak:((

2.kaptanlık için ocakta kursu baslayacak ondan sonra karada kalır umarım ben bu duygusallıkla yoksa kendimi toparlayamayacagım:((

marinetraficc'ten gemiye bakıp duruyorum ,mutsuzum,yalnız hissediyorum kendimi...Burda yazılanları görünce bende paylasmak istedim:(

ben de seneye muhtemelen doğuya atanıcam zaten ayrıyız hepten ayrılıcaz yalnız değilsinn üzülme:)

her türlü zor doğuda daha da zor malesef aileden de uzak olunca...

Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız? ben iyiyim. eşim seferde, ben dershanede yuvarlanıp gidiyoruz.

Allah çok çok çok sabır versin :43: dilerim bu zor ayrılıklarımız bir gün tatlı bir şekilde son bulur... Sana hayranım Nesrin savaş inş bende senin gibi güçlü sabırlı olabilirim eşime ve aileme sahip çıkabilirim..:nazar:

canım tşk ederim benim hakkımdaki düşüncelerin için. Güçlü olmak zorundayız eger bu meslege sahip eslerimiz sevgililerimiz var ise. ama Allah sabrını veriyor unutmayın. Yoksa dayanılmaz hale gelir. Eminim sen benden daha güçlü birr eş olacaksın ve yarın birgün çocukların oldugunda eşinin yokluğunu yansıtmayacaksın evlatlarına. Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese.

canlarım ben geldim umarım herkes iyidir meleğime kavuştum tam 11 gün oldu minicikti sanki birazcık büyüdü 26 nisan 00.12 de dünyaya geldi prensesim artık 3 kişiyiz yaklaşık 4 aydır eşim yanımda ve ne yazıkki artık gitmesi gerek nasıl olacak bilemiyorum daha şimdiden ağlamaya başladım daha güçlü olmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum rabbim tüm bekleyenlere sabırlar versin tez zamandada kavuştursun

canım benim maşallah almışsın prensesini kucağına. Eminim çok güzel bir duygudur. Allah tüm isteyenlere sonra da bana nasip etsin evladımı kucağıma almamı. Eşin gitmiştir sanırım. Allah sabır versin. su gibi akıp gitsin zaman. senin en azından bir meşguliyetın var artık, esını düşün. hem sen hem yavrusu daha da zor. Sen Sağlam duracaksın eminim. seni de prensesi de öpüuyorum. Güzel günlerde gönlünce büyüt kuzunu. Allah bahtını açık sansını daim etsin...:38:

Öncelikle hepinize ve kendime Allahtan sabır diliyorum .Benim sevgilim uzaktan akrabam oluyor ve 1 aydır beraberiz,kendisi piri reis üni güverte mezunu 3. kaptan şimdi ve arjantin'e gidiyor gemi,2 gündür konusamıyoruz:((Benle beraberken gittiği ilk seferi bu ve bana çok zor geliyor,ben de doğuda öğretmenim her şey ters durumda yani,aileden uzak,daha çok yeni olan sevgiliden uzak....Bazen cok zorlanıyorum,2 gündür de teli çekmiyor söylemişti zaten ama bana cok agır geliyor böyle en bastan ayrı kalmak:((

2.kaptanlık için ocakta kursu baslayacak ondan sonra karada kalır umarım ben bu duygusallıkla yoksa kendimi toparlayamayacagım:((

marinetraficc'ten gemiye bakıp duruyorum ,mutsuzum,yalnız hissediyorum kendimi...Burda yazılanları görünce bende paylasmak istedim:(

Aramıza hoşgeldin kader arkadaşım.

Bende 2,5 yıllık evliyim ve benim de eşim şuan seferde. 20 gün oldu gideli ve aralık gibi dönecek Allahın İzni ile. Benim de eşim tüdev 2000 mezunu(piri reis) şuan süvari 2 yıldır. Daha çok yeni başlamış senin serüvenin. Güçlü olmalısın yoksa bu ömür geçmezz, hasretlik çekilmez. Benim eşim geçen sene bu zaman korsanların elindeydi ve hayatım cehenneme dönmüştü biranda. Ama şimdi şükür. Üzülmekle hiçbirşey elde edilmiyor malesef bol bol dua etmekten başka hiçbirşey yok yapacağımız. herzaman iyi şeyler düşün, geldiğinde ne yapacaksınız onların planını yap. Sen güçlü olacaksın ki arkadaşın senden güç, kuvvet bulacak. Artık daha da çok sorumluluğun. Allah sabırlar versin canım. Tez zamanda geçsin bu hasretlikler de eşlerimiz, sevgililerimiz karada iş bulsunlar...:26:

selamlar:) benim sevgilim de 1. kaptan; bişeyleri arastırırken yazılarınızı okudum. hiç birinizi tanımıyorum ama cok yakın hissettim kendime sanırım acı ve sevinçler benzer olunca insanlar daha yakın hissediyor;) öncelikle yol bekleyenlere allah sabır versin.
hikayemi sizinle paylaşmak isterim. benim sevgilim ve ben okuldayken tanıştık. bundan 7 sene önce. şimdi 27 yasındayız..daha o zamanlar stajı vardı.. ben cok küçüktüm ve yıllarca bekleyemem diye birbirimizi severken ayrıldım. kader bizi 7 sene sonra bi araya getirdi..cok mutluyuz şimdi inanılmaz buyuk bi sevgimiz var sanki ölümden dönenlere verilen 2. şans gibi:) ama 1 ay sonra gitti. şimdi gelmesine 1 ay var sanırım, cok tecrübeli değilim bilemiyorum.
başlarken bırakıcam demişti ama şimdi 2 sene daha calışmak istiyor ama ben yine sizler gibi gitmesini istemiyorum. ne kadar sevsem de beklemek zor geliyor, beklememek de bencillik. bazen onunla giderim diyorum ama cok iyi bi işim ve kariyerim var, ailem de gitmeme izin vermez.
ask için herseye deger evet ama mantıklı da davranmak zorundayım. ilginize şimdiden tesekkurler ;)))

selamlar:) benim sevgilim de 1. kaptan; bişeyleri arastırırken yazılarınızı okudum. hiç birinizi tanımıyorum ama cok yakın hissettim kendime sanırım acı ve sevinçler benzer olunca insanlar daha yakın hissediyor;) öncelikle yol bekleyenlere allah sabır versin.
hikayemi sizinle paylaşmak isterim. benim sevgilim ve ben okuldayken tanıştık. bundan 7 sene önce. şimdi 27 yasındayız..daha o zamanlar stajı vardı.. ben cok küçüktüm ve yıllarca bekleyemem diye birbirimizi severken ayrıldım. kader bizi 7 sene sonra bi araya getirdi..cok mutluyuz şimdi inanılmaz buyuk bi sevgimiz var sanki ölümden dönenlere verilen 2. şans gibi:) ama 1 ay sonra gitti. şimdi gelmesine 1 ay var sanırım, cok tecrübeli değilim bilemiyorum.
başlarken bırakıcam demişti ama şimdi 2 sene daha calışmak istiyor ama ben yine sizler gibi gitmesini istemiyorum. ne kadar sevsem de beklemek zor geliyor, beklememek de bencillik. bazen onunla giderim diyorum ama cok iyi bi işim ve kariyerim var, ailem de gitmeme izin vermez.
ask için herseye deger evet ama mantıklı da davranmak zorundayım. ilginize şimdiden tesekkurler ;)))

hoşgeldinnnn:71: bizi yanlız bırakma:70:

Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız? ben iyiyim. eşim seferde, ben dershanede yuvarlanıp gidiyoruz.

canım tşk ederim benim hakkımdaki düşüncelerin için. Güçlü olmak zorundayız eger bu meslege sahip eslerimiz sevgililerimiz var ise. ama Allah sabrını veriyor unutmayın. Yoksa dayanılmaz hale gelir. Eminim sen benden daha güçlü birr eş olacaksın ve yarın birgün çocukların oldugunda eşinin yokluğunu yansıtmayacaksın evlatlarına. Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese.

aminn canım aminnn allah herşeyin hayırlısını versin hepime rabbim:70: dersane nasıl gidiyor ?

Nesrinsavaş yasadıkların adına üzüldüm gercekten...Evet yolun cok basında ama o da karada kalmak istiyor 3 4 yıl sonra (bunu söylerken dahi içim sıkılıyor)kendisinin bir cok akrabası karada denizci iş sorunu olmaz ama şimdi gençken de denizde olmayı tercih ediyor tabi maddi açıdan.

bazen umutsuz oluyorum böyle 3 4 yıl nasıl gecer diye.2 günde bir 5 dk ancak konusuyoruz 1,5 haftadır baska da iletişimimiz yok bende kendimi kötü hissediyorum malesef:((

kızlar nasılsınız ben umut la uğraşıyorum diş çıkarma dönemindeyiz huysuz bu aralar o yüzden pek gelemiyorum nesrinim allah sana en kısa zamanda tattırsın inş bu duyguyu sen çoktan hakettin canım benim öpüyorum hepinizi sevgilerrrr:54:

merhaba herkese...bende bi kaptan nişanlısıyım. geçen ay 1. kaptan oldu ve 12 gündür gemide.19 kasımda düğünümüz var inşallah ona yetişecek :) 4 aylık ayrılık artık kısa geliyor çünkü geçen sene 8 ay gemideydi. beklemenin özlemenin ne demek olduğunu benim gibi anlayan ve yaşayan birsürü insan görünce inanılmaz mutlu oldum :) allah hepimize ve eşlerimize sabır versin.dışardan insanlara göre garip geliyor durumumuz o kadar ayrı kalınırmı diye düşünüyorlar ama biz onlardan daha şanslıyız. fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler ya bizlerde araya hep özlem girdiği için herşey taze kalıyor ve aşkın ömrü uzuyor. ben buna inanıyorum...

slm kızlar kalabalıklaşmışız maşallah bize :nazar: yeni gelenler hoş gelmişler ama ben ne yazıkki eskisi gibi giremiyorum prensesimle uğraşıyorum vakit nasıl geçiyo anlayamadan kırkımız çıktı artık büyüyor meleğim ama çok az kaldı eşim gidecek o zamanda böyle çabuk geçermi bilemiyorum :85: şimdiden kızıma bakıp içleniyorum yanlız kalacağız kuzum diyip ağlıyorum çok daha güçlü olmak zorundayım biliyorum :84: öyle zorki rabbim hepimize güç ve sabır versin eşim için çok daha zor bir durum ama mecburen gitmek zorunda sıfırı tükettik artık :37: sizler nasılsınız keyifler nasıl :90:

bizde son görüşmelerimizi yapıyoruz :( zaten görüşemiyoduk ama en azından telefonumuz vardı o da olmayacak yakında Allahdan sabır ve herşeyin hayırlısını diliyorum :(

merhaba arkadaslar,

bende yeniyim aranizda, benimde askim denizci astsubay isi geregi hep seyirlere cikmak zorunda kaliyo... 45 gün sonra gelecek nasil zor geciyo bi bilseniz ikimiz icinde, cok özlüyorum onu allahtan telefonda konusabiliyoruz, yoksa ölürüm özlemekten

merhaba arkadaslar,

bende yeniyim aranizda, benimde askim denizci astsubay isi geregi hep seyirlere cikmak zorunda kaliyo... 45 gün sonra gelecek nasil zor geciyo bi bilseniz ikimiz icinde, cok özlüyorum onu allahtan telefonda konusabiliyoruz, yoksa ölürüm özlemekten

öncelikle hoşgeldin :61: benim aşkım da denizci astsubay :61: ve yaklaşık 4 aydır seyirde :43: senin ki nereye gitti ki ?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar eşim denizci bizim dün tayinimiz kıbrıs a çıktı nasıl bir yer lojmanları hakkında bilgisi olan varmı...bana bilgi verirseniz sevinirim.

öncelikle hoşgeldin :61: benim aşkım da denizci astsubay :61: ve yaklaşık 4 aydır seyirde :43: senin ki nereye gitti ki ?

Tesekkür ederim Hosbuldum. Bi kac gün sonra gidecek askim Libyaya 45 gün kalacaklar :( mart ayinda gittiler gecen haftaya kadar ordaydilar simdi geldiler ama tekrar gitmek üzere. Sinir oluyorum bu seyirlere artik, bitmiyolar bitürlü :(

Tesekkür ederim Hosbuldum. Bi kac gün sonra gidecek askim Libyaya 45 gün kalacaklar :( mart ayinda gittiler gecen haftaya kadar ordaydilar simdi geldiler ama tekrar gitmek üzere. Sinir oluyorum bu seyirlere artik, bitmiyolar bitürlü :(

vallahi bizim işimiz sabır işi benimde eşim haziranda gidecek ..dönüştede kıbrısa göreve başlıcak..bakalım orada nasıl bir hayat bekliyor bizi....istiyorduk ama oraları hiç bilmiyorum.........

Back