• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

denizk naptın doğurdunmu??????????:emir_bebek:

yok canım benim her an bekliyoruz artık sona yaklaştık en büyük sıkıntım eskisi gibi hareket edememek ayy evde yürürken bile zorlanıyorum ne olacak bilmem hayırlısı artık kızımında hazırlıkları tamam valizimizde hazır hayırlısıyla sağlıla kucağımıza alırız inşallah :37:

yok canım benim her an bekliyoruz artık sona yaklaştık en büyük sıkıntım eskisi gibi hareket edememek ayy evde yürürken bile zorlanıyorum ne olacak bilmem hayırlısı artık kızımında hazırlıkları tamam valizimizde hazır hayırlısıyla sağlıla kucağımıza alırız inşallah :37:

öyle çabuk geçiyoki biz 5 aylık olduk ek gıdalara başladık inşallah allah bi avazda kurtarsın hayırlı doğumlar canım:49:

kızlar eşimin gemi son dakika libyaya giti. bugün apartopar aradılar, denizaltıda benim eşim.belki haberlede izlemişsinizdir.canım çok sıkkın.savaş hazırlığı içinde gittler.allahım sağsalim dönmek nasip etin hepsine.

gorusmeyelı nasılsınız kızlar. ben calısmıyorum evdeyım. dershaneye gıdıyorum acıkogretım ıcın. haftasonu sınavlarım var. esım yanımda ama 10 gune kadar gıdecek ve Aralık ayına kadar yokkkk:((( allah butun denızcılerımıze kolaylıklar bız aılelerıne de sabır versın.

maviege hayırlısıyle bıran once bıterde kurtulursunuz ıns.

gorusmeyelı nasılsınız kızlar. ben calısmıyorum evdeyım. dershaneye gıdıyorum acıkogretım ıcın. haftasonu sınavlarım var. esım yanımda ama 10 gune kadar gıdecek ve Aralık ayına kadar yokkkk:((( allah butun denızcılerımıze kolaylıklar bız aılelerıne de sabır versın.

nesrin savaş eşim aralığa kadar yok demişsin çok uzun bir ayrılık olucak,yada banamı öyle geliyo benim eşim 3 ay oldu gideli günler geçmek bilmiyor neyse bir şekilde geçiricez artık

:58: onu yeniden sefere göndermek istemiyorum... yedi buçuk ay ayrılıktan sonra onu görünce herşeyi unutuverdim, gecelerce sessizce ağladığımı kimseye bişey belli etmediğimi, çocukça şeylerle avunduğumu, gözü yaşlı telefon bekleyip sadece 30 saniyecik konuşabilmeyi... hepsini unutuverdim... şimdi o kadar alıştım ki istediğim zaman arıayıp sormaya, görmeye... yeni sefer rüyalarıma giriyor... sanki onun gemide olmasıbir rüya idi kabusca ve uyandım onun yanında... şimdi o kabusu yeniden yaşayacağımı biliyorum aklıma geldikçe nefesim kesiliyor yine çekmeyen telefonlar, hastalıklar... veee çok uzun zaman, ömrümüzün yarısı kadar yaşanacak ayrılıklar... kalbim sıkıştırıyor ama "o gidecek" bu bir gerçek ve ben yine yanlız kalacağım bir başıma bu da bir gerçek...

yinede o gemideyken şarkılar, şiirler, hikayeler daha bir anlamlı, özlemi içime çekmek hissetmek...

Allah hepimize sabır versin, özellikle evli arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun... Ben başka sığınacak bir yer bulamadım başka çare de bulamadım, inş dualarımız kabul olur... Masum sevgimiz herşeyden üstün olur... Tanrı ne denizcilerimize bizim acımızı ne de bize onların acısını yaşatmasın, hava açık pruvaları neta olsun...

herkesi öpüyorum:58:

Allah çok çok çok sabır versin :43: dilerim bu zor ayrılıklarımız bir gün tatlı bir şekilde son bulur... Sana hayranım Nesrin savaş inş bende senin gibi güçlü sabırlı olabilirim eşime ve aileme sahip çıkabilirim..:nazar:

Back