- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.601
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef daha 1 :44:
senn?
normalde son senem fakat sonradan formasyon almaya karar verdiğim için 1 yıl uzayacak
aa doğru bunu okumuştum hadi bakalım hayırlısyla bitsin hepimzn okulu
denizk naptın doğurdunmu??????????
yok canım benim her an bekliyoruz artık sona yaklaştık en büyük sıkıntım eskisi gibi hareket edememek ayy evde yürürken bile zorlanıyorum ne olacak bilmem hayırlısı artık kızımında hazırlıkları tamam valizimizde hazır hayırlısıyla sağlıla kucağımıza alırız inşallah
kızlar eşimin gemi son dakika libyaya giti. bugün apartopar aradılar, denizaltıda benim eşim.belki haberlede izlemişsinizdir.canım çok sıkkın.savaş hazırlığı içinde gittler.allahım sağsalim dönmek nasip etin hepsine.
amiin..................
kızlar eşimin gemi son dakika libyaya giti. bugün apartopar aradılar, denizaltıda benim eşim.belki haberlede izlemişsinizdir.canım çok sıkkın.savaş hazırlığı içinde gittler.allahım sağsalim dönmek nasip etin hepsine.
gorusmeyelı nasılsınız kızlar. ben calısmıyorum evdeyım. dershaneye gıdıyorum acıkogretım ıcın. haftasonu sınavlarım var. esım yanımda ama 10 gune kadar gıdecek ve Aralık ayına kadar yokkkk(( allah butun denızcılerımıze kolaylıklar bız aılelerıne de sabır versın.
maviege hayırlısıyle bıran once bıterde kurtulursunuz ıns.
gorusmeyelı nasılsınız kızlar. ben calısmıyorum evdeyım. dershaneye gıdıyorum acıkogretım ıcın. haftasonu sınavlarım var. esım yanımda ama 10 gune kadar gıdecek ve Aralık ayına kadar yokkkk(( allah butun denızcılerımıze kolaylıklar bız aılelerıne de sabır versın.
maviege hayırlısıyle bıran once bıterde kurtulursunuz ıns.