Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhabalar

nasılsınız?

ben sonunda gördüm birtanecik aşkımı, 7 buçuk ay olmuştu onun o gülen gözlerini görmeyeli ne kadar mutlu olduğumu anlatamam görür görmez elimde valizler aşkım atladı boynuma birlikte güzel bir bir haftalık tatil yaptık, herşey harikaydı, birlikte unutuverdik ayrı geçirdiğimiz günleri geceler kederleri bulutlu gözleri... rüya gibi geldi sanki, bir kez daha onu çok sevdiğimi anladım. sonra birbirimize aldığımız hediyeleri sunduk, ne doğum günüm ne sevgililer günü umrumda değildi en güzel gün o gündü. ama bugün yine ayrıldım ondan yine uyandığımda onu göremeyeceğim istediğim zaman sarılamayacağım sevdiceğim daha burda yaza doğru çıkacak sefere ama bu seferde uzak şehirler aramızda... ama olsun diyorum telefon var web cam var diyorum kendimi avutuyorum, şaka bir yana o seferdeyken daha iyi anlıyorum telefonun internetin kıymetini... öylece düşünüyorum doğu görevimde ne yapıcam onu nasıl göreceğim diye yukarıdaki ablada bahsetmiş iş hayatı araya girince görüşmenin dahada zorlaşacağından... benim çalışmamak gibi bir lüksümde yok ne zaman biter bu hasret demiyorum çünkü bitmeyeceğini biliyorum ama yinede onsuz bir hayattansa özlem dolu bir hayatı tercih ediyorum...

herşey için teşekkür ederim

canımm benimmm ne zamandır buraya grmiyodum şimdi okudum yazdıklarını gözlerim doldu çook sevindimm sonunda kavuşmanızaaa ve okadr güzel anlatmışsınki..bian kendimi ve onu hayal ettim o şekilde amaa çok mutlu oldumm sonundaa görüşebildiğinize nese detaylı konsuruzz senınlee tatlım benimmm dikkat et kendinee :):97:

çok sevindim hepinizin adına sevdiklerinize kavuşmuşsunuz
ben çok sık giremiyorum ama bakıyorum arada umuttan fırsat buldukça neyse öptüm hepinizii:82:

canım nerelerdesinn senn çok özledim seni gerçi bende pek takılamıyorum artık nette çok yoğun gene dersler strestan ağzım yüzüm yara içinde

Merhabalar ben de bir denizci sevgilisiyimm aranıza alırsanız çok sevinirim milletin ''denizci adam aldatır,her limanda bir sevgili,aman unutur o seni orda'' laflarından bıktım en iyisi halden anlayanlar bilir dedim sizleri gördükçe daha iyimser oluyorum

Hoşbuldukk İnşallah, ne olursa olsun insan sevince herşeye katlanır diyorum, bir ömür bir yastığa baş koymak isterim sizin gibi,3 yıldır sevgiliyiz canım cicim gidiyor daha ben üniversitede okuyorum ama okulumun bitmesi gerekiyor önce annem ben paranı yemeden bırakmam boşuna mı okuttuk o kadar seni diyor

Son düzenleme:

merhba canım bende üniversitede okuyorum normalde son senem lakin formasyon almaya karar verdiğim için bir yıl uzayacak okulum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…