- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.561
neler oluyor anlayamıyorumMerhaba kızlar... uzun zamandır yoktum merak edenler de olmuş keşke yoğunluktan filan olsaydı...
çok uykusuz, çok zor geceler geçirdim. düşündüm düşündüm ve sonunda bir çıkar yol bulamadığım için ayrılmaya karar verdim.
mesleğinin payı yadsınamazdı ama kesinlikle tek sebep bu değildi. başka başka çözülmeyen sorunlar vardı temelde. o çok üzüldü hiç istemedi.onu üzgün görmek en zoruydu şüphesiz...
zor ikna ettim ikimizin için de böylesinin hayırlı olacağını... sizler de dua edin lütfen ikimiz için de hayırlısı olsun...
yarın mahkememiz var.anlaşmalı olacağı için tek celsede bitiyormuş. bugün denizci eşi olarak son günüm de , son kez denizci eşi olarak bakayım dedim şu topiğe...
burda çok güzel insanlar tanıdım ben... Allah hepsinden razı olsun, gönüllerinden ne geçiyorsa versin onlara...
hepinizi çok seviyorum... Allah eşlerinize, sevdiklerinize selamet sizlere de sabır versin...
canım benim kolay gelsin belkide çoktain geldide gitti bile inşallah sen iyisindir sorun yokturay kayınvalide geliyor haftaya, hastaymış da hastahane işleriyle ben ilgilenecekmişim...... ahh ahh gelmedi zamanında bitince geliyor
gözün aydın canım benim inşallah uzun süre birlikte olursunuz iyice hasret giderirsiniz darısı tüm bekleyenlerin başınaaşkımmmm geldiii indi kurtuldu o gemiden :81:
çok mutluyum hala bittiğine inanamıyorum
çok zorluk çıkarmışlar inmemesi için ama sonunda başarmış çok mutlu oldumdarısı bütün bekleyenlere inşş herkes sağ salim yuvasına kauşur
gerçi biz gene ayrıyız ben yine göremicem onu, 1 saat görsem yeterdi ama nerdeee
olsun en azından telefon çekecek istediğim zaman ulaşabilicem buda yeter:92: bana destek olan bütün arkadaşıma çok teşekkür ediyorum hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmm iyiki varsınızzzz
işte herşeyden zor gelen bu değilmi arkadaşım bütün özel günlerin yanlız geçmesi biz avutuyoruz kendimizi burda cevramizde birsürü insan var ya onun için çok daha zor inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelirde ayrı geçmiş bütün özel günlerin acısını çıkartırsınıziyi akşamlar kızlar. Moralim Coook bozuk. Nişanlım bir süre daha gelemiyormuş. Onunla birlikte 2 kaptanında bizim gibi planları altüst oldu. 6 ayı doldu aslında ama sürekli sorun çıkarıyor şirketi, resmen oyalıyorlar. En kötüsüde Bize yaşattıkları hayal kırıklığı.Bugün onun doğum günü yanında değilim bütün özel günlerde olduğu gibi.
ben iyi sayılırım gostcum sadece hamilelik ilerlediği için tatlı bir telaş var koşuşturuyorum meleğim içinhtcvlkn, htckvn, htnkvn, mavi boncuk, derindeniz, nesrin savaş ve uzun zamandır uğramayan arkadaşlarım nelerdesiniz merak ediyorum:26::18:
umut kocaman oldu annesi sen nasılsın alıştın değilmi umutlu hayata ben hep düşünüyorum 6.5 yıldır bu evde genelde yanlız yada izinlerde eşimle farklı bi düzen vardı ve kuzucum doğduğunda çok daha farklı olacak büük bir merakla bekliyoruz o günlerin gelmesiniselam kızlar naber? ben umut fırsat verirse yanınıza gelmeye çalışıyorum
canım kamaradaki yatakları değişmiyolar maalesef ama sizin şirket değiştirirmi bilmem sormakta fayda var tabii
zaman zaman aranızda olurum inşş çok çokkkkkkkkkk öptüm
neler oluyor anlayamıyorumneden bu ara hep yaprak dökümü çok üzüldüm canım benim eminimki çok iyi düşünerek aldın bu kararı ama ne diyeceğimi bilemiyorum tabikide dualarım sizinle herkes için hayırlısı olur inşallah ve pişmanlık duymazsın uzun zamandır yoksun aklıma çok şey geldi ama bu hiç gelmemişti her ne olursa olsun bizleri yanlız bırakma
canım benim kolay gelsin belkide çoktain geldide gitti bile inşallah sen iyisindir sorun yoktur
gözün aydın canım benim inşallah uzun süre birlikte olursunuz iyice hasret giderirsiniz darısı tüm bekleyenlerin başına
işte herşeyden zor gelen bu değilmi arkadaşım bütün özel günlerin yanlız geçmesi biz avutuyoruz kendimizi burda cevramizde birsürü insan var ya onun için çok daha zor inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelirde ayrı geçmiş bütün özel günlerin acısını çıkartırsınız
ben iyi sayılırım gostcum sadece hamilelik ilerlediği için tatlı bir telaş var koşuşturuyorum meleğim için
umut kocaman oldu annesi sen nasılsın alıştın değilmi umutlu hayata ben hep düşünüyorum 6.5 yıldır bu evde genelde yanlız yada izinlerde eşimle farklı bi düzen vardı ve kuzucum doğduğunda çok daha farklı olacak büük bir merakla bekliyoruz o günlerin gelmesini
Merhaba kızlar... uzun zamandır yoktum merak edenler de olmuş keşke yoğunluktan filan olsaydı...
çok uykusuz, çok zor geceler geçirdim. düşündüm düşündüm ve sonunda bir çıkar yol bulamadığım için ayrılmaya karar verdim.
mesleğinin payı yadsınamazdı ama kesinlikle tek sebep bu değildi. başka başka çözülmeyen sorunlar vardı temelde. o çok üzüldü hiç istemedi.onu üzgün görmek en zoruydu şüphesiz...
zor ikna ettim ikimizin için de böylesinin hayırlı olacağını... sizler de dua edin lütfen ikimiz için de hayırlısı olsun...
yarın mahkememiz var.anlaşmalı olacağı için tek celsede bitiyormuş. bugün denizci eşi olarak son günüm de , son kez denizci eşi olarak bakayım dedim şu topiğe...
burda çok güzel insanlar tanıdım ben... Allah hepsinden razı olsun, gönüllerinden ne geçiyorsa versin onlara...
hepinizi çok seviyorum... Allah eşlerinize, sevdiklerinize selamet sizlere de sabır versin...
Merhaba kızlar... uzun zamandır yoktum merak edenler de olmuş keşke yoğunluktan filan olsaydı...
iyi diyelim iyi olalımmm ben de uzun zamandan beri bakmıyodum buraya
o zaman canlandırsak yaaa
aklıma gelmişken sorym cnm naptın sen görüşebildin mi?
yok görüşemedik ben 7 aydır görüşemiyoruz diye yakınırken bide hesapladım ki 7 buçuk ayı geçmiş
en yakın zamanda görüşürsünz inşş.
ben de haber alamamaktan yakınıyodum.ilk 20 gün hiç haber yok.sonra sabahın köründe bi telefoonnn çığlık çığlığaaaher ne kadar zor olsa da ayrı kalmak anlıyorum ki güçlüyüz biz.sende bende bizm gibi diğer arkadaşlarımız da....
dkiraz okadar üzme kendini inan herşey geçecek senin şuan en zor zamanın aynı şeyleri bende yaşadım,sütü kestiğin zaman gece daha çok uyumaya başlıycak 2 ile 3 yaş dönemi çok zor bir dönem kırma dökme oraya gitme demekten helak oluyorsun ama üçbuçuk-4 yaş sonrası çok güzel iyiki doğurmuşum diyorsun herşeyi anlamaya başlıyorlar teşekkür etmesini biliyorlar geçen oğlum ellerine sağlık anneciğim dedi dünyalar benim oldu eşim yokluğunu ooğlum sayesinde anlamıyorum okadar dolduruyorki günlerimi vakit nasıl geçiyor anlamıyorum oysaki eskiden eşimi beklerken hiç geçmezdi.ona hep iyiki varsın anneciğim diyorum.çünkü gerçekten iyiki var insanın çocuğunun olması kadar güzel birşey yok hakikaten melekler.ama annelerin emeğide gözardı edilir gibi değil.az önce efeye masal anlattım ve şimdi mışıl mışıl uyuyor yarın anaokulumuz var.(biraz istemesekte) eşimle devamlı çağrılaşıyoruz.öyle iş ayrılıklarına biz çoktan alıştık ama efe artık büyüdüğü için daha sık babasını sorar oldu bende espirili bir dille para kazanması gerektiğini söyleyince beraber gülüyoruz ama eşim bebekliğinden beri ara sıra gittiği için duruma alışık ama eşim bebekliğinden beri karada çalışıp şimdi gemiye gitseydi eminim oğlum ve dolayısı ile ben bu ayrılma durumunu zor atlatırdık.durum böyle kaptan eşi olmak zor ama zor olmayan iş mi var hepinizi öpüyorum
benim asıl korktuğum ne biliyormusun? eşim gidince çok zorlanıyorum başta. ilk bir hafta falan hayattan kopuyorum neredeyse.(aslında bu gelişlerde de yaşadığım birşey.adapte olamıyorum hemen durum değişimlerine)bitkin huysuz biri olup çıkıyorum.eskiden vurup kafayı günlerce uyurdum. oysa şimdi bir bebek var kucağımda gözleri ta gözlerimin içine derin derin bakan, masum, ilgi bekleyen, sabır bekleyen...ben bu sabrı gösterememekten korkuyorum aslında.
hep çok güçlü bir kadın olduğumla gurur duyardım ama bu gidiş benzemiyor diğerlerine korkuyorum yenik düşeceğim diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?