Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

iyi akşamlar kızlar. Moralim Coook bozuk. Nişanlım bir süre daha gelemiyormuş. Onunla birlikte 2 kaptanında bizim gibi planları altüst oldu. 6 ayı doldu aslında ama sürekli sorun çıkarıyor şirketi, resmen oyalıyorlar. En kötüsüde Bize yaşattıkları hayal kırıklığı. Bugün onun doğum günü yanında değilim bütün özel günlerde olduğu gibi.

canımmm üzülme gelince en güzelinden kutlarsınız beraber hem yanlız değilsin benimkide aynı durumda

aşkımmmm geldiii indi kurtuldu o gemiden :81:

çok mutluyum hala bittiğine inanamıyorum

çok zorluk çıkarmışlar inmemesi için ama sonunda başarmış çok mutlu oldum darısı bütün bekleyenlere inşş herkes sağ salim yuvasına kauşur

gerçi biz gene ayrıyız ben yine göremicem onu, 1 saat görsem yeterdi ama nerdeee
olsun en azından telefon çekecek istediğim zaman ulaşabilicem buda yeter:92: bana destek olan bütün arkadaşıma çok teşekkür ediyorum hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmm iyiki varsınızzzz

cnm inan çok sevindim darısı da bizim başımıza artık....

hadi gözün aydınn kuzucum da durma kalk git sevgilinin yanınaa:87:

ay kayınvalide geliyor haftaya, hastaymış da hastahane işleriyle ben ilgilenecekmişim...... ahh ahh gelmedi zamanında bitince geliyor

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıorum canımmmm

canım gemiye giderken geminin bayrak devletinin haberi olduğu icin barınma hakkın doğuyor ,yatak verirler ama esinle aynı odayı vermeleri geminin süvarisine bağlı ,senin nisanlının derecesi ne gemide

Merhaba kızlar... uzun zamandır yoktum merak edenler de olmuş keşke yoğunluktan filan olsaydı...
çok uykusuz, çok zor geceler geçirdim. düşündüm düşündüm ve sonunda bir çıkar yol bulamadığım için ayrılmaya karar verdim.
mesleğinin payı yadsınamazdı ama kesinlikle tek sebep bu değildi. başka başka çözülmeyen sorunlar vardı temelde. o çok üzüldü hiç istemedi.onu üzgün görmek en zoruydu şüphesiz...
zor ikna ettim ikimizin için de böylesinin hayırlı olacağını... sizler de dua edin lütfen ikimiz için de hayırlısı olsun...
yarın mahkememiz var.anlaşmalı olacağı için tek celsede bitiyormuş. bugün denizci eşi olarak son günüm de , son kez denizci eşi olarak bakayım dedim şu topiğe...
burda çok güzel insanlar tanıdım ben... Allah hepsinden razı olsun, gönüllerinden ne geçiyorsa versin onlara...
hepinizi çok seviyorum... Allah eşlerinize, sevdiklerinize selamet sizlere de sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…