- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.441
canım önce kursa gidiyorsun 15 gün kamarot kadınlar için en iyisi ben öyle yaptım daha sonra sınav var çok basit geçiyorsun ve belgeni alıp eşine ile gidiyorsun hepsi bu:82:
Merhabalar,
Arkadaşlar kadınların kaptan eşleriyle beraber denize çıkmaları için neler yapmaları gerekiyor. Ne tür belgeler gerekli? Bilen birileri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim..
ablacımmmm umutt nasılll sen nasılsın iyisinizdir inşş
Merhaba Kızlar,
Bende katıldım aranıza. Bir kaptan nişanlısı olarak.
Günaydın. Kızlar
Demet Ben. İstanbul'dan.
hoşgeldin canım:) ama bizim topiğimiz eskisi gibi bol sohbetli değilmalum eşler denizde olunca herşey kadının üzerine kalıyor sanırım arkadaşlarımız çok yoğun ordan oraya koşturuyorlar:97:
Günaydın. Kızlar
Demet Ben. İstanbul'dan.
teşekkürler sanada iyi yıllarIyi yıllar kızlar.
amin canım inşallah sağlıkla eşlerimizle birlikte daha nice yıllarevet herkes nasıl? yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı huzurlu neşe dolu yıllara hep birlikte erişmek dileğiyle...
eşler yokken erkek işinede koşuyoruz ama burdalarkende olmadıklarında yapamadıklarımız için dolu dolu vakit geçiriyoruz o zaman burası biraz ihmal edilmiş oluyorhoşgeldin canım:) ama bizim topiğimiz eskisi gibi bol sohbetli değilmalum eşler denizde olunca herşey kadının üzerine kalıyor sanırım arkadaşlarımız çok yoğun ordan oraya koşturuyorlar:97:
hoşgeldin biraz geç oldu kusura bakmaGünaydın. Kızlar
Demet Ben. İstanbul'dan.
sende hoşgeldinn allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah düğün ne zamanMerhaba Kızlar,
Bende katıldım aranıza. Bir kaptan nişanlısı olarak.
aşkımın gelmesine az kaldı diyerekten diyete girdim yeni cicşler aldım artık çabucak geçsin zaman
teşekkürler sanada iyi yıllar
amin canım inşallah sağlıkla eşlerimizle birlikte daha nice yıllarben çok iyiyim aşkımcım yanımda biliyosun ama işte hamilelik ilerledikçe hareketler yavaşlıyo ee malum alış veriş derken fazlaca yoruluyorum sanırım
eşler yokken erkek işinede koşuyoruz ama burdalarkende olmadıklarında yapamadıklarımız için dolu dolu vakit geçiriyoruz o zaman burası biraz ihmal edilmiş oluyor
hoşgeldin biraz geç oldu kusura bakma
sende hoşgeldinn allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah düğün ne zaman
oooo hadi bakalım hayırlısı canım benim tez zamanda kavuşun inşallah
ben yoğun günler geçiriyorum aşkım sağolsun elinden her iş geliyoda allahtan ev işleriyle yorulmuyorum bebeğim biraz aşağılarda olduğu için fazlaca ayakta kalmam çok rahatsız ediyo bende daha 7 aylıkken böyle olursam son 2 ay ne yaparım diye çıkıp çıkıp eksiklerimizi alıyorum ama hayırlısıyla sağlıkla doğsunda eksiklikler sonrada tamamlanırsizler nasılsınız bizim kızlardan hiç ses yok captanınkarısı canım sen nasılsın umutun keyfi nasıl büyüyodur annesi
selam kızlar.benimde sevgilim denizci okuduğum için henüz eşi olamadım ama Allah kısmet ederse okul bitip iş bulunca .........çok sıkıntılı bi meslek bu gecesi gündüzü yok ancak gerçekten seven denizci eşi olabiliyor çünkü gerçekten beklemek sabır işi.bende şu an yollarını gözlemekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?