- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.421
canım geldi ilk bir kaç gün güzeldi herşey ama sonra hep saçma sapan sebepler yüzünden tartışmaya başladık alttan almaya devam ettikçe bağırıp çağırmaya başladı sustum sabrettim psikolojisi bozulmuştur normaldir belki dedim ama en sonunda yine olup olmayacak bir nedenden dolayı şiddete başvurdu neye uğradığımı şaşırdım annemin bile bana bir fiske vurduğunu hatırlamam, bende haliyle surat yaptım ve onunla konuşmayıp evden çıkmaya yeltendim, bırakmadı sarılmaya başladı istemiyorum dedikçe ileri gitti kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim ve elinden kurtulduğum an orayı terk ettim. unutamıyorum kadınlık gururuma yediremiyorum çok utanıyorum inanın buraya yazarken bile çok utanıyorum... Ailem sen istedin böyle olmasını şimdi de ne yaparsan yap diyip bana destek çıkmıyor Allaha çok şükür elimde mesleğim işim var yoksa kalmıştım ortadaben bunları hakedecek ne yaptım inanın bişlmiyorum kahroldum. ve bunlara rağmen hala onu çok seviyorum ama geri dönemem artık... çevremdekiler, arkadaşlarım affet tekrarlanmaz diyorlar herkes davayı geri almamdan yana, ama sizcede haklı değilmiyim ben boşunamı evliliğimi bitiriyorum kafam çok karıştı
hayırlısı olsub inşşşgör bakalım gelinimi(aa allah mı söletti ne?) bilemiyorum yanii
oh oh maşşalhdemekki kız çok sevindim Allah sağlık versin uzun ömürler versin inşşşş
amin canım amin inşallah
Allah uzun güzel ömürler versin canım güle güle büyüt bebişini hayırlısyla kucağına al...
ben bekliyorum hala düşünüyorum..canım konuşmayı denedim ama o reddetti bende üstelemedim hala yanıma gelmiyor zaten gitmesi yakındır sefere gider hiç konuşamayız...napayım artık bilemiyorum kendisi bilir... gelse iki üç güzel laf edip elimden tutup götürse belki yumuşarım ama yok ne arıyor ne soruyor.
amin canım çok teşekkür derim
beklemek zor iş ama bu şekilde hiç konuşmadan olmazki sanki inada binmiş gibihakkınızda hayırlısı olur inşallah konuşunca ortak bir çözüm bulabilirsiniz bence
sonuç her ne olursa olsun lütfen kendini üzme olması gereken neyse o olacak çünkü
canım konuştuk... çok ani bir karar aldığını henüz böyle bir hayata hazır olmadığını falan dile getirdi.her kelimesinde biraz daha dehşete kapıldım çünkü her şeyin ani şekilde olmasını isteyen oydu ben onu çok sevdiğim ve vazgeçemediğim için o yolda onunla yürüdüm...kendimi iyi hissetmiyorum bana biraz zaman ver dedi ama ne özür diledi ne de bir umut verdi...onunla konuşabilmek için hep ben uğraşıyorum o kadar hakarete uğrayan ben olduğum halde... sevmek böyle bir şey olsa gerek ama sözleri çok ağır kaldıramıyorum
of ya çok zor bi durum Allah kolaylık versin
canım konuştuk... çok ani bir karar aldığını henüz böyle bir hayata hazır olmadığını falan dile getirdi.her kelimesinde biraz daha dehşete kapıldım çünkü her şeyin ani şekilde olmasını isteyen oydu ben onu çok sevdiğim ve vazgeçemediğim için o yolda onunla yürüdüm...kendimi iyi hissetmiyorum bana biraz zaman ver dedi ama ne özür diledi ne de bir umut verdi...onunla konuşabilmek için hep ben uğraşıyorum o kadar hakarete uğrayan ben olduğum halde... sevmek böyle bir şey olsa gerek ama sözleri çok ağır kaldıramıyorum
çok zor bir durum rabbim güç versin
evlilik ne oyun nede oyuncak evet biçok şey çok ani gelişti bi anda evlendiniz umarım en az yara ile kurtulursun
böyle bir haberin ardından ben kendi mutluluğumu yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama iyi ve kötü bizler için :26: benim eşim geldi hemde doğum günümden bir gün önce geldi yuvamıza çok şükür maaşlarda yattı sıkıntımız kalmadı şimdilik bebeğimize ve bana bir sürü hediyelerle geldi aşkım asıl hediye onun gelmesiydi ben hiç bir şey istemezdimgünlerdir hasret gideriyoruz ancak fırsat bulabildim sizlerede haber vermek istedim
darısı bekleyen herkesin başına inşallah tez zamanda kavuşurlar
sizleri burda gördüğüme çok sevindim...her ikinizinde sevgilisi/eşi bahriyeden anladığım kadarıyla...
gerçi ben sivil bahriyeden de arkadaşlar burda olsun istiyorum ama ya görmediler ya da aramızda yoklar...
Merhaba arkadaşlar,
Ben 5 aylık evliyim. Eşim uzakyol 2.kaptanı ve evliliğimizin 3.ayında sefere çıktı. Internette dolaşırken böyle bir platformda benimle empati kurabilecek birilerinin olduğunu görmek beni mutlu etti doğrusu.
Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
Unutmayın;
''Kaptan eşi olmak bir ayrıcalıktır''
çok zor bir durum rabbim güç versin
evlilik ne oyun nede oyuncak evet biçok şey çok ani gelişti bi anda evlendiniz umarım en az yara ile kurtulursun
böyle bir haberin ardından ben kendi mutluluğumu yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama iyi ve kötü bizler için :26: benim eşim geldi hemde doğum günümden bir gün önce geldi yuvamıza çok şükür maaşlarda yattı sıkıntımız kalmadı şimdilik bebeğimize ve bana bir sürü hediyelerle geldi aşkım asıl hediye onun gelmesiydi ben hiç bir şey istemezdimgünlerdir hasret gideriyoruz ancak fırsat bulabildim sizlerede haber vermek istedim
darısı bekleyen herkesin başına inşallah tez zamanda kavuşurlar
Merhabalar,
Arkadaşlar kadınların kaptan eşleriyle beraber denize çıkmaları için neler yapmaları gerekiyor. Ne tür belgeler gerekli? Bilen birileri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?