Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kafanın karışması çok normal ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin biz ne desek boş anlattığına göre yaptığı çok yanlış hiç konuşmadınızmı

nerelerde bizim kızlarr hu hu canlarım merak ediyorum herkesler nerelere kaybolmuş
yarın dr gidiyorum bebişimi görmeye
eşimden heran iyi bir haber bekliyorum geliyorum desin diye ama hala beklemeye devam hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah

hayırlısı olsub inşşş gör bakalım gelinimi(aa allah mı söletti ne?) bilemiyorum yanii

gördüm geldim bebişimi sanırım allah söyletti benim kuzum kızmış çok mutluyum erkek olsada sevinirdim ama belirsizlik kötü eşim bilmek istemiyo ama o en başından beri kızım diye seviyordu demekki içine doğmuş

amin canım amin inşallah

Allah uzun güzel ömürler versin canım güle güle büyüt bebişini hayırlısyla kucağına al...

ben bekliyorum hala düşünüyorum..canım konuşmayı denedim ama o reddetti bende üstelemedim hala yanıma gelmiyor zaten gitmesi yakındır sefere gider hiç konuşamayız...napayım artık bilemiyorum kendisi bilir... gelse iki üç güzel laf edip elimden tutup götürse belki yumuşarım ama yok ne arıyor ne soruyor.

amin canım çok teşekkür derim
beklemek zor iş ama bu şekilde hiç konuşmadan olmazki sanki inada binmiş gibi hakkınızda hayırlısı olur inşallah konuşunca ortak bir çözüm bulabilirsiniz bence
sonuç her ne olursa olsun lütfen kendini üzme olması gereken neyse o olacak çünkü

canım konuştuk... çok ani bir karar aldığını henüz böyle bir hayata hazır olmadığını falan dile getirdi.her kelimesinde biraz daha dehşete kapıldım çünkü her şeyin ani şekilde olmasını isteyen oydu ben onu çok sevdiğim ve vazgeçemediğim için o yolda onunla yürüdüm...kendimi iyi hissetmiyorum bana biraz zaman ver dedi ama ne özür diledi ne de bir umut verdi...onunla konuşabilmek için hep ben uğraşıyorum o kadar hakarete uğrayan ben olduğum halde... sevmek böyle bir şey olsa gerek ama sözleri çok ağır kaldıramıyorum

of ya çok zor bi durum Allah kolaylık versin

çok zor bir durum rabbim güç versin
evlilik ne oyun nede oyuncak evet biçok şey çok ani gelişti bi anda evlendiniz umarım en az yara ile kurtulursun

böyle bir haberin ardından ben kendi mutluluğumu yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama iyi ve kötü bizler için :26: benim eşim geldi hemde doğum günümden bir gün önce geldi yuvamıza çok şükür maaşlarda yattı sıkıntımız kalmadı şimdilik bebeğimize ve bana bir sürü hediyelerle geldi aşkım asıl hediye onun gelmesiydi ben hiç bir şey istemezdim günlerdir hasret gideriyoruz ancak fırsat bulabildim sizlerede haber vermek istedim
darısı bekleyen herkesin başına inşallah tez zamanda kavuşurlar

canımmmm o kadar çok sevindim ki Allah başka üzüntüler yaşatmasın size rabbim hep mutlu etsin, inan gözlerim doldu okurken ne kadar güzel doğum günü hediyeler bebek... sizden mutlusu yoktur maşallah size.. inşş Allah bana da böyle bir evlilik nasip etsin o kadar imreniyorum ki hepinize ama olmadı işte,eşim bana gelirken bir çöp dahi getirmemiş..biz hala aynıyız ayrılığımıza sadece ben üzülüyorum ve belki bana bazı arkadaşlarım çok kızacaklar hiç mi grurun yok diyecekler ama ayrılmaktan vazbile geçtim onu çok seviyorum herşeyi düzeltebileceğimize inanıyorum lakin o ayrılmakta kararlı istemiyor artık beni

amannn boşverin beniii bu mutluluğumuzu yaşayalım hep beraber ne gsll babası ne zaman görecek bebişi ultrasonda

sizleri burda gördüğüme çok sevindim...her ikinizinde sevgilisi/eşi bahriyeden anladığım kadarıyla...
gerçi ben sivil bahriyeden de arkadaşlar burda olsun istiyorum ama ya görmediler ya da aramızda yoklar...

merhaba ben demet.eskişehirliyim. bir gemi kaptanı eşiyim. 10 yıldır beraberiz 8 yıllık evliyiz. 37 günlük bir oğlumuz var. eşim kuruyük gemilerinde 1.ci kaptanlık yapıyor.bende gidiyorum onunla sefere.hatta oğluma gemide hamile kaldım. mart ayında gemlik cezayir yolunda hamile kalmışım.kaptanla evli olmak zor ama bir o kadarda kolay. herşey kadında bitiyor. eğer güçlü ve herşeyle baş edebilen biriyseniz gayet güzel bir evliliğiniz oluyor. çünkü söylenenlerin tersine eşiniz sizi aldatmıyor aksine o kadar çok özlüyorki bir dediğinizi iki etmiyor. yada benimki öyle:)burada kaptan eşi olan çok samimi arkadaşlarım var. bir birbirimize hep destek oluyoruz. çünkü aynı dili konuşuyoruz. sizinlede galiba aynı dili konuşuyoruz.bu nedenle bir merhaba demek istedim. beni de aranıza katarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 5 aylık evliyim. Eşim uzakyol 2.kaptanı ve evliliğimizin 3.ayında sefere çıktı. Internette dolaşırken böyle bir platformda benimle empati kurabilecek birilerinin olduğunu görmek beni mutlu etti doğrusu.

Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

Unutmayın;

''Kaptan eşi olmak bir ayrıcalıktır''

merhaba hoşgeldin:) ben 8 yıllık evliyim inan bana alışıcaksın bir süre sonra. bak ben birde çocuk sahibi oldum sanki ayrılık yeterince kolaymış gibi birde çocuğa yaşatacağım bunu
eşine allah selamet versin sanada allah kavuştursun...

çok sevindimmm :81:

Merhabalar,
Arkadaşlar kadınların kaptan eşleriyle beraber denize çıkmaları için neler yapmaları gerekiyor. Ne tür belgeler gerekli? Bilen birileri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim..

Merhabalar,
Arkadaşlar kadınların kaptan eşleriyle beraber denize çıkmaları için neler yapmaları gerekiyor. Ne tür belgeler gerekli? Bilen birileri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim..

canım önce kursa gidiyorsun 15 gün kamarot kadınlar için en iyisi ben öyle yaptım daha sonra sınav var çok basit geçiyorsun ve belgeni alıp eşine ile gidiyorsun hepsi bu:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…