• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canlarım sanırım yanlış anlaşıldım henüz net değil cinsiyeti sadece prenses olabilir diye düşünüyoruz çünkü onca çabaya göstermiyo utangaç benim bebeğim :nazar:
eşimle ilgili hala gelişme yok umarım bu belirsizlik çok daha fazla uzamaz bayramı birlikte geçirecektik :14:

selam canlarım nasılsınız?? eşim geldi birlikte yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz ama ne kadar becerebildiğimiz şüpheli:41:

son 2 gun kaldı esımın gelmesıne suan gemıden ındı ıstanbulda suvarılık ıcın evrak vermesı gerek lımana..belkı ısı bıterse bugun veya yarında gelebılır?????

selam canlarım nasılsınız?? eşim geldi birlikte yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz ama ne kadar becerebildiğimiz şüpheli:41:
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :9: alışırsınız herşey için zaman gerek biliyosun :13:

son 2 gun kaldı esımın gelmesıne suan gemıden ındı ıstanbulda suvarılık ıcın evrak vermesı gerek lımana..belkı ısı bıterse bugun veya yarında gelebılır?????
ooo ne güzel haberler bunlar onca zaman geçmiştir ama şu son saatler geçmez bi türlü :18: umarımherşey yolunda gider ve eşin hemencecik gelir yanına :16:

bizde değişen bişey yok hala bi muamma gidiyo bakalım hayırlısıyla herşey yoluna girsede bende kavuşsam canıma :37:

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :9: alışırsınız herşey için zaman gerek biliyosun :13:

ooo ne güzel haberler bunlar onca zaman geçmiştir ama şu son saatler geçmez bi türlü :18: umarımherşey yolunda gider ve eşin hemencecik gelir yanına :16:

bizde değişen bişey yok hala bi muamma gidiyo bakalım hayırlısıyla herşey yoluna girsede bende kavuşsam canıma :37:

inşşş en kısa sürede sende kavuşursun canım yaa:(( aksilik işte, hayırlısıyla üçünüzde iyi olun da günler geçiyor nasıl olsa:(

adanuz gözün aydın inşş bundan sonra herşey istediğin gibi olur daha fazla üzülmezsin:81:

ilkemm az kaldı senin hazırlıklarında tamam ohh ne güzelll:))):13:

arkadaşlarım hepinizin bayramını kutluyor sağlık ve huzur diliyorum birlikte nice bayramlara...kendinize çok iyi bakın ve çok özel olduğunuzu unutmayın:nazar::16:

canlarım keyifler nasıl yine yanlız bir bayram daha bitti :50:
tek dileğim sağlıkla hayırlısıyla aşkıma kavuşmak
hepinizi öpüyorum bekleyen herkese sabır ve en kısa zamanda kavuşsunlar inşallah:9:

Nasılsınız kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.Benimkinin gelmesine 4 güncükkkk kaldııı 3 ay geçti 3 gün geçmiyor diyorummmm oda sen bana sor bide diyor.

selam kızlar umut yüzünden giremiyorum çocuk çok zormuş yaw:)
hepiniz iyisinizdir umarım ara ara gelmeye çalışıcam öptüm canlarım

Back