Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ben işimden vazgeçip kapanabileceğimi sanmıyorum bu fedakarlığı yapamam herhalde

gemiler sapasağlam yaktılar denizleri bekleme sevdiğim dönmem artık geri... bayıldım bu şarkıya

gemiler sapasağlam yaktılar denizleri bekleme sevdiğim dönmem artık geri... bayıldım bu şarkıya

kımın mıs bu sarkı? merak ettım...

kapalılık konusuna gelınce ıste baya fedakarlıktı benım her yonden kendımden cok sey ver sonunda ama pısman dıılım..ıyı kı olmus ..

ne arıyor ne soruyor.4 yıllık ilişkinin ardından telefonda terk etti beni.sebebide beni artık yeterince sevmemmesiymiş.ama bunları söylerkende bir taraftan ağlıyor.nasıl bi kabus bu ya.acaba diyorum başka biri mi var o yuzden mi terk etti beni.çok acı çekiyorum.kalbim sancılanıyor.boğazımda kocaman bir düğüm var.kalbimi söküp atmak istiyorum.ama başaramıyorum.tüm bu acıya rağmen hayata devam etmek zorunda kalmak çok zor.herkese kötü davranmak istiyorum.kimseye tahammül edemiyorum.biz 4 yıldır birbirimiz için bi sürü fedakarlık yaptık.yüz yüze görüşmeden telefonda bitecek bi şey mi bu.bu kadar mı basitmişiz biz.anlayamıyorum.beni sevdiğini hisediyorum.benim kalbim hala onun için atıyor.ama neden böle oldu.çok özledim onu.

kizlar uzulmeyin lfen hersey yoluna girecek.denizci esi olmk kolay degil, size bir oneri onlara cok guclu oldugunuzu gisterin denizciler guclu kadinlari sever.ilkem demek benim memlekette de yasadin, ortak cok yonumuz var benimde iki cocugum var.su an kizlar benim kimsem yok,derdimi anlatacak cocuklarima 1 saat bakacak kimsem yok ama dedim ya gucluyum ustesinden geliyorum gerci benim esim uzakyolda calismiyor artik.yakina geldiginden beri birazcik tartisiyoruz laf aramizda uzakyolda calistigi gunleri ariyorum daha bir guzeldi her seferinde yeni bir askla bulusuyorduk.neyse kizlar bu arada ben nur 2 cocuk annesiyim.33 yasindayim benim cocuklar kucuk.bu yasa kadar bebek olmadi malum koca denizci adam karaya gecti iki cocuk pespese oldu.

noldu bizze böle aynı anda ya.anlamıyorum.ama hissediyorum beni sevdiğini.ayrılıktan bir gün önce diyoduki bana 70 yaşında birlikte ölelim aynı anda hep birbirimizin yanında olalım diye.yani hersey bir anda oldu.muhakkak bisey var bu ısın ıcınde.

AAAAAAAAAAAAAA kızacağım amaaa yaaaa haniii güçlü olacaktıkkk bizzzzz denizci sevgilisi değil miyiz güçlü olacağızzz lütfen güçlü olunn kendinize gelin olumunekankayizsmileguclubacismile

bende de var o duygu ama :S karşı taraftan hiçbirr kıpırdamaa göremiyorumki ben neyee umutlanıyosaam anlayabilsem kendimi ilk baştaa:S:S polyanna bilee yanımdaa halt yedi artık valaa

denizcisin sevilmeye ve sadakatli birine ihtiyacın var.seni seven birini bulmişsun neden bırakıyosun be adam.yaptıkları iş hiç akıl karı bi iş değil.empati kurmaya çalışıyorum olmuyo.acaba diyorum başka birimi var.eğer öleyse onu hiç affetmem.

h.c.s sibel ya sana özelden mesaj atamıyorum.50 tane mesaj atmam gerekiyormuş.msn ni versene oradan yazayım.ama şuanda online olamam hastanedeyim.

derslerden başımı kaldıramıyorum bu sene çok zormuş yaa birde bizim fakulte tıp fakultesinin içinde fena enfeksiyon kapmışım antibiyotikten böbreklerim çürüyecek her çeşit antibiyotik kullandım artık:S aşkımın telefonu çekmiyor zaten, 1 haftadan beri marine traffic tede görünmüyor gemileri iyidir herhalde gemide ne olacak demi ama:) e sizlerden naber? minik denizcimiz doğdumu haberi olan var mı?

gost gecmıs olsun..benımde belım ağrıyor xok fazla...esımın gelmesıne 3 hafta kaldı rejımde yapıyorum benı fıstık gıbı gordun dıe...saclarım boyanıcak vs...sızdede böle telaslar oluyormu???

ehehehe:) aynen aynen onu göreceğim zaman kendime yapmadığım bakım kalmıyor ama o gidince tık yok zar zor bakıyorum kendime biliyorum hatalıyım herzaman bakmam lazım ama napayım içimden gelmiyor yinede insan içine rahat rahat çıkabilicek durumdayım canım:roflol: evet bende diyet yapıcam bugünlerde fazla kaçırdım baya... birde kiloma çok dikkat etmem lazım yoksa iş bulamayacağım:roflol: diyet mi yapıyorsun yardım edebilirim:)

ghost yoksa bildiğin bi diyet mi var?:)

bende merak ettim simdi neymis buarada ben 30 kg verdim 105 tim do[umdan sonra 75 im suan geriye 10 kg kaldi onu verince fistik olucam

bende merak ettim simdi neymis buarada ben 30 kg verdim 105 tim do[umdan sonra 75 im suan geriye 10 kg kaldi onu verince fistik olucam

maşallahhh tebrik ederim:) ben diyetisyen olacağım az kaldı okulumun bitmesine:kedi: bu kadar kilo verdiğine göre çok istikrarlı olmalısın merak ettim neler yaptığını buradan ya da özelden bilgilendirir misin? 30 kg az değil harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…