- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.261
bende arkadasıma katılıyorum arkadslar...kendımden ornek verım oncelıkle 3 yıl flort ettık bı turlu sorunlarımızdan kurtulamıyorduk evlenmemız ıcın benım rızeye aılemden akrablarımdan ve hıc tanımadığım bır memlekete gıtmem orda kapanmam gerekıyordu,ısımdende ayrılmam...bunların hıcbırısıne evet dıyemezdım ve ayrıldım hatta baska bırıyle sozlenmeye bıle karar vermıstım.aradan buzman ıcınde 1 yıl gecmıstı artık tamamen unutmstum..tabıkıı ben öle sanıyordum.doğumgunumde bır mesaj geldı nıce mutlu yıllara dıye sasırdım aradım dedım nerdesın dedıkı tuzladayım ozman öğrencıydı.bende tuzlada oturuyordum.(gercı sımdı gene ordan ev aldım busene tum aılem ve okul donemım orda gectığınden) gıttım gormeye okadar özlemıstım ohaftada sözlenecektım artık hatta hazırlıklar yapılmıstı.dayanamadım oda öle,,karsılıklı butun gun ağlastık...aksama kadar konustuk ve gercekten bırbırımızı cok sevdığımızı anlamıtık..tabı onunda buarada bısuru sevgılelerı olmus..zaten bunu duyduğumdan hemen sözlenmeye karar vermıstım:) ertesı gunu kendıme kapalıguzel bır tunık esarp vs aldım aılemın karsına cıktım ben bu kısıyle evlenıcem vermezsenızde hatta kaçarım dedım:) 20 gun ıcınde soz nısan duğün oldu..sımdı 9 yıldır evlıyım..rızedede durdum gemıdede kaldım 6 yıl boyunca gıttım geldım..sonra ıkı bebek yaptım..seneyede ınsallah askımızın basladığı yere o sıteye hatta tasınıcammm..roman gıbı valla böle anlatınca...umarım sızınde asklarınız böyle mutlu sonla bıter...
bende KEŞKEEE demekden kendimi alamıyorummm çook özledim onu yaaa bi mucize olmalı belkide bi arada olmamızz için bugün yinee rüyamda gördüm onu gerçek gibiydi yaaa sabah kalktım hayal kırıklığı rüyamıydı yaaa dedim :S:S kaybedince daha çoook anlıyo insan birşeylerin değerini kesinlikle bi saniye aklımdan çıkmıyo napıcm nereye kadar bu şekilde gidicem hiç bilmiyorum ama elbet bu durumun bi SONU var vee o SOn gelsinn artık dayanamıcammsenağlamasenağlama
gemiler sapasağlam yaktılar denizleri bekleme sevdiğim dönmem artık geri... bayıldım bu şarkıya
canımm aynı duyguları yaşıyoruzz ama aynen bu acıylaa hayata devam etmek o kadar zorki bende terkedildimm benimde günlerdir canım yanıyorr seni sevmiyorum demesi kulaklarımda çınlıyoo..düşünüyorum nasıl diyebildii diyee amaa güçlü olmak zorundayızz gerçekden bende senin gibi umutluyumm bitmedi gibi hala o benimm gbi eskisi gibi olcakmışızz gibi umutlar var içimde belkii umutt belkide sadece bunlar kendi kendimii kandırmam zorr gerçektenn umarım atlatırız kısa sürede bu günleri..senağlamasenağlama
yaaa güçlü olalım evet bende kendi kendime bu kararı defalarca alıyorum amaa yok sanırım başaramıyorummBETULM sen bari güçlü ol hadi ben olamıyorumm gost kızmaa sendee içimizz acıyoo yhaaa
bende de var o duygu ama :S karşı taraftan hiçbirr kıpırdamaa göremiyorumki ben neyee umutlanıyosaam anlayabilsem kendimi ilk baştaa:S:S polyanna bilee yanımdaa halt yedi artık valaa
yok daha doğmadı ama 2 hafta falan kaldı ara ara haber vericem ben size öpüyorum çok çok
gost gecmıs olsun..benımde belım ağrıyor xok fazla...esımın gelmesıne 3 hafta kaldı rejımde yapıyorum benı fıstık gıbı gordun dıe...saclarım boyanıcak vs...sızdede böle telaslar oluyormu???
ehehehe:) aynen aynen onu göreceğim zaman kendime yapmadığım bakım kalmıyor ama o gidince tık yok zar zor bakıyorum kendime biliyorum hatalıyım herzaman bakmam lazım ama napayım içimden gelmiyor yinede insan içine rahat rahat çıkabilicek durumdayım canım:roflol: evet bende diyet yapıcam bugünlerde fazla kaçırdım baya... birde kiloma çok dikkat etmem lazım yoksa iş bulamayacağım:roflol: diyet mi yapıyorsun yardım edebilirim:)
bende merak ettim simdi neymis buarada ben 30 kg verdim 105 tim do[umdan sonra 75 im suan geriye 10 kg kaldi onu verince fistik olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?