Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

adanuz sevindim para işini hallettiğine ben karıştırmışım gost a yazmışım
ben bursadayım bu arada doğuma kadar hepinizi çok çok seviyorum arada uğramaya çalışırım öptüm hepinizi

önemli değil canım:) biz daha evli olmadığımızdan henüz öle problemlerimiz yok:)

ayyy canımmmm bebişşş geliyor yupiiiiiiopuyorumnanaktançoookk sevindim canımcım Allah yardımcın olsun çok çok:)

adanuz sevindim para işini hallettiğine ben karıştırmışım gost a yazmışım
ben bursadayım bu arada doğuma kadar hepinizi çok çok seviyorum arada uğramaya çalışırım öptüm hepinizi

öenmli değil hayatım teşekkür ederim düşünmen yeter. bebeğine kavuşmana az kalmış çok sevindim Alalh kazasız, sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

canım benim eşimin mesleğini sevdiğim hiç söylenemez sadece saygı duyuyorum bana kalsa hiç gitmesin... sanırım gost haklı sinirlerim yıprandı. napalım bizlerin hayatıda böyle yine de çok mutluyum hayatımdan, ve eşimi seviyorum.

betülüm bu mesajdan önce yazdığım yorum sanaydı yanlışlıkla ilkemin altına yazdım. çok pardon çok dalgınım bu aralar. affedin.

ilkemcim eed eşimde bahsetti şikayet olayından ama ben biraz daha bekleyelim dedim. eşim 2 ay sonra gelecek tabi uzamazsa... bir de uzarsa işte o zaman yıpranacağım. ama dedim ya herşey düzelir...

captanın karısı canım heyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum dön şenlendir topiğimizi sevelim minik denizcimizi:)

captanın karısı canım heyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum dön şenlendir topiğimizi sevelim minik denizcimizi:)

inşallah hayırlı haberlerle gelirim bugün kontrolüm vardı 2300 kg olmuş benim oğlum az bi zaman kaldı ama sizleri çok özlüyorumolumunekankayizsmile
bu arada denizk nerelerde acaba?

inşallah hayırlı haberlerle gelirim bugün kontrolüm vardı 2300 kg olmuş benim oğlum az bi zaman kaldı ama sizleri çok özlüyorumolumunekankayizsmile
bu arada denizk nerelerde acaba?

ohh ohh maşallah nazar değmesin ona bizde seni çok özlüyoruz canım. evet denizk yok oldu eyvahedigeldismile

Canlarım ben geldim ! Nasılsınız ? Uzun zaman oldu yazmayalı iyi haberlerle dönerim diye yazmadım şimdiye kadar…Çok özlemişim sizleri !!! En son yazdıklarımı hatırlarsınız belki,epey görüşememiştik sevdiğimle…ha geldi,ha gelecek diye yolunu bekliyordum bende görüşemiyor olmak,sıkıntılara bir yenisini daha ekledi her seferinde Beni huzursuz eden birşeyler hissetmeye başlamıştım son zamanlarda.Ne olduğunu tam olarak bilmediğim ama güvenimi zedeleyen,kafamda soru işaretleri oluşturan birşeyler...Daha sık tartışmaya başladık.Ben o üzülmesin,hem benden,hem ailesinden uzakta...Daha fazla sıkıntıya strese girmesin diye,hep kendim çözmeye çalıştım ve ona yansıtmamaya gayret ettim...Ama bu süreçte ben,gereğinden fazla yıprandım...Sonuç olarak bayramda geldi,ya herşey düzelecek ve eskisinden daha iyi olacaktı...Ya da son noktayı koymalıydım...Görüştük ve öyle özlemişim ki onu ! Herşeyi çözmek için bir bir herşeyi konuştuk...Ama ben bir türlü o içimdeki beni rahatsız eden histen kurtulamadım Tam emin olamıyorum artık hiçbirşeyden...bu beni daha da çok üzüyor ama olmuyor :'( Ve Sonuç : AYRILDIK...
O olmazsa,başkası olmaz dedim hep Kimseyi onun kadar sevmedim ! Kimse için aileme diretmedim.Birlikte olduğumuz her gün onun adını zikretmeden edemedim Ne mesleği,ne fiziki görüntüsü,ne da başka birşeydi beni ona bağlayan...Sadece o olduğu için sevdim...Onunda beni sevdiğini biliyorum ama bu şüphelerle,olmuyor...Hergün kendimi yiyip bitirmek,beni günden güne tüketiyor.Sevdiğim halde,hemde çok sevdiğim halde bitirdim Bayramdan bu yana,hep mutluymuş gibi görünmeye çalışmak öyle ağır ve öyle zor ki...Buraya da daha iyi olduğumu düşündüğüm zaman yazarım dedim ve o gün,bugünmüş...
Canlarım,1 yılı aşkın bir süredir buraya yazıyorum.Üzüntülerimizi,sevinçlerimizi paylaştık.Beni sizler kadar kimse anlamadı şimdiye kadar...Hayalim,dileğim,düğün haberimi burada sizlerle paylaşmaktı...Ama olmadı Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...Aldığımız kararlarda pişman etmesin(amin) Her birinizi çok seviyorum.Artık denizci sevgilisi değilim.Sanırım burada yerim yok artık O yüzden,eğer bilmeden kırdıysam sizleri,özür dilerim Hakkınızı Helal Edin,Candostlarım !!! Benden yana varsa,helal olsun...
HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...

Allah'a emanet olun,Deniz Adamlarının,Değerli Eşleri...

bak böle düşünürsen seni döverim klava: sen denizci baldızısın bi kere ben eşime öle diyorum en azından kardeşimsin çünküolumunekankayizsmile

:a015: bende kötü oluyorum ....Her bir cümleyi ağlayarak yazdım desem mafoldumben madem ağlayacaktın,niye ayrıldın da diyebilirsiniz ama...öyle de olmuyor,böyle de :çok üzgünüm:

Canım ya, bu haberi bekliyordum zaten ama ne bileyim düzelecektir dedim hep. maviboncuk bunun da altından kalkar dedim. Canımsın, yazdıkların yaktı beni inan. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin(amin). Hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin(amin). Hep mutlu kal, hep mutlu ol. Sen çok hak ediyrosun çünkü bu mutluluğu.

:a015: bende kötü oluyorum ....Her bir cümleyi ağlayarak yazdım desem mafoldumben madem ağlayacaktın,niye ayrıldın da diyebilirsiniz ama...öyle de olmuyor,böyle de :çok üzgünüm:

ne bileyim ne diyeceğimi şaşırdım neyse konuşuruz seninle sonra herzaman yanındayım biliyosunolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…