- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.221
adanuz sevindim para işini hallettiğine ben karıştırmışım gost a yazmışım
ben bursadayım bu arada doğuma kadar hepinizi çok çok seviyorum arada uğramaya çalışırım öptüm hepinizi
adanuz sevindim para işini hallettiğine ben karıştırmışım gost a yazmışım
ben bursadayım bu arada doğuma kadar hepinizi çok çok seviyorum arada uğramaya çalışırım öptüm hepinizi
bır arkadsımızın esı daha yenı gıtmıs allah sağ salım donmek nasıp etsın canım...gıtmeler ,donmeler,,,,....
sırketlker malesef krızı bence bahane edıp paraları yatırmıyorlar..gecen sene hele oyleuckağıtcı bırsırkete dustukkı sormayın..adam parayı yatırdım gıdın alın dıyor.ne para !!! arkama bakarak donuyorum.bıde karnım burnumda...en sonunda gemıdekıler yurtdısında böle yapan sırketlere bır ceza verıyıo ıkı taraf ıcınde rıksklı..ama calısanlar okadar bezdılerkı ..sıkayet ettıler..en sonunda alıcağimızı aldıkta kurtardık pacayı...yoksa gıtmıstı...sızınkıler hangı fırmadalar?yasakmı ısım sölemek?
ilk tanıdığımı zamanlarda banada öle olmuştu.acaba onu değildse mesleğini mi seviyorum die , çok düşündüm,ondan bi müddet uzaklaştım sonra nihayetinde bi karar verdim.onu sevdiğime emin oldum.insanın kendinden şüpheye düşmesi çok kötü.şaka gibi ya.insan nasıl duygularından emin olamaz.bu insanoğlunu anlamak çok zor.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
şuan itibariyle ayrıldık.
nasıl ayıldınız?:S
ben onu çok sıkıyomuşum.hep kavga ediyomuşuzz.falan filan.ne diyeyim hayırlısı olsun.
captanın karısı canım heyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum dön şenlendir topiğimizi sevelim minik denizcimizi:)
inşallah hayırlı haberlerle gelirim bugün kontrolüm vardı 2300 kg olmuş benim oğlum az bi zaman kaldı ama sizleri çok özlüyorumolumunekankayizsmile
bu arada denizk nerelerde acaba?
Canlarım ben geldim ! Nasılsınız ? Uzun zaman oldu yazmayalıiyi haberlerle dönerim diye yazmadım şimdiye kadar…Çok özlemişim sizleri !!! En son yazdıklarımı hatırlarsınız belki,epey görüşememiştik sevdiğimle…ha geldi,ha gelecek diye yolunu bekliyordum bende görüşemiyor olmak,sıkıntılara bir yenisini daha ekledi her seferinde Beni huzursuz eden birşeyler hissetmeye başlamıştım son zamanlarda.Ne olduğunu tam olarak bilmediğim ama güvenimi zedeleyen,kafamda soru işaretleri oluşturan birşeyler...Daha sık tartışmaya başladık.Ben o üzülmesin,hem benden,hem ailesinden uzakta...Daha fazla sıkıntıya strese girmesin diye,hep kendim çözmeye çalıştım ve ona yansıtmamaya gayret ettim...Ama bu süreçte ben,gereğinden fazla yıprandım...Sonuç olarak bayramda geldi,ya herşey düzelecek ve eskisinden daha iyi olacaktı...Ya da son noktayı koymalıydım...Görüştük ve öyle özlemişim ki onu ! Herşeyi çözmek için bir bir herşeyi konuştuk...Ama ben bir türlü o içimdeki beni rahatsız eden histen kurtulamadım Tam emin olamıyorum artık hiçbirşeyden...bu beni daha da çok üzüyor ama olmuyor :'( Ve Sonuç : AYRILDIK...
O olmazsa,başkası olmaz dedim hepKimseyi onun kadar sevmedim ! Kimse için aileme diretmedim.Birlikte olduğumuz her gün onun adını zikretmeden edemedim Ne mesleği,ne fiziki görüntüsü,ne da başka birşeydi beni ona bağlayan...Sadece o olduğu için sevdim...Onunda beni sevdiğini biliyorum ama bu şüphelerle,olmuyor...Hergün kendimi yiyip bitirmek,beni günden güne tüketiyor.Sevdiğim halde,hemde çok sevdiğim halde bitirdim Bayramdan bu yana,hep mutluymuş gibi görünmeye çalışmak öyle ağır ve öyle zor ki...Buraya da daha iyi olduğumu düşündüğüm zaman yazarım dedim ve o gün,bugünmüş...
Canlarım,1 yılı aşkın bir süredir buraya yazıyorum.Üzüntülerimizi,sevinçlerimizi paylaştık.Beni sizler kadar kimse anlamadı şimdiye kadar...Hayalim,dileğim,düğün haberimi burada sizlerle paylaşmaktı...Ama olmadıRabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...Aldığımız kararlarda pişman etmesin(amin) Her birinizi çok seviyorum.Artık denizci sevgilisi değilim.Sanırım burada yerim yok artık O yüzden,eğer bilmeden kırdıysam sizleri,özür dilerim Hakkınızı Helal Edin,Candostlarım !!! Benden yana varsa,helal olsun...
HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...
Allah'a emanet olun,Deniz Adamlarının,Değerli Eşleri...
:a015: bende kötü oluyorum ....Her bir cümleyi ağlayarak yazdım desem mafoldumben madem ağlayacaktın,niye ayrıldın da diyebilirsiniz ama...öyle de olmuyor,böyle de :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?