- 24 Kasım 2007
- 1.169
- 287
- 688
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.201
esım denızaltıcı canım 1.5 2 ay falan suruyor en fazla ama bu bıle bana cok uzun gelıyorseninkii bölee uzun kalmıyo dimi canım siviller kadr uzun sürmüyo ??? yoksa srüyomu
hoşgeldin canımmm uzun zamandır yoktun nasılsın?a.s.
esım denızaltıcı canım 1.5 2 ay falan suruyor en fazla ama bu bıle bana cok uzun gelıyor
evet cnm yoktum seyır vardı evımde degıldım geldım tasındık bıdaha gıttım bayram nedenıyle 10 gun oluo eve gelelı ancak toparlanıyorum oglumda var herzaman gıremıyorum
merhaba arkadslar benım esımınde gelmesıne 40 gun kaldı..yaaaa su öle gecer bır gecer zmankı adındakı dızıyı ızlıyormusunuz...ağlamaktan kor oluyorum her ızleyısımde....ozellıkle buyuk olana babasının sevgısızlığı.denızde calısıan adam nasıl böle bukadar sevgısız olur...bıde sevgılısı var...ayy cok sınırımı bozuyor...bısey dııl adama sarıyorum:)oda ukraynada gemısı:)
eşim odanın kapısını kapattı bavul hazırlıyor. 2 saat sonra sabır taşı başlayacak yine görevine.
4 ay 16 hafta 120 gün bilmem kaç saat... her seferinde aynı burukluk, kırgınlık... dua edin kızlar sağ salim gitsin gelsin yuvasına...
eşim odanın kapısını kapattı bavul hazırlıyor. 2 saat sonra sabır taşı başlayacak yine görevine.
4 ay 16 hafta 120 gün bilmem kaç saat... her seferinde aynı burukluk, kırgınlık... dua edin kızlar sağ salim gitsin gelsin yuvasına...
merhaba arkadaşlar...
çok yorgunum bu yeni ergenlerle uğraşmak beni yoruyor doğrusu... Malum tatil bitti. gerçi çok şükür maaşımı alıyorum ya yeter. yeni gelenler olmuş topiğimize öncelikle onlara hoşgeldiniz diyorum...
anlaşılan topiğimiz hüzünlü bu aralar... hiç yok mu eşine/sevgilisine kavuşan güzel haberle bizde sevinelim kavuşacağımıza biraz daha inanalım...
captanın karısı canım bebeğe az kalmış hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun... Bu arada canım para mevzusu benim vardı ama bilmem ki beni mi sordun:S beni sorduysan yanıtlayayım.. eşime 2 sefer para gönderdim 2 sinde de gidip alamadı. vardiyası çok tersti yetieşemdi limandada uzun kalmadılar... en sonunda arkadaşının hesabına para yatırdım o şekilde hallettik. hoş zaten bu günlerde şirket maaşları aksatıyor Allah'tan ben çalışıyorum da az maz demeyip geçiniyorum ben çalışmasam ne olacak bilmem... Allah herkese sabır ve kolaylıklar versin.
hoşgeldin canım:) evet sorumluluklar... seyirde nerede kalıyorsun ailenle mi?:1hug:
yarı yarıya hem ailemle hemde kayınvalıdemlerde aslında daha fazla esımın aılesınde kalıyorum...
boyle ıste..
kızlar naber???
bu bir iki gündür bir garibim. eşimle konuştuk ama görseniz telefonunun çekmemesini istiyorum çok tuhafff:S sürekli sevdiğim parçaları dinliyorum. bu günlerde eşimimi yoksa bu özlemimi sevdiğimi çözemiyorum. hep okurduk ya 'sevgiliye değil, sevmeye aşı olmak' diye... galiba ben de onu sevmeyi seviyorum. bu özlem çok hoşuma gidiyor...
lakin aklıma şüphe düşüyor ben artık onu yeterince sevmiyor muyum diye, işte bu düşünce beni felç ediyor. yine de özlemek cazip geliyor...
anlatamıyorum...
kızlar naber???
bu bir iki gündür bir garibim. eşimle konuştuk ama görseniz telefonunun çekmemesini istiyorum çok tuhafff:S sürekli sevdiğim parçaları dinliyorum. bu günlerde eşimimi yoksa bu özlemimi sevdiğimi çözemiyorum. hep okurduk ya 'sevgiliye değil, sevmeye aşı olmak' diye... galiba ben de onu sevmeyi seviyorum. bu özlem çok hoşuma gidiyor...
lakin aklıma şüphe düşüyor ben artık onu yeterince sevmiyor muyum diye, işte bu düşünce beni felç ediyor. yine de özlemek cazip geliyor...
anlatamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?