- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.181
betül hoşgeldin canım..
sibel sen nasılsın?
memnun ooldum inş seninde üzüntülerini sevinçlerini paylaşabiliriz biz uzun zmandır burdayız gerçi benim fazla zamanım kalmadı ama:hulya:
doğuma:))))
benimki karamürsel bitirdi cnm daha 1 ay olmadı deniz astsubayı oldu yani darısı senin başına artık :):)
vallaa benımkı daha seyire cıkmadı dil eğitiminde şuan ama askeri denizcilerle sivil denizcilerinn seyirleri farklı yani...sivillerr daha uzun süre kalıyo diye biliyorum canımm...yinede bilen arkdaslarr yazar seni aydınlatır merak etme ;:)
evet kurs görüyo şuan ama dediğim gibi seninki sivil olcak dimi yoksa subay mı olcak bılmedıgım ıcın bısı dıemıcem seyırler de belli deil daaha canım burdan yazarım saten sureklıı ayyy gittii ayy sukadr kaldı falan dieee :)
ben üni bitirdim canım..çalışıyorum...hımm subaysa senınkıde askerı oldugu ıcın farklıdır sivillerden pekde bilgim yok seyirler hakkında cnmm sadcee cok uzun sure kalmadıklarını bılıyorumm
benimki karamürsel bitirdi cnm daha 1 ay olmadı deniz astsubayı oldu yani darısı senin başına artık :):)
hadi ya demek ilk mezunlardann :):) hepimizee kolay gelsin valla cnım burdaki bütün herkese kolay da değildee iştee neysee :):):) sen nasılsınn iyimisinn denizcinin prensesi??
gost para işini hallettinmi çok merak ettim
memnun ooldum inş seninde üzüntülerini sevinçlerini paylaşabiliriz biz uzun zmandır burdayız gerçi benim fazla zamanım kalmadı ama:hulya:
herkese selam:))
senındemı erkek arkadasın denızcı:)
ben izliorum ama hiçde etkilemioo beni...bu aradaa (gost) bebeimm görşemioruzzz 2 gündür özledimm senii..sen geç giriosun sanırım nete bende 2 gündürr yorgun oluyorum erkenden uyuyorum..neyse bugun knşş inş tatlım:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu aradaa hoşgeldiiinnnnnn betüüüllllla.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?