- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.141
arkadaşlar 'öyle bir geçer zaman ki' dizisini izlediniz mi nasıl buldunuz? benim içime oturuyor bakamıyorum çok kötü oluyorum neden onuda bilmiyorum şimdi yine denk geldi biraz izlemek zounda kaldım ama yok kaldıramıyorum fena oluyorum diyeceksiniz alt tarafı dizi hepsinden etkileniyormusun diye, ceveabım hayır etkilenmiyorum hiç bizi diziden, hatta dizi izleyen biride değilim gerçek dışı hikayeler der geçerim ama bu niye böyle bir etki yaptı bende bilmiyorum. hele evin en küçük çocuğu gece kalkıp babaaa diye sokağa fırlıyor babası yok kahroldum mafoldumben çevremdeki herkesde bak izlede örnek al seninde başına gelecek diyorlar ne alakası var diyorum o dizi gerçek değil inatla gerçekci diyorlar, saçma sapan bulabilirsiniz bu mesajımı ama gerçekten içime oturdu belkide çok özlediğim içindir bilemiyorum. çevremdekilerin sürekli kendini ateşe atıyorsun bu adamın sonu yok demelerinden bıktım usandım, dinleme diyeceksiniz, zaten dinlemiyorum ama canımı sıkacak dereceye geldiler. birde yanlarında ağlayıp sızlamam derdimi anlatmadığım halde böyle. resmen psikolojik baskı kurdular üzerimde. ailem denizci sevgilime karşı değillerdi destek veriolardı özelliklede annem ama bu diziden sonra olmaz unut ayrılıcaksın diyor gerçekten çok kötü oldum(( o dizinin gerçekle alakası olmadığını biliyorum ama birde sizlerden duyup rahatlamak istiyorum tamamen kurgu ailemin abartması diymi
gerçekten mutlumusunuzz evli olanlarr :S gerçekten gözden uzak olmak aşkı bitirmiyo dimipeki sizede dendimi olmaz denizciyle yürümez denildimi??her limanda bi sevgili yapar o dediler mi ??
ya bir de telefonda erkek arkadşım bazı şeyler anlattı bana güvenerek. Ukraynaya yaklaşırlarken telefon çekmeye başlıyormuş kızlarla mesajlaşıyorlarmış limana çıkınca hemen planlar yapılıp birlikte oluyorlarmış. gerçi gemisinde 2-3 tane evli erkek varmış ve onlar sadece gezip dolaşıyorlarmış, bekar olanlar karayla zaten bağlantılarını kesmiş kişilermiş ve kızlarla oyalanıyorlarmış. yani evet sevgili olayı gerçekmiş ama evliler ve birlikteliği olanlar tamamen masummuş. öyle anlatmıştı detaylarını bilmiyorum. ama şöylede bir şey var ben gerçekten evli bütün denizcilere güveniyorum yapan karada da yapıyor burunlarının dibinde aldatılan kadınlar var ruhları duymuyor bize laf söylüyorlar. onları karaya bağlayan bizleriz ve ne kadar metanetli olup hem sabırlı he sadık kaldığımızı, hem kendimize hem ona, hem de ilişkimize sahip çıktığımızı biliyor ve görüyorlar bu yüzden içlerinde hep bir mennettarlık var tüm bunları göz ardı edip başkasına bakacaklarını hiç sanmıyorum. her ne kadar aşkından kör olmuşsun göremiyorsun erkek milleti vs deselerde ben çok güveniyorum.bu güveni sağlayan sevgilimide ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum.
gost çok tatlısın kuzum sen ya. koptum resmen tebrik ve teşekkür ediyormuş kıyamam kıyamam.
canım üç maymunu oynayacaksın. benim çok eski msjlarımda vardı bu bana laf söyleyenlere verdiğim cvplar bulabilirsem onları kopyalarım tekrar. sen insanlara azıcık zaafını göster daha beter kullanırlar. sakın ne hırsını, ne üzüntünü belli etme kimseye. annene bile. e mi kuzum
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?