Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

haydaaaaaa evet senin annen destek veriyordu şimdi ayrılacaksın mı diyor inanamıyorum amann boşverr o diziyi bende sevmedim zaten. bence sen annenden etkilenmişsin o yüzden. ama malesef bayanlar böle hemen dizilerden etkilenip karar veriyorlar gerçek hayatıda öyle sanıyorlar anneninkide öyle olmuş,haliyle annen sana öle baskı yapınca sende üzülmüşsün bunun sebeplisi bir diziden nefret ediyorun amannn boşver kanalı çevir gitsin ne kafana takıyorsun. annen de zamanla alışacak bence rahatla hayatım bu kadar gerilme biliyorum sen çok güçlü bir kızsın, tabiki özlemiş olabilirsin aylardır görmüyorsun ve anlattığın kadarıyla daha aylarcada göremeyeceksin sizin yaşadığınız bazı şanssızlıklar yüzünden. yinede moralini bozma bunların hepsi gelip geçecek içini ferah tut, ona sarılınca herşeyi unutacaksın yinede konuşmak istersen mesaj atabilirsin öpüyorum seni:1hug:

Kızlar naber??? Öyle bir Geçerki dizisini bence izlemeyin, beni pek sarmadı. Başla reklamlarda izlerim diyordum ama çok istisnai bir hikaye ve denizci lsun olmasın herkesin yaşayabileceği bir durum.
Daha evlenmemiş olanlar üzülmeyin yalnız değilsiniz:) Bizde aynı yollardan geçtik. Babamın bana son sözü : YA ÇEKECEK DERDİN VAR YA DA GÖRECEK GÜNÜN VAR oldu. Çok şükür ben haklı çıktım ve 3 yıllık mutlu bir evliliğim var. Ailem eşimin üstüne titriyor,büyük oğlum diyor annem bile.
Gelelim gözden uzak olan muhabbetine, ben tam tersi düşünüyorum her seyir her ayrılık bizi daha da kenetledi birbirimize.Tamam çok yıpranıyoruz ama inanın onu gördüğünüz hatta sesini duyduğunuz anda herşeyi unutuyorsunuz... Ha birde seyirlere alışınca evde çok kaldımı sıkılmaya başlıyorsunuz hadi sen az git gez diyorum bazen :))))
Allah her isteyene böyle mutlu evlilikler nasip etsin.

gerçekten mutlumusunuzz evli olanlarr :S gerçekten gözden uzak olmak aşkı bitirmiyo dimi peki sizede dendimi olmaz denizciyle yürümez denildimi??her limanda bi sevgili yapar o dediler mi ??

elbette mutluyuz uzakta olmak aşkı bitirmiyor aksine daha çok bağlıyor özlem birbirine insanı herkes herşeyi söylüyor HER LİMANDA BİR SEVGİLİ muhabbeti dönüyor nereye gitsen bence hiçbirini takmayın duymazdan gelin erkektir yapr deyin öyle söyleyenlere Allah izin verirse hiç bişeycik olmazolumunekankayizsmile

evet sevgiyi bitireceğine inanmıyorum hatta ilişkimize bu ayrılığın iyi geldiğini böyle bir ayrılağa ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum geçi bu biraz fazla uzun oldu ama olsun:) annemin davranışı beni çok üzdü asıl. izlemiyorum o diziyi. inş annem de en yakın zamanda normale döner:)

elbetteki biliyor ama konu ben olunca fazla hassaslaşıyor orda o küçük çocuğu görünce benim torunumda mı böyle olacak diye tutturdu:S

ya Allah muhafaza...Bende izlerken bi tuhaf oldum doğrusu bide dizide kadının mektubu getiren komşusu vardı ya denizci adam yapar falan dedi öyle sinir oldum ki...sanki hepsi yaparmış yada yapması normalmiş dercesine...boşverin takmayın kimseleri.Allahın izniyle hiç bişey olmaz.Ben şuna emin oldum artık o laf söz edenler varya ÇEKEMİYOLAR...

ya bir de telefonda erkek arkadşım bazı şeyler anlattı bana güvenerek. Ukraynaya yaklaşırlarken telefon çekmeye başlıyormuş kızlarla mesajlaşıyorlarmış limana çıkınca hemen planlar yapılıp birlikte oluyorlarmış. gerçi gemisinde 2-3 tane evli erkek varmış ve onlar sadece gezip dolaşıyorlarmış, bekar olanlar karayla zaten bağlantılarını kesmiş kişilermiş ve kızlarla oyalanıyorlarmış. yani evet sevgili olayı gerçekmiş ama evliler ve birlikteliği olanlar tamamen masummuş. öyle anlatmıştı detaylarını bilmiyorum. ama şöylede bir şey var ben gerçekten evli bütün denizcilere güveniyorum yapan karada da yapıyor burunlarının dibinde aldatılan kadınlar var ruhları duymuyor bize laf söylüyorlar. onları karaya bağlayan bizleriz ve ne kadar metanetli olup hem sabırlı he sadık kaldığımızı, hem kendimize hem ona, hem de ilişkimize sahip çıktığımızı biliyor ve görüyorlar bu yüzden içlerinde hep bir mennettarlık var tüm bunları göz ardı edip başkasına bakacaklarını hiç sanmıyorum. her ne kadar aşkından kör olmuşsun göremiyorsun erkek milleti vs deselerde ben çok güveniyorum.bu güveni sağlayan sevgilimide ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum.

gost çok tatlısın kuzum sen ya. koptum resmen tebrik ve teşekkür ediyormuş kıyamam kıyamam.
canım üç maymunu oynayacaksın. benim çok eski msjlarımda vardı bu bana laf söyleyenlere verdiğim cvplar bulabilirsem onları kopyalarım tekrar. sen insanlara azıcık zaafını göster daha beter kullanırlar. sakın ne hırsını, ne üzüntünü belli etme kimseye. annene bile. e mi kuzum

[/COLOR][/SIZE][/FONT]

canım bak denizci eşi olmanın kurallarından biri her klişe lafa bir lafın olacak ki insanlar sürekli aynı muhabbeti yapmasınlar
kendimden örnekler:
- aaa anam her limanda bir tane şimdi senin de işin zor yani
ben: olur mu canım her limanda iki tane benim eşime o yakışır (karşıdaki şok tabi yorum bile yapamaz..)
- denizci eşinin parası bol kendi dul
ben: keşke her dul benim kadar mutlu olsa ( karşıdaki arsız bu modunda düşünmeye başlar) son hamleyle
- seni aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun ki ( pis pis sırıtır buna cvp veremez diye düşünür)
ben: sen eşinin aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun adamı odaya kitlemiyorsun dimi
böylelikle o kişi bi daha ömrü billah ne eşime mesleğine bulaşmaz

buldum tatlım msjımı bak ilk stajını benim deneyimlerimden yap. sonrasında boynuz kulağı geçer zaten :roflol:

hakikatennnn çokkkk güzellll bayıldımmm tebrik ediyorummm bir insan bu kadar oturtulabilir harikasınızzzzalkisalkisalkis çok ama çok teşekkür ederim:) bilmem ki bunları okuyunca bana pek boynuz kulağı geçemez gibi geldi harika bu cevaplar:) eed stajda bende staj yapıorum haziranda işe başladığını çok deneyimli olacağım:)) zaten arada soruyor sen bunları nereden öğrendin enreden biliyorsun die söylemiyorum kadınların sırrı diyorum:))

eed ne en yakın arkadaşıma ne anneme belli etmeye gelmiyor hemen küçük görüyorlar 'sen istedin böle olmasını alışmışsındır' diyorlar gerçekten çok gücüme gidiyor,bizim sevgilimle birbirimize olması gerekenden ya da çevredekilerden fazla bağlanmamız diğerlerine rahatsızlık veriyor. hayatta ne kadar yanlız olduğumu anladım yıprandığımı farkediyorum ama açıkcası çok da zor değilmiş dayanmak... denizi olan bir şehirden denizden yoksun bir şehre gelen insan her apartmanın arkasında deniz var sanırmış ya ben de her ay o gelecek sanıyorum. beterin beteri var diyorum şükredip dayanıyorum kendimi şanslı hissediyorum.

sen nasılsın?yeni iş dönemin nasıl geçiyor? yeni bir yer kuracaktın diye hatırlıyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…