- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.121
aman canım sağlık olsun huzur olsun da hepsi halledilir opuyorumnanaktan
Öyle öyle hallediliyor:) Zira bizde zamanında az zamanda çok işler başarmıştık:) Hepsi geçiyor gidiyor sağlık yerinde olduktan sonra...
merhabalar nasılsınızzemuszemus
nerelerdesinizz huuu
canım biz burdayızda 2 gündür sen yoksun bayram teleşı senide sardı sanırım. nasılsın?
iyi valla bursadaydım bayramda ondan giremedim döndük yine eve nasıl geçti bayramınız?sositososito
kıyamam sana beeennnnnolumunekankayizsmile
kızlar bana bi konuda fikir vermenizi isteyeceğim sizlerden.kısmetse şubat mart gibi nişan yapmayı düşünüyoruz.orduevinde yapılırsa nasıldır fiyat aralıkları nelerdir makulmüdür değilmidir sizlerden fikir istiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinicem.sitede bu konuyla
ilgili bi konu okudum ama pek tatmin olmadım açıkçası.çok taktım kafama bu mekan mevzusunu senağlama düğün salonunda falan yapmak için pek uygun değil bütçemiz şöyle bizi sarsmayacak bi şekilde olsun ama güzel olsun istiyorum :2: özelden msj atabilirsiniz teşekkürler...
adanuz canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.sizler az çok bilirsiniz diye danışmak istedim bana fiyat lazım aslında şimdiden fikrim olsunda bikaç ay sonra artık başlamak lazım hazırlıklara.gerçekten salonlar çok pahalı en uygun yine orduevi olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?