• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

yaa ciddimisin ben bölee herkeslee falan konusuosun sanıodum megerr tek başını şişiren benmişimm bebişiminn :(:( bide herkes buraya sevgilisi yada eşi gidince yazıyo eşleri sevgilileri gelince unutuyolar burayıı :):):)

gostt öptümm senii biitanneemmm aklinialirimsmile (iyki tanıdımm senii ):asigim::nazar:
hayır unutmuyorlar sadece özlem duydukları kişiye daha çok vakit ayırmak istiyorlar:asigim:
bende iyiki seni tanımışım canım benima.s.

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm yani gost haketmişsin sendesırnaşık şey canımm ya nasıl utanmış sanırım denizin hamile olmuş olması Nesrin'in özel durumu merak ettirdi gostu:teselli: htcvlkn özletme kendini bende seni özledim ama:a015:

ama ben gerçekten herkesi sevdim burada:kedi: saol canımopuyorumnanaktan

canım önce sözünüz hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Şimdi sen o yüzüğü taktın ya parmağına bilmediğin, anlayamadığın bir güç hissedeceksin üzerinde.bu seyiri geçen seyirlerine göre daha kolay gelecek bak görürüsün. geçer hayatım ne 4 aylar geçti bu topikte. senin 4 ayında geçer. biraz üzer, biraz yorar, biraz isyan ettirir ama o 4 ay biter sevdiğini karşında görürsün sanki başkası yaşamış o 4 ayı gibi gelir sana.

canım çok teşekkür ederim saol.seyir kolay gececek mi gerçekten bilmiyorum ama yüreğimde daha farklı bi güç hissettiğim doğru :asigim: ona demiştim..sen kadar uzakta olursan ol aylar geçsede bu yüzükler ikimizin arasında görünmez bir güç ve bağ yaratacak diye...bunu hisedebiliyorum ve onunda hissettiğine eminim.biliyorumm biliyorumm ne 4 aylar geçti özlemle beklenen günler geldi geçti biliyorum..ama işte hepimiz aynı duyguları yaşasakta sevdiğini gönderen için geçecek demek çok zor.tekrar tekrar söylüyorum hepinizi çok seviyorum.bizi birbirimizden başka kimseler anlamaz.üzüldüğümü aileme belli etmemeye çalışsamda yinede aynı sözlerle karşı karşıya kaldım..senin seçimindi dediler.evet benim tercihim ve hiç pişman değilim.şimdi Allahımın izniyle ona sımsıkı sarılacağım o günü bekkliyorum...

kızlar pek giremiyorum nete zaman ayıramıyorum bu aralar başımı kaşıyacak vaktim yok ama girince neler olmuş bitmiş hepsni takip ediyorum çokkk öpüyorum sizleri..opuyorumnanaktan

kk nın acemi denizci sevgilileri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazmayın hangi gemide olduklarını burası herkese açık bir site bizim dışımızda da görenler, okuyanlar var. bide bu siteye kadın rolü yapıp kayıt olan sapık erkekler var. şaka gibi ama var birkaç olay okumuştum şaşırıp kalmıştım ben de akannehir
silin canlarım o gemi isimlerini bence
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

yazmayın hangi gemide olduklarını burası herkese açık bir site bizim dışımızda da görenler, okuyanlar var. bide bu siteye kadın rolü yapıp kayıt olan sapık erkekler var. şaka gibi ama var birkaç olay okumuştum şaşırıp kalmıştım ben de akannehir
canım çok haklısın boş bulundum ya uyardığın için teşekkür ederim silmek istiyorumda silemiyorum kafam durdu sanki
fisfisfis

canım haklısın yaa acemilik hakikaten çevremdekilere bile söylemem eşimin uzun göreve gittiğini ama burada sanki güvendeymişiz gibi yazıyoruz.. evet edit yok ben bu konuyu halletmeye çalışayım sağol canım..

ayy nası sevındımm bırını bulduguma :) eee aksaz nasıl gıtmıssındırr heralde bende bı kere gıtttımmm kucucuk bıyerdı hıc aklıma gelmezdı sevgılımın oraya tayını cıkacagı falan...

hadi gözün aydın sibelim bak çıktı Aksaz'dan bir arkadaşımızzemuszemus

htcvlkn bu acemi denizci sevgilileri sözünü çok sevdim tam sibelle bana göre değil mi Sibel?kaydirigubbakcemile3:asigim:

cnm yok orda oturmıcam sımdılıkk erkek arkdasımın tayını oraayaa cıktıda belkı ılerde evlenırsek orda olurum heralde yhaaa :):) merak edıorum bende gıdecegı yer nasıl bı yer dıee

hakkında hayırlısı olsun cnım dağın başı kısa tabirle lojmanlar var askeri hastanemiz orada misafirhane kantin başka bişi yok çok sakin biryer

bu mübarek günde içinizden geçen ne varsa gerçekleşir inşallah kızlar ..

gost edit butonu kaldırılmış evet canım. ben songül ablaya (konu sorumlusu) bir sorayım bakayım silebilecek mi o.

Kızlar merhaba...Bende bir denizci eşiyim... Konuyu yeni gördüm bundan sonra burdayım. Seyir zamanı herkese dert yanacağıma halimden anlayan dostlarla paylaşırım özlemimi...
Bu arada hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun...

Back