Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canlarım bu gece dualarımızda birbirimizi de unutmayalaım inşş hepsi kabul olur kadie geceniz mübarek olsun:Saruboceq:

seyir zamanı başkasına dert yansanda anlamazlar ki zaten halinden "abartıyor" derler.. hoşgeldin canım:1hug:

allah allah:) sana ölemi dediler:hulya:

evet canım ya sorma hep sinir olmuşumdur. arkadaşlarımın eşleriyle sevgilileriyle sorunlarını hep ben dinlerim ben en ufak bişi anlattığımda abartıyorsun olur... güçlü olucaksın bekleyeceksin derler tabi kendisi kocasını bir gece eve gelmesin bekleyemez dert yakınır, ben ne yapayım arkadaşım derim ama sen bilerek kabul ettin der. çok sinir oluyorum çok

canlarım görevli arkadaştan rica ettim rahatsız olduğum sakıncalı olan iki mesajı kaldırdılar. bence sizde gemi isiminin olduğu mesajları kaldırtabilirsiniz. öpüyorum hepinizi çok çok

adanuz sana katılıyorum kesinlikle. arkadaşlarım okul kapanınca memleketlerine giidyorlar sevgililerinden ayrıldıkları için sızım sızım sızlanıyorlar, ben 2 kelime çok özledim iyi değilim desem beni dinleyen yok, sen kendin istedin böyle olmasını onca erkek içinden denizci buldun diyorlar. artık bende hiç bir arkadaşıma özledim şöle böle birşey demiyorum aksine zaman geçiyor mutluyum herşey yolunda alıştım vs diyorum. her dakika bir aradalar ama bir ilişkiyi yürütemiyorlar, onları görünce kendi ilişkimin değerini daha iyi anlıyorum. Allah çok çok sabır versin hepimize... Özellikle evli arkadaşlarımıza. sonuçta bizim öyle ya da böyle bir hayatımız var evlilik başka bir boyut ikinizin olduğu bir hayata adım atmak ve bekarlıktan çok daha fedakarlık sorumluluk gerektiren bir şey diye düşünüyorum, bilmiyorum belki hatalı düşünüyorumdur ama rabbim bizden yardımlarını esirgemesin:Saruboceq: kendine çok iyi bak öpüyorumopuyorumnanaktan

hoşgeldinizzza.s.

Hoşbulduk teşekkürler
seyir zamanı başkasına dert yansanda anlamazlar ki zaten halinden "abartıyor" derler.. hoşgeldin canım:1hug:
Evet arkadaşım 3 yıl oldu ama hala alışamadım seyirlere şimdi birde bebiş yolda bu sene daha mız mız olcam anlayacağın Sizleri bulmam iyi oldu. Bahriyelinin halinden bahriyeli anlar

kızlar hepinize iyi bayramlar.. inşallah eşlerimiz her bayramda yanımızda olur diye bir dilek geçti içimden. öpüyorum hepinizi

nice uzun beraber yıllar geçirmeniz dileğiyle canım. ben eşime mız mızlanamıyorum zira artık hiç dinlemiyor mızmızlanmalarımıkaydirigubbakcemile3
bizde yeni evliyiz bakalım sonumuz ne olacakkaydirigubbakcemile3
bebişiniz hayırlı olsun canım ne güzel sana yoldaş geliyor içimden kız diye geçti ama sıhatli olsun önemli olan o...kendinize çok iyi bakın anne çocukopuyorumnanaktan
bende yanlız yanlız bayram yapıyorum kapımı çalan yok Allahtan çocuklar şerek topluyordelikafadulden

Amin canım teşekkürler... Ama inan benim mızmızlanmalarımda eşime değil zira o benden daha hassas oluyor görev zamanı Metin olmak bana düşüyor anlayacağın :) Ama o yokken eşe dosta zırlıyorum işte napıyım o kadarda güçlü olamıyor insan:)
Bebişimle ilgli güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım...Bakalım hayırlısıyla gelsinde cinsiyeti çokta önemli değil.Bende yalnızdım bugün,zor oluyor ya kimse yok garip garip oturdum evde öyle...Neyse kader...Sevdik katlancaz gayri

aynen canım... Benimde eşim yok yanımda telefonda çekmiyor bayramlaşamadık. işim dolayısıyla annemlerin yanına gidemedim onlarda gelemediler. Kayın validem gelecekti sözde bende kalacaktı o da sesini çıkarmadı. ilk defa bir bayram yapayanlız kaldım. öyle kapılara baktım eşimin gelemeyeceğini bile bile içimde umut vardı belki sürpriz yapar diye ama nerede... baya bi dokundu yani... kurbanada yanlızım yanlızları oynuyorum bakalımkaydirigubbakcemile3

Geçen sene öyleydi benimde ama inşallah bu kurban birlikteyiz şimdilik öyle ama belli olmaz bizimkilerin işleri malum...

Geçen sene öyleydi benimde ama inşallah bu kurban birlikteyiz şimdilik öyle ama belli olmaz bizimkilerin işleri malum...

inşallah canım Allah işinizi rast getirsin kurbanda birlikte olursunuz inş:Saruboceq: bakalım benimkide yılbaşına yakın gelecek nasipte yeni yıla birlikte gireceğiz :asigim: ama dediğin gibi belli olmuyor şirket para vermeyince bizimkilerin görevini devralacak adam bulamıyor e haliyle bizimkilerde gelemiyor, yeni eleman gelmeyince bizimkiler gemiyi terk edemiyor amann zor yahu... Daha benimki gelecekte konu komşu sülale toplayıp nikah ilan edeceğiz onlara düğün yerine küçük bir tören ya da yemek verilecekte, ben izin alıcam da balayına gidicez de, evimize çeki düzen vericez de ohoooo açıkcası bukadar işi düşününcede gelmesemiki diyorum :roflol:

Ay okurken benim içim şişti Allah kolaylık versin ne diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…