- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.061
bilemiyorummm diğerlerindende ses yok kaçtı herkes galibalmaz:
yok canım terkedilmiş olamayız onlar bize kıymazlaropuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyorummm diğerlerindende ses yok kaçtı herkes galibalmaz:
niyee gost cum sadece 4 kişimi var burdaa okadar da kısı yazmıss yanı ne demek gerıyee denızk ve nesrın kaldı :) bızı hıcc saymıosun ama belkı yenıyım ondandırr heralde
yenilikten değil ben baya eskiyim beni de saymamış kaydirigubbakcemile3
kendine daha yakın bulduklarını kast etmiştir.gerçi ben boşladım baya topiği eşim yanımda olunca denizci eşi olduğumu unutuyorum galiba :roflol:
niyee gost cum sadece 4 kişimi var burdaa okadar da kısı yazmıss yanı ne demek gerıyee denızk ve nesrın kaldı :) bızı hıcc saymıosun ama belkı yenıyım ondandırr heralde
ayyy ama çok utandım şimdiii canım yaa ama olur mu öyle şey sende çok önemlisin benim için hele senden örnek aldığım o kadar çok şey var ki başta uslubuna ve anlatımına hayranım:kedi: lütfen öyle düşünme:1no2: çok üzüldüm şimdi inan... ben sizin derindenizle konuşmalarınızı okumuştum bir kaç defa üst üste sanırım o yüzden seninde uzun zamandır girmediğini farkedemedim yoksa tatlılara kadar hatırlıyorum yanlış bir izlenim verdiysem özür dilerim bir de Nesrin girmeyi o kadar çok uzun zaman oldu ki sanırım o yüzden. yoksa herkesi merak ediyorumsenağlama
merhaba arkadaşlar biliyosunuz isteme olayından ve sözümden bahsetmiştim sizlere hepsi gerçekleşti en güzel şekilde oldu herşey sözlendik hayırlısıyla çok mutluyum...ama aynı zamanda da çok üzgünüm çünkü perşembe günü bitanemi denizlere gönderiyorum şirincek arkadaşımız 3 ay demiş benimkisi 4 aylığına gidiyor herkese dayanma gücü versin Rabbim ne diyeyim dün son görüşmemizi yaptık akşam zorda olsada sarılarak ayrılldıkkk çok moralim bozuk
haklısın valla neleri gördük neler yaptık sabrettik ya ben sizleri çok seviyorum gerçektenn:kedi:
takıldım canım sana utanma,üzülme hiç. güzel sözlerin için de tşk ederim.:kedi: burada kurulan ilişkiler o kadar farklı ki aslında. mesela hatun_kvn' la 1 saatten az bir tlf görüşmemiz olmamıştır.konuşacak konu bittiğinden kapanmaz tlf konuşacak hal kalmadığından kapanır kaydirigubbakcemile3 bulamadığım bir ilaç vardı bana nerelerden bulup da göndermişti onu bana.
yani anlatmak istediğim merak etmen çok normal, insan belli bir zamandan sonra buradaki insanları kapı komşusu gibi görüyor. eşim bayramdan sonra gidecek. o zaman daha sık uğrarım topiğe
haklısın valla neleri gördük neler yaptık sabrettik ya ben sizleri çok seviyorum gerçektenn:kedi: