Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba arkadslarrr,,havalar sıcak,dun esım aradı ukrayna bıle yanıyormus,bu sene baya ayrı kaldık.1 sene ıcınde 40 gun gorustuk.nerdeyse.bıdaha bayrama gelcek.cok özledım onu,ayrı ayrı hayatlar yasamkatan okadar sıkıldım kı...salı gunu oğlumu sunnet yaptırdım ozman yoklunu daha ıyı anladım......cok sıkıcı valla,,,bazen ısyan edıyorum bu drumaaaaa

hayırlı uğurlu olsun Alah mürvetinide göstersin inş canım eşinin yanında olmaması zor tabi ama kader iştebilmiyorumkismile

ya ben forumu takip edemiyorum nezamandırrr adanuzzz canım nezaman evlendin sennnn tebrik ediyorummmm.kızlarrrr bu arada bende size birrrr haber vereyimmmm benim meselelerrr belli olduuuu haftaya cumartesi günü kısmetse sözleniyoruzzzzz aile arasında yapılacakk bir törenle...hayatımızı birleştirme yolunda ilk adımımızııı atıcaz kısmetseeee resimlerimizdennnn bazılarını buraya koyarımmmm :lepi:yerimsenibenopuyorumnanaktan

enn başından anlatayımm böyle olmayacakkk kaydirigubbakcemile3 önce şunu söylemek istiyorum sizi çok seviyorum...canlarımm benimki bana sürekli sana süprizim var deyip duruyordu okadar çok ısrar etmeme rağmen bir tek kelime bile alamadım ağzından...buluşacağımız gün geldi neyse hazırlandım çıktım falan bide bana süslen diyoo eşekk kaydirigubbakcemile3 neyse eminönünde buluştuk biz.tamam şimdi söylüyorsunnn yoksa şurdan şuraya adımımı atmam dedimmm.tamam söyliycem dedi...cebinden iki tane otobüs bileti çıkardı ve gidiyoruz dedi..ben şokkklardayımmmmm ne nereye gidiyoruz nasıl yani falan derkennn kendimi izmit otobüsünde buluverdimmm.delikafadulden benimki bide otobüs biletime kendi soyadınııı yazdırmışşşşş neyse meğerse bütün ailesi beni bekliyormuş herkesin haberi varmışş bii benim yokmuşşş.evlerine götürdü beni ailesiyle tanıştırmaya...eve gittiğimde bana sorulan iki soru vardıı 1:süprizi beğendinmii 2: kedileri severmisinnn kaydirigubbakcemile3 müstakbel kayınvalidem pek severmişte kedileri evin etrafında ve evde kediciklerrr varrrr neyse yedik içtik sohbet muhabbet iyi karşılandım...detaylara girmiyimm akşam oldu istanbula döndük..mutlumusun diye sordu bana aşkım..olmazmıyım mutlu..ağzımız kulaklarımızdaydıı kaydirigubbakcemile3 diğer hafta sonuda ben geliyorum ailenle tanışmaya dedi.birsürü hazırlık yaptık geldiii oda bize tanıştı bizimkilerle yemek yedik babamla çokça sohbet ettiler falan ve karar verildii istemeye gelecekler kısmetse haftaya cumartesi günü sanırım sözde yapılıcak çünkü ramazan olduğu için çok kötü bi zamana denk geldik hiç zamanımız yok benimki gidiyorr eylül başında 4 ay yokkkksenağlama dedim sen dön öyle yapalım sözü hayır olmaz diyorr o yüzükler takılacak ben gitmedennn ...yaaa böyle işte canlarımmm çok heyecanlıyım gerginim nasıll olucakkk nasıl geçicek bilmiyorum dua edin benim için opuyorumnanaktan

ilham perısı cok sevındım senın adınaaa...senıde gelın yaptık gemı adamları hanımlarından:) barboros gelını,taze gelın:) allah tamamına erdırsın...

canım hayırlısı olsun ne heyecanlı günler değil mi... Allah tamamına erdirsin..

çok sevindim tatlı heyecanlar bunlar allah tamamına erdirsin inş canım:lepi:

hepinizeee çok çok teşekkür ediyorum iyi güzel dilekleriniz içinnn... olmazmı yaaa gerçekten çok farklı heyecanlar bikaç haftadır kafayı yiyorum napıcaz nolcakk nasıl olucak falan filan.bugün annemle dışarı çıktıkk kıyafetlere falan baktık kararlaştırdım az çok bşyler haftaya cuma benimkiyle alışverişe çıkıcaz işte hem yüzüklerimizi hem kıyafetlerimizi halledicez

bencede çok güzel bir sürpriz olmuşzemuszemus

yine güzel bir haberle şenlendi buralar zemuszemus hayırlısı olsun canım benimiAllah tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan

çok tebrik ederimmm mutluluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan ah şu erkeklerin hepsimi sürprizlere bayılır yoksa bizimkiler mi böylekaydirigubbakcemile3 canımbenimkide öle bir sürpriz yaptı bana evlendikkaydirigubbakcemile3 okuduysan mesajları baya bir karışık bizim işlereyvahedigeldismile
bakalım ev buldum eşya falan bakıyorum öle yanlız yanlızboshayallersmile

canlarım size bir şey soracağım...

aranızda eşiyle gemiye giden vardır mutlaka.. nasıl rahat edebiliyor musunuz? ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? ve gidebilmek için neler yapmam lazım yani belge falan evrak işleri zor mu? Bir bayan olarak görüşünüz nedir?

öptüm hepinizi çok çokolumunekankayizsmile

ben gitmek için kursa gittim gemi adamı cüzdanı aldım 20 gün sürüyo kurs izmitte var ama gidemedim gemiye biraz korktumbilmiyorumkismile sonra eşim gemileri bıraktı sen gitmeyimi düşünüyosun?

ben gitmek için kursa gittim gemi adamı cüzdanı aldım 20 gün sürüyo kurs izmitte var ama gidemedim gemiye biraz korktumbilmiyorumkismile sonra eşim gemileri bıraktı sen gitmeyimi düşünüyosun?

Evet canım düşünüyorum 1 yıl ücretsiz izin alabilirim işten. Ama sadece düşünüyorumbilmiyorumkismile yani karar veremedim yapabilir miyim yapamaz mıyım diye... Sonuçta yanlız kalacağım gemide onca erkek, küçücük kamara bilmiyorum ki yapılabilir mi? Bir de komik olacak ama beni deniz tutuyorkaydirigubbakcemile3 bu sorunu atlatabilirmişim öyle duydum başlarda yemek yiyemezsin sonra alışırsın dediler... Çok soru işretei kaldı aklımda gidip pişman olan var mı kibilmiyorumkismile yani biz bayanlar biraz farklıyız erkeklerden çok sorun yaşar mıyız:uhm:

iyi geceler, uyku tutmayınca uğradım buralara...
ne güzel süprizler yapılmış, mutluluğunuz daim olsun ilham perisi
ve elbette tüm arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…