- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.921
canlarımm nasılsınız okudum bişeyler şaşırdım kaldım yani:uhm:
adanuz hayırlı olsun canım umarım pişmanlıklar yaşamazsın ama çok güzel ve asla unutulmaz bir anı olarak hep anlatacaksın tebrik ederim
captanın karısı canım ya unutmadın demek hirayı çok beğenmiştim ama hele bi belli olsun ne olacağı hep birlikte karar vereceğiz inşallah umutta harika inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsınız kucağınıza :Saruboceq:
nesrin canım benim çok sevindim inşallah hiç ayrılmazsınız artık rabbim hiç kimselere yaşatmasın :teselli:
htcvlkn sen nasılsın pek yoksun ortalarda eşinden bi haber yokmu canım CADIARZU
gost sen nasılsın haber alabiliyorsun inşallah eşinden
maviboncukum nereledesin özlüyorum seniii
htnkvn sen nerdesin inşallah sıkıntılı bir durum yoktur kaydirigubbakcemile3
bende bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm çok güzel bi duygu eşimin yanımda olmaması tabiki içimi acıtıyor ama yapacak bişey yok hayat ve kuralları :a015:
adanuz hayırlı olsun canım umarım pişmanlıklar yaşamazsın ama çok güzel ve asla unutulmaz bir anı olarak hep anlatacaksın tebrik ederim
captanın karısı canım ya unutmadın demek hirayı çok beğenmiştim ama hele bi belli olsun ne olacağı hep birlikte karar vereceğiz inşallah umutta harika inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsınız kucağınıza :Saruboceq:
nesrin canım benim çok sevindim inşallah hiç ayrılmazsınız artık rabbim hiç kimselere yaşatmasın :teselli:
htcvlkn sen nasılsın pek yoksun ortalarda eşinden bi haber yokmu canım CADIARZU
gost sen nasılsın haber alabiliyorsun inşallah eşinden
maviboncukum nereledesin özlüyorum seniii
htnkvn sen nerdesin inşallah sıkıntılı bir durum yoktur kaydirigubbakcemile3
bende bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm çok güzel bi duygu eşimin yanımda olmaması tabiki içimi acıtıyor ama yapacak bişey yok hayat ve kuralları :a015: