enn başından anlatayımm böyle olmayacakkk kaydirigubbakcemile3 önce şunu söylemek istiyorum sizi çok seviyorum...canlarımm benimki bana sürekli sana süprizim var deyip duruyordu okadar çok ısrar etmeme rağmen bir tek kelime bile alamadım ağzından...buluşacağımız gün geldi neyse hazırlandım çıktım falan bide bana süslen diyoo eşekk kaydirigubbakcemile3 neyse eminönünde buluştuk biz.tamam şimdi söylüyorsunnn yoksa şurdan şuraya adımımı atmam dedimmm.tamam söyliycem dedi...cebinden iki tane otobüs bileti çıkardı ve gidiyoruz dedi..ben şokkklardayımmmmm ne nereye gidiyoruz nasıl yani falan derkennn kendimi izmit otobüsünde buluverdimmm.delikafadulden benimki bide otobüs biletime kendi soyadınııı yazdırmışşşşş
neyse meğerse bütün ailesi beni bekliyormuş herkesin haberi varmışş bii benim yokmuşşş.evlerine götürdü beni ailesiyle tanıştırmaya...eve gittiğimde bana sorulan iki soru vardıı 1:süprizi beğendinmii 2: kedileri severmisinnn kaydirigubbakcemile3 müstakbel kayınvalidem pek severmişte kedileri evin etrafında ve evde kediciklerrr varrrr
neyse yedik içtik sohbet muhabbet iyi karşılandım...detaylara girmiyimm akşam oldu istanbula döndük..mutlumusun diye sordu bana aşkım..olmazmıyım mutlu..ağzımız kulaklarımızdaydıı kaydirigubbakcemile3 diğer hafta sonuda ben geliyorum ailenle tanışmaya dedi.birsürü hazırlık yaptık geldiii oda bize tanıştı bizimkilerle yemek yedik babamla çokça sohbet ettiler falan ve karar verildii istemeye gelecekler kısmetse haftaya cumartesi günü sanırım sözde yapılıcak çünkü ramazan olduğu için çok kötü bi zamana denk geldik hiç zamanımız yok benimki gidiyorr eylül başında 4 ay yokkkksenağlama dedim sen dön öyle yapalım sözü hayır olmaz diyorr o yüzükler takılacak ben gitmedennn ...yaaa böyle işte canlarımmm çok heyecanlıyım gerginim nasıll olucakkk nasıl geçicek bilmiyorum dua edin benim için opuyorumnanaktan