amin inşallah :Saruboceq: rabbim isteyen herkese nasip etsin evet ama cinsiyetinden çok sağlığı kafamı yoruyor inşallah sıkıntısız olur herşey yanlız olmaktan çopk korkuyorum ailem yanımda ama eşim yok mafoldumben
hayırlı olsun meslek çok zor iki taraf içinde ama kısmet işte oda evleneceği kızıda denizci seçer hallolur :lepi: yada bizimki ciddi bir sıkıntı kötü taraflarını gördükçe katlanmak zor gelir ama ya güzel iyi olan taraflarınba bakınca kendimi şanslı hissettiğim bile oluyor -tatlicadiarzu-
evet en önemlisi bu zaten sen hazır olacaksınki herşey yolunda gitsin biliyorsunuz ben 6 yıldır evliyim ve hep düşündüğüm yanlız başına çok büyük bi sorumluluk asla yapamam diyordum son zamanlarda eşim gelemedikçe ve bende gidemedikçe hep bebeğim olsa nasıl olur iyisiyle kötüsüyle düşündüm ve eşim gittiğinde yanlız kalmayacağımı ondan bir parçanın bana kalacağını yastıklara yada eşimin kıyafetlerine sarılmak yerine bebeğime sarılacağımı düşündüm ve çok şükür rabbim fazla bekletmedi bizi :Saruboceq: inşallah sağlıkla kucağımızada alırız canım artık başladınız demek ciciler alamaya ne güzel :lepi:
olabilkir canım bir ara ciddi sorun vardı sitede ne yazsak siliniyodu çok şükür düzeldi kaydirigubbakcemile5 birlikte olmanıza çok sevindim umarım bütün gerginliği atar sınız bizde aynı şeyleri yaşamıştık bir keresinde tabi tatilimiz falan iptal olmadı ama hayal kırıklığı çok kötü bişey sen önce iş konusuna adapte ol inşallah istediğiniz zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz :Saruboceq: bende çok heyecanlıyım ama eşim kadar değil aklı hep burda gelmek istiyo ama bu şimdilik mümkün değil maddi açıdan tabiki ama sanırım kafasındaki plan kasım başı burda olmak sonrasında kısa süreli değiştirmeci olarak gidip gelmek inşallah herşey yolunda gider opuyorumnanaktan
canım benim senin kendi fikrin ama bence çokda fazla haşır neşir olma hiç bi resmiyet yokken kayınvalidenle ben çok şeyler yaşadım halen daha devam ediyor nasıl biri bilemem ama iyilikten maraz doğar daha temkinli olmalısın bence gerek yok 6 saat ayakta kalmana kafamçokkarıştı yanlış anlama benide ama olumunekankayizsmile
sevgilinin nerede olduğunu görmek istiyosan marine traffic.com var oradan gemi adını yazıp pozisyonunu görebilirsin hiç değilse tahmini tlf ne zaman çeker karaya ne kadar mesafede bilirsin canım ben çok sık kullanıyorum bu siteyi
evet eşim öyle heyecanlıki zaten çok istiyodu bebeğimiz olsun diye evet normal hayat yaşayan insanların bizi anlaması imkansız hem iyi yönlerini hemde kötülerini tabiki ilk günkü gibi aşık ilk günkü gibi hasret ve hayecan dolu herşey taze yıllar ne kadar geçerse geçsin özlem hasret herşeyi bambaşka yapıyor her zaman sevgili gibi :lepi:
hoşgeldiiinnn a.s. hepimiz beklemedeyiz canım seninki hiç değilse türkiyeye çok yakın bi çooğumuzun eşleri uzak denizlerde okyanuslarda mafoldumben