- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.941
ah canlarım benim Allah sabırlar versin sizlere
benim oğlum da denizcilik mesleğini kazandı çocuğum bak denizci eşleri nasıl hasret kalıyorlar gel vazgeç başka seç diyorum anne ben evlenmeyeceğim ki diyor çocuk aklı iştekaydirigubbakcemile3
canım ben yorum yapamıyorum gerçekten şaşırdım evli arkadaşlar daha iyi bilirler bu durumlarıbilmiyorumkismile:teselli:
kızlar bugün konuştuk azda olsa benimkiyle sinir etti beni, soru soruyorum hadi hadi sonra sor kapanıcak telefon diyorkötükedihüso tamam diyor sinirlenme gelirim en yakın zamanda düğün yaparız diyor, dedim ben vazgeçtim düğünden falan bizim evimiz yok dedim evimiz yok, tamam diyor onuda halledicem, nasıl halledeceksin denize mi kuracaksın evi dedim, yok hayatım diyor aslında sen baksan bir kaç ev şimdilik bebek olana kadar küçük bir ev bizi idare eder araştır kafana yatanı tut diyor, deli oldum sanki evi tutmakla bitiyor parkeye otururuz artık sanki ev tutmakla bitiyor bu iş eşyası ne olacaksaklava: annemler bir taraftan baskı yapıyor... babam kızıyor dedim o zaman annemlere git aşkım orda kalırız bir müdet diyor... Allahım sabırrr versin bana sabırrr
saol canım benim inş bir ömür birlikte oluruz:Saruboceq:
sende bebişinin kalp atışını duymuşsun maşallah ona nazar değmesintebrik ederim canım Allah kucağına alıp sevmeyi de nasip etsin:Saruboceq: şimdi sırada ne var cinsiyet mi? zemuszemus öpüyorum canım seni kendinize çok iyi bakına.s.
ah canlarım benim Allah sabırlar versin sizlere
benim oğlum da denizcilik mesleğini kazandı çocuğum bak denizci eşleri nasıl hasret kalıyorlar gel vazgeç başka seç diyorum anne ben evlenmeyeceğim ki diyor çocuk aklı iştekaydirigubbakcemile3
tabiki önemli olan kendini hazır hissetmek çünkü büyük bir sorumluluk dünyaya yeni bir insan getirmek ama bir o kadarda heyecan verici oğluma cicilerini aldık dün ya anlatamam size onun verdiği hazzı sanki anlıyormuş gibi bide tekmelezmi beniherkesin bu duyguyu yaşamasını isterim en kısa zamanda ama denizci eşi olunca işler değişiyor tabiki iyi düşünmek lazım bide yanlızsan işte o zamn kötüCADIARZU neyse herşeyin en iyisini rabbim bilir
denizk seni o kadar iyi anlıyorumki o ilk pıt pıt sesi insana herşeyi unutturuyor daha bi sıkı bağlanmanı sağlıyor dünyaya hiç görmediğin tanımadığın birini özlemeye ve sevmeye ve korumaya başlıyorsun sanırım bunun adı:ANNELİK
hepinizi kucaklıyorum
denizk canım sen sorunca fark ettim.ben yazmıştım mesajı ama aradım bulamadım. kk da sorun olduğu dönemde mi yazdım ki acaba....
eşim geldi tatildeyiz beraber 1 hafta oldu geleli. buruk geldi o da ben de buruk karşıladım. eskisi gibi çok heyecanlı olamadı. 1 aydır çok gerildik çünkü.bugün geldim yarın indim muhabbeti her gün yaşandı nerdeyse.. seni çok yalnız bıraktım en çok yanında olmam gereken zamanlarda söz gelicem dedim sözümü tutamadım dedi. heyecandan çok burukluk vardı yani. yavaş yavaş normale dönüyoruz ama...o özlem yok mu o özlem...
kalp atışlarını duydun demek kıyamam sana kimbilir ne heyecandır.Allahım seni de captanınkarısını da, tüm anne adaylarını da nazarlardan esirgesin..
biz çocuk planımızı erteledik canım. ben hazır hissedemedim kendimi. eşim de zaten yılın 8 ayı sen yalnız kalacaksın bu kararı sen vermelisin dedi. cesaret edemedim. ailemde yok yanımda, bir de yeni işyerim. ne bileyim gözüm çok korktu...
30 uma kadar yolum var deyip şu an rahatlatıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama anne olma fikri o kadar heyecan verici ki.. sanırım denizci eşinin meleğini büyütmek, denizci eşini beklemekten çok çok daha büyük bir erdem...
inş bir gün o mertebeye de çıkarız...
denizk cım teşekkür ederim canım iyiyim daha doğrusu o kadar çok yoruldum ki bugün:bbo: kayınvalidemin günü varmış koş yetiş dedi apar topar gittim tam 6 saat hiç oturmadan iş yaptım yani heryerim ağrıyor şu an-tatlicadiarzu- amannn gönlü oldu kadıncağızın duasını aldık yeter... bide yakınlaşmış olduk alem kadın yahu o orda çalışsın para göndersin sen de rahat rahat oku işi ne onun diyor koptum :roflol: gelen arkadaşlarına beni akrabası olarak tanıttı bilmiyorum bu iyi bişey mi kötü mü anlayamadım açıkcası ama vardır bir bildiği dedim geçtim...
1 haftadır hiç haber alamıyorum iyidir inş:Saruboceq: bir ara ödemeli arama geldi telefonu açtım yurt dışındandı kesin canımdır demekki sağ salim gitmişler, aramayı kabul ettim ama bağlanmadı sonra ben aradım yine bağlanmadı herhalde o da arayamıyor bilmiyorum ki canım hala öğrenemedim açıkcası nerede çeker nerde çekmez deneyim kazana kazana öğrenicem herhaldefisfisfis 1 hafta önce konuştuğumuzda Türkiye'de liman yapıcaz demişti inş öle bişi olursa 2-3 gün de olsa rahat rahat haberleşiriz bekliyorum işte öylee... Ama kayınvalidem iyi morel verdi bugün o gaz bana baya yeter:roflol::roflol:
sen nasılsın canım? haber alabiliyor musun? Üzülme diyeceğim eşinin yanında olamamasına ama tabiki çok zordur herkes eşini yanında ister böle bir durumda herhalde... Ama şundan eminim ki miniciğin babasının aklı hep sizdedir nasıl heyecanlıdır nasıl seviyordur bebişini, karnına dokunmak için dört gözle bekliyordur..bedenen olamasada ruhen hep senin yanındadır...Hem sen çok şanslısın pek çok bayan eşim beni artık sevmiyor die yakınırken hergün TV başında göbek büyüten kocasınyla uğraşırken, seninki hala sana çok ama çokkkk aşık bunu sakın unutma ve hep gülümse bizim prensesimizde/prensimizde gülümsesin çooook mutlu bir bebiş olsun değil mi?a.s. kendine çok ama çok iyi bak canım biz hep senin yanındayız:enbuyukkk:
merhaba linki yeni gördüm,bende 6 yıldır kaptan eşiyim.:1hug: eşim şuan gürcistan poti limanında beklemekteyim....:1closedeyes:
amin inşallah :Saruboceq: rabbim isteyen herkese nasip etsin evet ama cinsiyetinden çok sağlığı kafamı yoruyor inşallah sıkıntısız olur herşey yanlız olmaktan çopk korkuyorum ailem yanımda ama eşim yok mafoldumben
hayırlı olsun meslek çok zor iki taraf içinde ama kısmet işte oda evleneceği kızıda denizci seçer hallolur :lepi: yada bizimki ciddi bir sıkıntı kötü taraflarını gördükçe katlanmak zor gelir ama ya güzel iyi olan taraflarınba bakınca kendimi şanslı hissettiğim bile oluyor -tatlicadiarzu-
evet en önemlisi bu zaten sen hazır olacaksınki herşey yolunda gitsin biliyorsunuz ben 6 yıldır evliyim ve hep düşündüğüm yanlız başına çok büyük bi sorumluluk asla yapamam diyordum son zamanlarda eşim gelemedikçe ve bende gidemedikçe hep bebeğim olsa nasıl olur iyisiyle kötüsüyle düşündüm ve eşim gittiğinde yanlız kalmayacağımı ondan bir parçanın bana kalacağını yastıklara yada eşimin kıyafetlerine sarılmak yerine bebeğime sarılacağımı düşündüm ve çok şükür rabbim fazla bekletmedi bizi :Saruboceq: inşallah sağlıkla kucağımızada alırız canım artık başladınız demek ciciler alamaya ne güzel :lepi:
olabilkir canım bir ara ciddi sorun vardı sitede ne yazsak siliniyodu çok şükür düzeldi kaydirigubbakcemile5 birlikte olmanıza çok sevindim umarım bütün gerginliği atar sınız bizde aynı şeyleri yaşamıştık bir keresinde tabi tatilimiz falan iptal olmadı ama hayal kırıklığı çok kötü bişey sen önce iş konusuna adapte ol inşallah istediğiniz zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz :Saruboceq: bende çok heyecanlıyım ama eşim kadar değil aklı hep burda gelmek istiyo ama bu şimdilik mümkün değil maddi açıdan tabiki ama sanırım kafasındaki plan kasım başı burda olmak sonrasında kısa süreli değiştirmeci olarak gidip gelmek inşallah herşey yolunda gider opuyorumnanaktan
canım benim senin kendi fikrin ama bence çokda fazla haşır neşir olma hiç bi resmiyet yokken kayınvalidenle ben çok şeyler yaşadım halen daha devam ediyor nasıl biri bilemem ama iyilikten maraz doğar daha temkinli olmalısın bence gerek yok 6 saat ayakta kalmana kafamçokkarıştı yanlış anlama benide ama olumunekankayizsmile
sevgilinin nerede olduğunu görmek istiyosan marine traffic.com var oradan gemi adını yazıp pozisyonunu görebilirsin hiç değilse tahmini tlf ne zaman çeker karaya ne kadar mesafede bilirsin canım ben çok sık kullanıyorum bu siteyi
evet eşim öyle heyecanlıki zaten çok istiyodu bebeğimiz olsun diye evet normal hayat yaşayan insanların bizi anlaması imkansız hem iyi yönlerini hemde kötülerini tabiki ilk günkü gibi aşık ilk günkü gibi hasret ve hayecan dolu herşey taze yıllar ne kadar geçerse geçsin özlem hasret herşeyi bambaşka yapıyor her zaman sevgili gibi :lepi:
hoşgeldiiinnn a.s. hepimiz beklemedeyiz canım seninki hiç değilse türkiyeye çok yakın bi çooğumuzun eşleri uzak denizlerde okyanuslarda mafoldumben
artık evimdeyim ama çok sıcakkkkkkohaoldumsmile
valla canım sabır diliyorum ben de sana. işleyişin tersten gittiği için ben de yorum yapamıcam pek. ama mutlaka eşinde düşünüyordur bunları. umursamaz olduğunu sanmıyorum yani. rahatlamaya çalış sen biraz yeni gelin kaydirigubbakcemile3
slm canlarım a.s.
herkes iyidir inşallah ben sabahtan beri yatıyorum ağrım sancım yok çok şükür ama kafamı kaldıramıyorum inşallah bu günlerde geçecek
adanuz kolay gelsin canım evet yuvayı dişi kuş yapar hakkınızda hayırlısı olur inşallah tez zamanda kavuşursunuz
gost sende haklısın nasılsa gidecekmişsin ama ben öyle demeden duramadım işte sen en iyisini bilirsin bazen geminin hiç görünmediğide olur kapsama alanı dışında der sakın endişe etme o zaman direk gogledan gemi adını yazarak ara en son pozisyon çıkar yine marine traficten -tatlicadiarzu-
captanın karısı evet sıcak çok ama seni daha çok etkiliyodur sanırım
slm canlarım a.s.
herkes iyidir inşallah ben sabahtan beri yatıyorum ağrım sancım yok çok şükür ama kafamı kaldıramıyorum inşallah bu günlerde geçecek
adanuz kolay gelsin canım evet yuvayı dişi kuş yapar hakkınızda hayırlısı olur inşallah tez zamanda kavuşursunuz
gost sende haklısın nasılsa gidecekmişsin ama ben öyle demeden duramadım işte sen en iyisini bilirsin bazen geminin hiç görünmediğide olur kapsama alanı dışında der sakın endişe etme o zaman direk gogledan gemi adını yazarak ara en son pozisyon çıkar yine marine traficten -tatlicadiarzu-
canım uyku hali normal heleki bu sıcaklrda uyu dinlen benim çin zor tabi karnım büyüdükçe bel ağrılarım,uykusuzluk başladı beni çok etkiliyor Allah kolaylık versin canım:1hug:
amin canım evet rabbim kolaylıklar versin ben hep yazın hamile olmak isterdim hep kızarlardı nasıl dayanacaksın sıcaklar çok kötü yapıyo diye ordan biliyorum bende kışın geçireceğim
o günleri inşallah sorunsuz olur sen tutabiliyomusun oruç sende tıutma ilk 3 ay son 3 ay çok tehlikeliymiş
yok tutmuyorum zaten şart değil sende tutma tehlikeli tabi sonra tuttarız inş:CüvCüv:
slm canlarım a.s.
Buralardayım canım :çok üzgünüm: kusura bakmayın,merakta bıraktım.Günlerdir topiğe giriyorum ama yazamıyorum,sadece yazılanları okuyorum.Az önce sana bahsettim biraz canım,tartıştık sevdiğimle,kritik günler yaşıyoruz bu aralar...O yüzden girip yazamadım hiç...
Neyse topik oldukça neşeli,neşeye gölge düşürmeye gelmedim yerimseniben yeni yeni olaylar olmuş...hepsini okudum...özellikle nesrinsavaş canım benim kavuşmuş diye yazılmış,Rabbime şükürler olsun...denizk canım benim seninde bebişin hayırlı olsun...birde süpriz bir evliliğimiz varmış :teytey: adanuz hayırlı olsun bitanem opuyorumnanaktan darısı benim başıma ama ben böyle bir sürprizi kaldıramayabilirimsenin adına çok sevindim canım benim...oldukça gelişme var,hepsini yazarsam çok uzun olacak...kaydirigubbakcemile3 hepinizi çok seviyorum canlarım,iyiki buradayım ve sizler iyiki varsınız...bundan sonrası için benim adıma gelişmeler ne olur bilemiyorum ama iyiki sizleri tanımışım !!!
Hepinize hayırlı ramazanlar...yürekten tek tek öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?