- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.821
hemen hemen herkesin her limanda sevgili muhabetti yapması ne kadar iğrenç bencemidem kalkıyor artık birinden duyduğum zaman...çalıştığım yerde bi müşterim var sürekli gelen onunda eşi denizci böyle sohbet falan ediyoruz arada bir..yanında bi arkadaşıyla gelmiş gecenlerde dediki benim için bu kızında sevgilisi denizciymiş falan çekemedi herhalde fesat şey o yanındaki bakışlarından anlamalıydım klava: diyor ki benim müşteriye senin ki nöbetçiyim diyip diyip başkalarıyla fingirdeşmesin falan bana bakıyor sonra hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabııı ayy bir sinirlendimmm pess yaaa pesss klava: umurumda değil hiç birii benim güvenim sonsuzz canıma ama insanız olurda bi hataya düşerse kendi kaybederrrrrr
arkadaşlar bu denizciler çapkın olur muhabbetinden sıkıldım herkesden aynı şeyi duyuyorum bıktım usandım halbuki onlar nekadar zor şartlarda çalışıyorlar. siz de bu konudan muzdarip misiniz??:1shok:
ooooo neler neler söylediler ama tıkadım kulağımı hiçte öyle bi insan değil benim verdiğim cevap:ERKEKTİR YAPAR....
o zaman kimse bişey diyemedi tabi sustular şimdi Allah'a çok şükür çok mutluyum bi bebek bekliyoruz sakın kimseyi dinleme canım sen tanıyosan sevdiğini gerisi yalanolumunekankayizsmile
seni çok iyi anlıyorum umarım rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip eder tabi hepimize
canlarım keyifler nasıl :ecrin_bebek:
daha dün akşam yazdım ama yoklmaz: sitede neler oluyor maviydi pembeye dönmüş ama bu hali çok güzel :kedi: neyse tekrar yazayım en son yazdığımda eşim evrak için türkiyeye gelmişti eve de geldi bir hafta beraberdik sonra aşkımı yolcu ettim :gitme: misafirler geldiler vakit bi şekilde hızlandı ama artık yanlızım mafoldumben 4 ay var canımın gelmesine 2 hafta geçti inşallah su gibi akar gider hepimiz için rabbim güç kuvvet versin hepimize :Saruboceq:
aramıza yeni katılanlar var hoş geldiniz arkadaşlar kaderimiz bir olumunekankayizsmile
nesrinden haber yok sanırım bakınayım neler olmuş kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar bu ne zor şeymiş böyle dayanmıyorum,telefonda gel artık nolur dememek için zor tutuyorum kendimi,günler geçip gitmek bilmio,iice sinirlerim yıprandı,her işim ters gidiyor kime gidip derdimi anlatayım ki mecburen içime atıyorum susuyorum ama dayanamıyorum :'( bu bizim ilk ayrılığımız zamanla alışacağım değil mi ????
Valla canım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi..
4 yıllık denizci sevgilisi, nişanlısı , sonra da eşi oldum...
Zamanla sıfatlarım değişti değişmeyen tek şey vardı ben her sıfatımı yalnız yaşadım.
Bugün doğumgünüm ve eşim yine yanımda yok. Halbuki nerdeyse 1 ay önce yanımda olması gerekiyordu. Ama deniz işi belli olmuyor dediği tek söz bu.
Aylar öncesinden arkadaşlarımızla tatil planı yaptık, rezervasyonlarımız yapıldı. 2 gün sonra tatilde olmamız lazım eşim onda da yok. Ne de olsa deniz işi bu dediği yine bu...
Hayatında olabileceğin en zor mesleğin eşi olmaya niyetlenmişsin sen. Şunu hiç unutma bu özlem, yalnızlık, sıkıntı hiç bitmiyor. Hatta zaman geçtikçe daha da arttığı bile oluyor.
Senin burada karar vermen gereken şey şu. Ben ömür boyu , ya da bilmiyorum nişanlın ne kadar kalmayı planlıyorsa denizden o kadar bu yalnızlığa dayanabilecek kadar güçlü müyüm?
Ben kendimi güçlü zannedip yola gözüm kapalı başladım. Çünü eşime çok aşıktım, ve dünyada karşıma ondan daha bir insan birinin çıkacağına ihtimal vermedim.
Buna rağmen bu duruma alışabildim mi hayır... Hala deli gibi özlüyor muyum evet...
Peki değiyor mu zaman zaman hayır dediğim olsa da değiyor dediğim zamanlar da az değil..
Biz sana ne desek ne söylesek boş.. Bak Nesrinciğim haftalardır kocasının yolunu bekliyor. Kolay bir şey mi bu? İnsana yeryüzünde kaç tane durum bu kadar işkence verebilir?
Ama sana tavsiyem canım evlilik zaten çok zor bir iş hele bir de denizci eşi olmak nasıl nasıl zor tahmin edemezsin.
Şimdiye kadar burdaki bekar arkadaşlarıma hiç böyle şeyler yazmamıştım. Çünkü onların sahiden sabırlı olduklarını fark edebiliyordum.
Maviboncuk, hatun_kvn gibi...
Ama anladığım kadarıyla sen çok çok narinsin , duygusalsın... Kendine bu işkenceyi yaparsan o günler yıl olur bitmez. Sadece mantıklı düşün yalnızlığın, özlemin senin için yemek yemek, su içmek gibi bir durum olduğunu kabullen hayatım. Eğer bunu yapamazsan canını çok acıtırsın..
Çok bilmiş bilmiş konuştuysam kusuruma da bakma..
Ben sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim seninle..
Allahım hakkında hayırlısını versin. Hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?