• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

evet yazılanlar silinmiş forumda.

120 gün oldu, hala gelişme yok. Her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Sevdiklerimiz korsanlar elinde esir, biz burada perişan. Hala bir arpa boyu yol alamadık.
CHP Milletvekili Atilla Kart aracılığıyla Meclis’e soru önergesi verildi ama henüz işlemde.
Korsanlar bugüne kadar benzer olaylarda sadece bir kişi öldürdü. Yemen gemisi kaptanı. Sebep askeri müdahale. Artık asker müdahalesi zarar verir gibi görünüyor. Orada canımız var ve tek canın bile tehlikeye girmesi çok kötü. Daha önce kaçırılan gemi kaptanlarıyla görüştük. Savaş gemisi geliyor haberinde daha çok çile çektirmişler.
Asıl çözüm, şirketin parayı verip kurtarması.

canımm Allah kolaylık versin bu durumda bişey söylemek zor ama dualarımız seninle ve eşinle inş tez zamanda yanına gelecek ben buna gönülden inanıyorum olumunekankayizsmile

Arkadaşlar nişanlımdan haber aldım destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim hergün hepimiz için dua ediyorum.Nişanlımın gemisi Yemen'e gidiyormuş ister istemez korkuyorum:(( gönülden dualarımız seninle Nesrincim Allah tüm denizcilerimizi korusun..:(

Son düzenleme:
neler oluyor bu siteye çok kızdımm :olmaz::olmaz: yazıyorum yazıyorum yok ne yapıyolarsa yapsınlar artık ne çalışmaymış yaaa
arkadaşlar inşallah iyisiniz bende fırsat buldum bi bakınayım dedim canımcım hollandada açıkta bekliyolar 10 gün oldu zaman geçip gidiyo işte bi şekilde :a015:

nesrinsavaş daha gelişme yok dimi.ahh canım ya allahım en kısa zamanda eşine kavuşmanı nasip etsin. eşimler de gittiler bu israil davasına , bakalım sonumuz ne olacak, hazırlıklı gittiler.asker benim ki sivil değil.denizaltıcı bir de :(( ne zaman dönecekler belli değil. canım sıkkın çok :(

neler oluyor bu siteye çok kızdımm :olmaz::olmaz: yazıyorum yazıyorum yok ne yapıyolarsa yapsınlar artık ne çalışmaymış yaaa
arkadaşlar inşallah iyisiniz bende fırsat buldum bi bakınayım dedim canımcım hollandada açıkta bekliyolar 10 gün oldu zaman geçip gidiyo işte bi şekilde :a015:

bitanemmm kıyamammsenağlama:çok üzgünüm: zaman çabucak geçsin hepimiz kavuşalım...
Allah hepsini korusun,bizlere güç versin:Saruboceq:

nesrincim dün haberlerde gördüm aileni dualarımız hep sizinle bizim yapabileceğimiz bişey varmı canım?imzaysa imza yürüyüşse yürüyüş yapalım bişeylerkaydirigubbakcemile5

kızlar nerelerdesiniz :uhm: merak ediyorum sizleri :çok üzgünüm: sizlere güzel bi haber verebilirim ama biraz daha beklemem gerek kaydirigubbakcemile5
nesrin canım inşallah allahın izniyle gelecekler rabbim güç ve çok sabır versin
mavi ege senin eşinde kısa sürede döner inşallah içini ferah tut ki kötü bişey olmasın rabbim hepsini korusun tüm bekleyenlerede sabır versin kaydirigubbakcemile3

kızlar nerelerdesiniz :uhm: merak ediyorum sizleri :çok üzgünüm: sizlere güzel bi haber verebilirim ama biraz daha beklemem gerek kaydirigubbakcemile5
mavi ege senin eşinde kısa sürede döner inşallah içini ferah tut ki kötü bişey olmasın rabbim hepsini korusun tüm bekleyenlerede sabır versin kaydirigubbakcemile3

canım bebek mi yoksaa hihoyyyt
ben pek iyi değilim bu aralar. o yüzden bakıyorum ama yazmıyorum.
eşimin gelmesi uzadı da uzadı. önce doğumgünümü kaçırdı, sonra tatil rezervasyonumuz yandı, 2 gün sonra da evlilik yıldönümümüz onu da kaçıracak.
1 ay önce burada olmalıydı oysa ki..
bütün bir sene neye plan yaptıysak ziyan oldu gitti yani.. 5 aydır görmediğime mi yanayım bunlara mı bilemedim yani. bide iş kuruyorum ya onların yoğunluğuyla uğraşıyorum.
nesrincime çok üzülüyorum gelip buraya baktıkça içim eziliyor resmen...
maviege de dertli bu aralar.
Allahın izniyle hepimizin kavuşucaz sağ salim eşlerimize..
biz nasıl mübarek kadınlarız yaa bu ara bunu daha sık düşünür oldum..
Allah hepimize sabır versin, güç versin..

canım bebek mi yoksaa hihoyyyt
ben pek iyi değilim bu aralar. o yüzden bakıyorum ama yazmıyorum.
eşimin gelmesi uzadı da uzadı. önce doğumgünümü kaçırdı, sonra tatil rezervasyonumuz yandı, 2 gün sonra da evlilik yıldönümümüz onu da kaçıracak.
1 ay önce burada olmalıydı oysa ki..
bütün bir sene neye plan yaptıysak ziyan oldu gitti yani.. 5 aydır görmediğime mi yanayım bunlara mı bilemedim yani. bide iş kuruyorum ya onların yoğunluğuyla uğraşıyorum.
nesrincime çok üzülüyorum gelip buraya baktıkça içim eziliyor resmen...
maviege de dertli bu aralar.
Allahın izniyle hepimizin kavuşucaz sağ salim eşlerimize..
biz nasıl mübarek kadınlarız yaa bu ara bunu daha sık düşünür oldum..
Allah hepimize sabır versin, güç versin..

okudum canım bu aralar herkesin türlü sıkıntıları var yanlız kalmak özlemek dışında ama eminim gelip geçici bunlar zemuszemus lütfen kendini üzme sende biliyosunki bu iş çokkk zor sabırlar tükendiğinde patlama yaşıyoruz inşallah artık gelir ve planları yenileyerek devam edersiniz biz genelde dönmeden program yapmıyoruz çünkü bu tür olumsuzluklar sıklıkla oluyo her istediklerinde inemiyolar malesef :olmaz: sen kendini işe verki unut birazcık bu aradada bi bakmışsın süpriz :lepi: gelivermişl alkisalkisalkis
nesrin için elimizden bişey gelmiyo üzlmekten ve dualardan başka :Saruboceq: bu sıkıntılı günler geçecek inşallah hepimize rabbim bol sabır güç versin :Saruboceq::Saruboceq:

bende bebek diyorum başka bişey demiyorum:emir_bebek:

öncelikle nesrin hanıma çok geçmiş olsun diliyor ve en içten dualrımın onlarla olacağını belirtmek istiyorum...Allah hepimize sabır versin...

Ben henüz üniversite 3. sınıf öğrencisiyim... ve bir denizci sevgilisiyim. yaklaşık bir buçuk yıldır bir birlikteliğimiz var,önümüzdeki günlerde 17. ayımıza gireceğiz ama malesef o benden çooook uzaklarda:(
Nasıl olduğunu anlayamadan çok ama çok sevdim onu, herşeyi göze alarak bir yola çıktık ve kısacık sürede çok yol katettik... sanki yıllardır birlikteyiz gibi... Ailelerimiz bile tanıştı. henüz oda son sınıf öğrenci ve şu an 6 aylık stajını yapmak için uzak yol gemiye çıktı. inş haziranda mezun olup uzak yol kaptanı olacak... gemiye çıkalı henüz 4 gün oluyor. biz hep ayrıydık. ayrı şehirlerde okuyoruz daha çok ama çok uzun yıllar ayrı kalacağız heleki benim atamam doğuya falan çıkarsa... onu hiç 1-2 ay olmadan göremedim. ama telefonumuz ve skyp ımız vardı hergün saatlerce görüşüyorduk. Onu okadar çok seviyorum ki... staj dönüşü haziran gibi söz yüzüklerimizi takacağız nasip olursa. hep ayrıydık ama hep birbirimizden haberimiz vardı saatlerce süren telefon konuşmaları ve 150 den aşağı inmeyen mesajlar... oysa şimdi telefon bile çekmiyor:( ilk 2 gün hiç durmamacasına ağladım gemiye çıkmadan öncede onu görememiştim çünkü, en son 3 hafta önce dokundum ellerine...şimdiden özlem içindeki yüreğim canına şubatta kavuşacak. dedim ya ağladım sızlandım ama sonra kısada olsa telefonda görüşme imkanım oldu hemen kesilip yüzüme kapansada... o dakikadan itibaren yaşalrımı sildim yüzüm güldü. herşeyin yolunda olduğunu iyi olduğunu söyledi ya bana yetti...endişelerim vardı sonuçta ilk defa gemiye çıkıyordu, deniz tutarmı, yemekler güzel mi, hasta olur mu, amirleri nasıl davranır vs vs vs... hem giderken gözü yaşlı gitmiş. çıkmadan bir gün önce telefonda uzun uzun konuşup vedalaşmıştık. ben nasıl bir hayatı seçtim sevdiklerimi üzüyorum diye kendini suçluyordu, ben de ağladığımı ona belli etmeden onu teselli edip güç verdim... inş bu ayrılıklara tez zamanda alışır yüreğim... sonra bu forumu ve bu topiği görünce beni anlayabilecek arkadaşlarımın olabileceğini görmek beni çok sevindirdi, sizlerden öğreneceğim çok şeyin olduğunu mesajlarınızı okuyarak anladım...deneyimlerinize gerçekten ihtiyacım var. çünkü beni hiç bir arkadaşım anlamıyor:(( gemicilik terimelerini vermişti canım gitmeden onaları öğrenmeye çalışıyorum :)

arkadaşlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? :)

ne demek canım benim hoşgeldin a.s. bizi bizden başka anlayabilecek kimse yok buna emin ol kaydirigubbakcemile5 ben 6 yıllık evliyim 8 yıldırda aşkım hayatımda son 2 kontrat hariç ya ben sık sık gemiye gider kalırdım yada o buralara gelen gemilere giderdi ama ehliyeti yükseltince mecburen daha uzak kalmaya başladık :a015: zamanla alışmak diye bişey yok bunu bil sadece aramadığında aklına kötü şeyler gelsede olabilecek olumsuzlukları aklına getirebiliyosun ve zaman bi şekilde akıp gidiyo rabbim sanada bizler gibi bol sabır ve güç versin :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bende bebek diyorum başka bişey demiyorum:emir_bebek:

ama olmazki :olmaz: süpriz diyorum tahmin yok :olmaz: çok az kaldı açıklayacağım opuyorumnanaktan oğluşun nasıl canım nasıl gidiyo göbiş artık büyümüştür dimi :lepi:

ne demek canım benim hoşgeldin a.s. bizi bizden başka anlayabilecek kimse yok buna emin ol kaydirigubbakcemile5 ben 6 yıllık evliyim 8 yıldırda aşkım hayatımda son 2 kontrat hariç ya ben sık sık gemiye gider kalırdım yada o buralara gelen gemilere giderdi ama ehliyeti yükseltince mecburen daha uzak kalmaya başladık :a015: zamanla alışmak diye bişey yok bunu bil sadece aramadığında aklına kötü şeyler gelsede olabilecek olumsuzlukları aklına getirebiliyosun ve zaman bi şekilde akıp gidiyo rabbim sanada bizler gibi bol sabır ve güç versin :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ama olmazki :olmaz: süpriz diyorum tahmin yok :olmaz: çok az kaldı açıklayacağım opuyorumnanaktan oğluşun nasıl canım nasıl gidiyo göbiş artık büyümüştür dimi :lepi:

büyüdü büyüdü:CüvCüv: yaa çok heyecanlandım ama ben yaa söle biranönce çatlicam bakkk:oklava:

büyüdü büyüdü:CüvCüv: yaa çok heyecanlandım ama ben yaa söle biranönce çatlicam bakkk:oklava:

tamam canım benim önce doktora gideyim öyle söylerim dedim ama dayanamadım yazdım galiba bende hamileyim alkisalkisalkis allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah isteyen herkesede verir opuyorumnanaktan

evet canım test yaptım çift çizgi siliktisonra
bir hafta sonrada kan testi yapıldı 1000 mg çıktı
bekliyorum çarşamba gidicem artık dr hayırlı haberlerle gelirim inşallahzemuszemus

tamam canım benim önce doktora gideyim öyle söylerim dedim ama dayanamadım yazdım galiba bende hamileyim alkisalkisalkis allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah isteyen herkesede verir opuyorumnanaktan

tebrikkkk ederimmm bebişiniz hayırlı olsunnn darısı başımızaaa:)))opuyorumnanaktan

Back