• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Günaydın canlarım,nasılsınız ? opuyorumnanaktan

Hoşgeldin İlkemm a.s.bir kader arkadaşımız daha oldu...2 çocuğunu da Allah bağışlasın...Kızının babasının resmini öpmesi,nerde diye sorması benimde içimi acıttı okurken benneyaptımki yeri gelince hem anne,hem baba olur denizci eşleri dedikleri böyle bir durumda olsa gerek :( İnşallah Ekim ayına kadar ,zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız ve sen eşine,çocuklarında babacıklarına kavuşur bir an önce :1hug: Rabbim tüm denizcilerimizi ve geride bıraktıkları ailelerini/sevdiklerini korusun...(amin)

amın canım,,gercektenn cok zor..senın varmı bebişlerın?benım uzun zman olmamıstı ılk coğumu tupbebkle ıkıncısıde kendınden özlem cocuğü olmustu:)

onun yok evli değil evlencek inşşş.. aramıza hoşgeldin bu arada benim eşimde 2.kaptan ama tersanede çalışıyo tuzlada oturuyoruz bizde

Günaydın canlarım,iyi haftasonları diliyorum...

captanınkarısının dediği gibi henüz evli değilim canım ama bir gün o da olacak inşallah :Saruboceq: Rabbim hayırlısıyla yuvamızı kurmayı nasip etsin ve sizlerin olduğu gibi bana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
captanınkarısı sen nasılsın canım ? yeğenim nasıl bakalım :emir_bebek:

iyi teyzesi çok şükür tekmeleyip duruyo işte :emir_bebek: babaannesi gelicek yarın temizlik falan işte yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum:hulya: sen nasılsın bitanem?

iyiyim fıstığım,yorucu bir haftasonu geçirdim ama güzeldi...düğünlerde koşturup duruyorum :) benden küçükleride evlendirmeye başladım,bakalım sıra bana ne zaman gelecek :1:

Kızlar merhabalar, nasılsınız?
ilkemm canım hoşgeldin.
captaninkarisi canım bebeşin de iyi sen de iyisin. Takip ediyorum zaten buradan hepinizi.
maviboncuk canım sen de iyisin? Evlenenler hep oluyor, benim arkadaşlarımın çocukları okula bile başladılar. Gerçi onlar bayağı bir erken evlenmişlerdi ama olsun sonuçta birinci sınıfı bitirenler var. O yüzden boşver takma biz hep yaşadık:)))

merhaba arkadaşlar yeni sözlendim ve denizci eşi adayıyım. 2 gün sonra onu yolcu edeceğim nasıl ayrılıcam bilmiyorum çok üzülüyorum ama ona belli etmemeye de çalışıyorum...pek çok kişi yol yakınken ayrıl katlanılmaz bu acı diyor ama ben çok seviyorum...siz bu duyguyu yaşayan bayanlar olarak bana ne önerirsiniz 6 ay ayrı kalıcaz ve bu ilk ayrılığımız olacak nasıl geçirebilirim bu ayı:((

hatun_kvn sen nasılsın canım ? Yoğun musun bu aralar,pek giremiyorsun :çok üzgünüm:
dediğin gibi canım,bazılarının çocukları var,okula gidiyor...Herşey kısmet ne yapalım...Senin düğün tarihinle ilgili bir gelişme var mı canım ? Nişanın yapıldı,kısmetse düğünü ne zaman düşünüyorsunuz :1hug:

adanuz canım hoşgeldin a.s. sözlenmişsin,hayırlı olsun ! Darısı benim başıma inşallah :Saruboceq:
Ah şu ayrılıklar olmasa keşke :teselli: Evli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır canım...Benim söyleyebileceklerim,eğer arada büyük bir sevgi varsa,insan katlanıyor...Hem aradaki onca mesafeye,hem de uzun saatler haber alamamaya turkbayragi Sen sadece kendi duygu ve düşüncelerine göre hareket et canım ! Başkalarının söylediklerinin kafanı karıştırmasına izin vermemelisin.Çünkü şimdi izin verirsen,bir daha önüne geçemezsin ve evlendikten sonrada daha büyük üzüntülere sebep olabilir...Eğer sen seviyorum,herşeyine katlanırım diyorsan,boşver gerisini :asigim: Sonuçta senin hayatın öyle değilmi ? Umarım hakkında hayırlısı neyse o olur canım benim...opuyorumnanaktan

Canlarım Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mevlam her dileğinizi kabul etsin inşallah (amin)...Sevdiklerinizi size bağışlasın...(amin) Rabbim dünyanızı ve Ahiretinizi aydınlık kılsın...(amin) Hepinizi öpüyorum...Dualarınızda olmak dileğiyle....

mavi boncukkk canım seninde geçmiş kandilin mübarek olsun.bende giremiyorum siteye bu aralar pek iş güç yorgunluk derken :( takip edemiyorumm...Nasılsınız kızlar keyifler yerindedir umarım... :)

merhaba arkadaşlar yeni sözlendim ve denizci eşi adayıyım. 2 gün sonra onu yolcu edeceğim nasıl ayrılıcam bilmiyorum çok üzülüyorum ama ona belli etmemeye de çalışıyorum...pek çok kişi yol yakınken ayrıl katlanılmaz bu acı diyor ama ben çok seviyorum...siz bu duyguyu yaşayan bayanlar olarak bana ne önerirsiniz 6 ay ayrı kalıcaz ve bu ilk ayrılığımız olacak nasıl geçirebilirim bu ayı:((

adanuz canım şuan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum ve aynı duyguları paylaşıyoruz burada hepimiz .. hepimizin canı yanıyo içi acıyo seviyoruz katlanıyoruz katlanırızda..ama şu insanların ön yargıları beni bezdirmiş durumda inan ki. bende aynı tepkileri alıyorum ama hiç birini takmıyorum umurumda değil çünkü biliyorum ki Allahın izniyle biz mutlu olucaz.özleyeceğiz çok hemde ama mutluluk huzur eksik olmayacak evimizden içimizden.Bunu hissettiğim için içim öyle rahat ki bu ayrılıkları göğüsleyebileceğimi düşünüyorum bu yüzden..benim erkek arkadaşımda eylülde gidiyor ve gitmeden söz falan düşünüyoruz öyle karmaşık duygular içindeyim ki kafam beynim ruhum hep nolacak diye düşünmekten öyle yoruldu ki :( bizde 4 ay ayrı kalıcaz. :((

hatun_kvn sen nasılsın canım ? Yoğun musun bu aralar,pek giremiyorsun :çok üzgünüm:
dediğin gibi canım,bazılarının çocukları var,okula gidiyor...Herşey kısmet ne yapalım...Senin düğün tarihinle ilgili bir gelişme var mı canım ? Nişanın yapıldı,kısmetse düğünü ne zaman düşünüyorsunuz :1hug:

adanuz canım hoşgeldin a.s. sözlenmişsin,hayırlı olsun ! Darısı benim başıma inşallah :Saruboceq:
Ah şu ayrılıklar olmasa keşke :teselli: Evli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır canım...Benim söyleyebileceklerim,eğer arada büyük bir sevgi varsa,insan katlanıyor...Hem aradaki onca mesafeye,hem de uzun saatler haber alamamaya turkbayragi Sen sadece kendi duygu ve düşüncelerine göre hareket et canım ! Başkalarının söylediklerinin kafanı karıştırmasına izin vermemelisin.Çünkü şimdi izin verirsen,bir daha önüne geçemezsin ve evlendikten sonrada daha büyük üzüntülere sebep olabilir...Eğer sen seviyorum,herşeyine katlanırım diyorsan,boşver gerisini :asigim: Sonuçta senin hayatın öyle değilmi ? Umarım hakkında hayırlısı neyse o olur canım benim...opuyorumnanaktan

doğru söylüyorsun canım benim... seviyorum tabiki o beim hayatımda tanıdığım en harika insan...Yanlış bir yolda olduğumu düşünmüyorum çünkü onuna harika vakit geçiriyorum ve yaşadığımız hiç bir şey için keşke demedik...inşallah bundan sonrada demeyiz...iyiki varsınız canım çünkü inanın beni hiç kimse anlamıyor anlayamazda..Bu duyguyu yaşamayan gerçekten anlayamaz..yalnız olmadığımı bilmek benim gibi insanların olduğunu bilmek beni rahatlatıyor..çok ço çok teşekkür ederim kocaman öptümmma.s.a.s.a.s.:1hug:

adanuz canım şuan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum ve aynı duyguları paylaşıyoruz burada hepimiz .. hepimizin canı yanıyo içi acıyo seviyoruz katlanıyoruz katlanırızda..ama şu insanların ön yargıları beni bezdirmiş durumda inan ki. bende aynı tepkileri alıyorum ama hiç birini takmıyorum umurumda değil çünkü biliyorum ki Allahın izniyle biz mutlu olucaz.özleyeceğiz çok hemde ama mutluluk huzur eksik olmayacak evimizden içimizden.Bunu hissettiğim için içim öyle rahat ki bu ayrılıkları göğüsleyebileceğimi düşünüyorum bu yüzden..benim erkek arkadaşımda eylülde gidiyor ve gitmeden söz falan düşünüyoruz öyle karmaşık duygular içindeyim ki kafam beynim ruhum hep nolacak diye düşünmekten öyle yoruldu ki :( bizde 4 ay ayrı kalıcaz. :((

eed gerçekten aynı duyguları paylaşıyormuşuz canım benim kıyamam size:( ozaman destek olalım birbirimizi çünkü bizi denizci eşlerinden başka kimse anlayamaz... offf nasıl geçecek 6 ay bilmiyorummm şimdiden çok ama çok özledimmmm:çok üzgünüm:

arkadaşlar bu denizciler çapkın olur muhabbetinden sıkıldım herkesden aynı şeyi duyuyorum bıktım usandım halbuki onlar nekadar zor şartlarda çalışıyorlar. siz de bu konudan muzdarip misiniz??:1shok:

arkadaşlar bu denizciler çapkın olur muhabbetinden sıkıldım herkesden aynı şeyi duyuyorum bıktım usandım halbuki onlar nekadar zor şartlarda çalışıyorlar. siz de bu konudan muzdarip misiniz??:1shok:

Olmazmıyız:dilcikar: ama eminim en güzel şekilde veriyoruz ağızlarının paylarınıı...Öyle değil mi kızlarrr? :oklava:

haklısın ilham perisi çok gsl oturtturuyorum ama yeter yahu bi insanın adı çıkacağına canı çıksın,mille yanındaki sevgilisine sahip olsunalsanaalsanasmile

:kızgın:
haklısın ilham perisi çok gsl oturtturuyorum ama yeter yahu bi insanın adı çıkacağına canı çıksın,mille yanındaki sevgilisine sahip olsunalsanaalsanasmile

hemen hemen herkesin her limanda sevgili muhabetti yapması ne kadar iğrenç bence :kızgın: midem kalkıyor artık birinden duyduğum zaman...çalıştığım yerde bi müşterim var sürekli gelen onunda eşi denizci böyle sohbet falan ediyoruz arada bir..yanında bi arkadaşıyla gelmiş gecenlerde dediki benim için bu kızında sevgilisi denizciymiş falan çekemedi herhalde fesat şey o yanındaki bakışlarından anlamalıydım :oklava: diyor ki benim müşteriye senin ki nöbetçiyim diyip diyip başkalarıyla fingirdeşmesin falan bana bakıyor sonra hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabııı ayy bir sinirlendimmm pess yaaa pesss :kızgın: :oklava: umurumda değil hiç birii benim güvenim sonsuzz canıma ama insanız olurda bi hataya düşerse kendi kaybederrrrrr :kızgın:

Canlar merhabalar. Evet ben de herkesin geçmiş kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin. Amin.
adanuz canım hoşgeldin. Sözlenmişsin hayırlı olsun canım şimdiden. maviboncuk ve ilhamperisi'ne katılıyorum. Herkes birşeyler söyler, ben de çok yaşadım. Ama sen kalbinin sesini dinle. ıçinden nasıl geliyorsa öyle davran, kimseyi dinleme. Bir laf var "Herkes akıl verir, para vermez" diye. O yüzden sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. Hayat bu, bazı şeyler bu hayatta zor oluyor. Bizim hayatımız da böyle demek ki.
O yüzden diyeceğim o ki SEN KALBıNıN SESıNı DıNLE. maviboncuk'un dediği gibi kimseye de laf söyletme. ınsanlara bir kere olsun bile laf söyleme cesareti verme. Yoksa onun önünü alamazsın. ınsanlar korksunlar sana birşey derken.

Canlar merhabalar. Evet ben de herkesin geçmiş kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin. Amin.
adanuz canım hoşgeldin. Sözlenmişsin hayırlı olsun canım şimdiden. maviboncuk ve ilhamperisi'ne katılıyorum. Herkes birşeyler söyler, ben de çok yaşadım. Ama sen kalbinin sesini dinle. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran, kimseyi dinleme. Bir laf var "Herkes akıl verir, para vermez" diye. O yüzden sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. Hayat bu, bazı şeyler bu hayatta zor oluyor. Bizim hayatımız da böyle demek ki.
O yüzden diyeceğim o ki SEN KALBİNİN SESİNİ DİNLE. maviboncuk'un dediği gibi kimseye de laf söyletme. İnsanlara bir kere olsun bile laf söyleme cesareti verme. Yoksa onun önünü alamazsın. İnsanlar korksunlar sana birşey derken.

çokkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmm:)) çok seviyorum 2 gün bile olsa benim olsun her türlü riski göze alıyorum tıpkı sizlerinde yaptığı gibi:1hug:a.s.

Back