- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.821
hemen hemen herkesin her limanda sevgili muhabetti yapması ne kadar iğrenç bence midem kalkıyor artık birinden duyduğum zaman...çalıştığım yerde bi müşterim var sürekli gelen onunda eşi denizci böyle sohbet falan ediyoruz arada bir..yanında bi arkadaşıyla gelmiş gecenlerde dediki benim için bu kızında sevgilisi denizciymiş falan çekemedi herhalde fesat şey o yanındaki bakışlarından anlamalıydım klava: diyor ki benim müşteriye senin ki nöbetçiyim diyip diyip başkalarıyla fingirdeşmesin falan bana bakıyor sonra hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabııı ayy bir sinirlendimmm pess yaaa pesss klava: umurumda değil hiç birii benim güvenim sonsuzz canıma ama insanız olurda bi hataya düşerse kendi kaybederrrrrr
boşver bitanem sinirini bozma,seninde dediğin gibi bazı hanımlar denizci sevgilim/eşim var diyice çekemiyorlar çok casip ve çekici geliyor onlara beyaz bir üniforma ama işin iç yüzünü bilmiyorlar ah bi bekleseler bizim gibi aylarca haber alamadan
millet yanındaki kocasına sahip çıkamıyor bize laf söylüyor oda bir tuhaf...eed bizim güvenimiz sonsuz alkisalkisalkis
senin erkek arkadaşın deniz subayımı yoksa kaptan mı bitanem?