• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

:1: bende başka birşeyle mi karıştırıyorum demiştim...doğru karar vermişsin canım benim,eğitimci olarak eğitimle ilgili bir yer açmak en doğrusu bence de...Mevlam yardımcın olsun,emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...(amin) işleride ilerletmişsin ne güzel,Rabbim yolunu genişletsin inşallah (amin)

Bana gelince aynı canım,değişen birşey yok...İş güç derken,Haziran gelsin diye bekliyordum ama son günlerdeki üzücü olaylar izinleri de etkiledi tabii akannehir ne zaman izine çıkarlar belli değil,her zamanki gibi yol gözlüyorum işte kaydirigubbakcemile4

sen eşinle görüşebiliyormusun canım ?

ahh kuzum sorma ya o haberler yok mu içimi eziyor içimi. kk yı açtım geçen gün. şehitlerimize rahmet yazıyordu. ondan önce işlerin yoğunluğundan ne tv gazete baktığım yoktu. hiç tv açasım gazete alasım yok. o kadar çok sarsılıyorum ki ağlamaktan canım çıkıyor bazen. Rabbim hepsinin ellerini kırsın beter etsin ne desem içimdeki kızgınlığı da anlatamıyorum zaten.
Eşimle görüşüyoruz işte canım günde 5-10 dk tlfda.
az kaldı artık 1 aydan az. temmuz ortasında burada olacak. 3.5 ay bitirdik. burnumda tütüyor benim de..
Allahım sabır versin hepimize. sen de sıkma hiç canını inş en kısa zamanda kavuşursun sevdiceğine...

evet canım Rabbim hepsinin cezasını versin inşallah..(amin)
Sizinde kavuşmanıza az kalmış fıstığım :dance: epey de olmuş gideli :( sana daha da uzun gelmiştir tabi...neyseki temmuzda kavuşuyorsunuz...inşallah bizde en yakın zamanda kavuşuruz bitanem ...:1hug
:

Son düzenleme:
Ya maviboncuk canım valla ben de çok merak ediyorum denizk yı. O normalde girerdi. Hayır uzun süre girmese bile bu kadar arayı açmazdı.
denizk canım bizi haberdar et. Seni merak ediyoruz.

çok özledik seni bitanem,bende taşınma olaylarından dolayı giremiyorsun sandım :( nasıl peki,alışmaya çalışıyorum demişsin...komşular edinirsin yavaş yavaş,o zaman canın da sıkılmaz yerimseniben hem eşinin uzun süreli gitmeleri olmayacak çok şükür...bunlara düşünmek bile sana huzur veriyordur dimi canım...bebişin nasıl,hamileleğin nasıl geçiyor...nasıl güzel bir duygudur kim bilir ? :CüvCüv: inşallah bizlerde yaşarız annelik duygusunu...(amin)

valla kimseye güvenemiyosun bu devirde komşu işi biraz zaman alıcak gibieyvahedigeldismile en büyük şansım eşimin yanımda olmasızemuszemus bebeğim çok iyi Allah' a şükürler olsun oğlum büyüyo teyzesi:ecrin_bebek: hamileliğimde rahat ha bire yiyorum kilo alıcam bu gidişleboshayallersmile rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşşş...amin:Saruboceq: çok çok öpüyorum hepinizi:teytey:

canalarım çok boşladım buraları elimde olmayan sebeplerden dolayı sizleri çok özledim uzun bi tatilin ardından canımı yolcu ettim tatili bir hafta uzattıtan sonra yanlız elimde valizimle evimize geldim aşkımı gönderirken çok direnmiştim ağlamayacağım diye ama eve girdikten sonra odalarda dolandım saatlerce yine yanlız kalmıştım dayanamadım ağladım mafoldumben ama ardından aşkımcım aradı eksik bir evrak varmış geri dönüyormuş artık evrakı hazırlayıp hemen dönebilirmi yoksa yanıma gelebilirmi hiç bilmiyorum büyük bi heyecanla bekliyorum kaydirigubbakcemile4
eee sizler neler yaptınız bakalım geçmişi okudum sizlerde yoğunsunuz sanırım topik sakin CADIARZU
htcvlkn hayırlı uğurlu olsun işin inşallah emeklerin boş çıkmaz canım
mavi boncukum sende iyisin işler biraz olsun azalmış kaydirigubbakcemile3
captanınkarısı demek oğluşun geliyo ne kadar güzel
maviege sende ne çabuk büyüttun demek 6 aylık oldu bende istiyorum ama -tatlicadiarzu-
h.c.s.sibel hoşgeldin aramıza işimiz çok zor kocalarımızı beklerken dertlerimize ortak oluyoruz işte

canalarım çok boşladım buraları elimde olmayan sebeplerden dolayı sizleri çok özledim uzun bi tatilin ardından canımı yolcu ettim tatili bir hafta uzattıtan sonra yanlız elimde valizimle evimize geldim aşkımı gönderirken çok direnmiştim ağlamayacağım diye ama eve girdikten sonra odalarda dolandım saatlerce yine yanlız kalmıştım dayanamadım ağladım mafoldumben ama ardından aşkımcım aradı eksik bir evrak varmış geri dönüyormuş artık evrakı hazırlayıp hemen dönebilirmi yoksa yanıma gelebilirmi hiç bilmiyorum büyük bi heyecanla bekliyorum kaydirigubbakcemile4
eee sizler neler yaptınız bakalım geçmişi okudum sizlerde yoğunsunuz sanırım topik sakin CADIARZU
htcvlkn hayırlı uğurlu olsun işin inşallah emeklerin boş çıkmaz canım
mavi boncukum sende iyisin işler biraz olsun azalmış kaydirigubbakcemile3
captanınkarısı demek oğluşun geliyo ne kadar güzel
maviege sende ne çabuk büyüttun demek 6 aylık oldu bende istiyorum ama -tatlicadiarzu-
h.c.s.sibel hoşgeldin aramıza işimiz çok zor kocalarımızı beklerken dertlerimize ortak oluyoruz işte

denizk canııııımmm hoşgeldin,çok özlettin kendiniiiiiiiiiiii,dur bi sarılayım sana :1hug: kaydirigubbakcemile3 eşini yolcu etmişsin,Allah kavuştursun bitanem...iyi bir tatil yapmışsınızdır,şimdi güzel anları düşünüp,eşinin yanında olmadığı vakitlerde kendini avutabilirsin canım benim :teselli: hatta bakarsın,evrakı tamamlamak için,bir yolunu bulup yanına uğrar inşallaaahhh ama eğer uğrayamazsa da sakın bunu kendine dert edip üzme kendini tamam mı opuyorumnanaktan
bende iyiyim çok şükür,bıraktığın gibi devam :kahve: işlerde hafifledi çok şükür,bu bahaneyle buraya daha çok vakit ayırabiliyorum :dance:
öpüyorum her birinizi canlarım opuyorumnanaktan

valla kimseye güvenemiyosun bu devirde komşu işi biraz zaman alıcak gibieyvahedigeldismile en büyük şansım eşimin yanımda olmasızemuszemus bebeğim çok iyi Allah' a şükürler olsun oğlum büyüyo teyzesi:ecrin_bebek: hamileliğimde rahat ha bire yiyorum kilo alıcam bu gidişleboshayallersmile rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşşş...amin:Saruboceq: çok çok öpüyorum hepinizi:teytey:

haklısın canım,malesef bu devirde birilerine güvenmek,komşu diye kapını açmak,çok zor :sm_confused: ama dediğin gibi,en azından hasretlik yok artık :teytey: şu an da senin için en önemli olan,eşinin yanında olması...hele ki yakışıklı yeğenim her geçen gün daha da büyürken gamyoncuiremsu eniştemizin her daim yanında olması çok önemli yerimseniben kilo almayı da dert etme,bebişin sağlıkla bi dünyaya gelsin inşallah,sonra topikte gerekirse topluca rejim yaparız :1: birimiz,hepimiz için öyle değilmi opuyorumnanaktan

bende arasıra geliyorum ama çok boşlanıyo kızıyorum:olmaz:keyfin nasıl sevgilinle aran?çok oldu konuşmayalı kısmet bu yağmurlu ist gününeymiş

keyfim yerinde çok şükür...bitanemle telde konuşuyoruz ama henüz İstanbul'a gelemedi boshayallersmile izinleri ertelediler,bekliyoruz bakalım ?
bu arada burda yağmur yağmıyor canım,orada yağıyor demek fisfisfis İstanbul'un her ilçesinde farklı bir mevsim adeta yerimseniben sen anlat bakalım ? neler var,neler yok canım benim ?

canımm napayım bütüngün tek başıma tv izliyorum oğlumla konuşuyorum:ecrin_bebek: hamileliğin keyfini çıkarıyorum anlıcan ama bi iki komşu olsa diyosun gerçi var arkadaşlarım ama hep çalışıyolar biride ukraynalı dil problemikaydirigubbakcemile3 işte ne bileyim yaa zaman geçiririyorum.
canım burası tuzla istanbul bile değil kocaeli yazıyo heryerdeohaoldumsmile farklı bi mevsim olması normal hehehehe

birden keşke ben de evde olsam ve bebişimle konuşsam diye içimden geçirdim :1: amaaa tek başına insanın canını sıkılır tabii yaa...her gün aynı şeyler ve hep yalnız olmak,haklısın canım benim...ama sen canın sıkılınca gir topiğimize laflarız yerimseniben bu arada ne kadarlık oldu,aşerme falan başladı mı ? :emir_bebek: yani hareketleniyor mu artık,iyiden iyiye içinde olduğunu hissedebiliyorsun dimi :1hug: çooook güzel olmalı :ecrin_bebek:
doğru diyorsun canım benim,Kocaeli'ne bağlı dimi,hep yakın diye düşündüğümden ne biliyim kaydirigubbakcemile3

ooooo hareketli maşallah:ecrin_bebek: hiç durmuyo teyzesi aman aman evde olmak 1-2 gün iyi ama sonra insan sıkılıyo boshayallersmile bebeğin hareketlerini tekmelerini hissetmek çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu:Saruboceq:

maşallah benim yeğenime :1hug: Rabbim nazarlardan korusun (amin)
inşallah bitanem,inşallah hepimize nasip olur annelik :Saruboceq: eminim bambaşka bir duygudur boshayallersmile ben şimdi çıkıyorum kuzucuğum,çıkış saatim geldi malüm yerimseniben çoook öpüyorum seni opuyorumnanaktan küçük yakışıklı denizciyi de öp dicem ama pek mümkün olmaz sanırım kaydirigubbakcemile3 en azından maviboncuk teyzen öpüyormuş seni desen de yeterli olur :1:

merhaba arkadsllar tesadufen buldum burayı,benımde esım 2..kaptan.ben tuzlalalıyım,esımde okurken tanıstık asık olup evlendık.6 yıl bebeğimız olmadı,onla beraber seferlere katıldım cok zevklı ama bı okladarda zordu.onları anlamak ıcın orda yasamak gerekıyor.eskıden derdım bu adam neden herseye parlıyor sınırlenıyor ama artık gerceği oğrenmıstım onun yaynıdayken.karada olmak bızım enejımızı bosaltmamaıza sağlıyor denızde ıse karaya basamamaktan ve malesef bısuru akllısıyla delısıyle uğrasmaktan vede sallanmaktan onlarda bıyerde meslek hastalığına tutuluyorlar.sımdı 2 bebeğim var.onlarla olduğum ıcın mutlu ,ama onların babalarını görememesınden dolayı uzuntu yasıyorum sıksık.helekı kızımın babsının fotosunu opup anne baba nerde demesı benı cok duygulandırıyor..allahtan artık net var.bellı yerlerden nete gırebılıyor.ekımın sonunda gelıcek .benım eesımınde askerlık sorunu olduğundan yabancı gemıde calıyor.1, yıldaha da calısması gerek...barbosun gelınlerı yazmıs bır arkads burda cok hosuma gıttı...allah eslerımıze yardım etsın,bıze ve cocuklaarımıza...da...

Back