- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.781
çok özledik seni bitanem,bende taşınma olaylarından dolayı giremiyorsun sandımnasıl peki,alışmaya çalışıyorum demişsin...komşular edinirsin yavaş yavaş,o zaman canın da sıkılmaz yerimseniben hem eşinin uzun süreli gitmeleri olmayacak çok şükür...bunlara düşünmek bile sana huzur veriyordur dimi canım...bebişin nasıl,hamileleğin nasıl geçiyor...nasıl güzel bir duygudur kim bilir ? :CüvCüv: inşallah bizlerde yaşarız annelik duygusunu...(amin)
canalarım çok boşladım buraları elimde olmayan sebeplerden dolayı sizleri çok özledim uzun bi tatilin ardından canımı yolcu ettim tatili bir hafta uzattıtan sonra yanlız elimde valizimle evimize geldim aşkımı gönderirken çok direnmiştim ağlamayacağım diye ama eve girdikten sonra odalarda dolandım saatlerce yine yanlız kalmıştım dayanamadım ağladım mafoldumben ama ardından aşkımcım aradı eksik bir evrak varmış geri dönüyormuş artık evrakı hazırlayıp hemen dönebilirmi yoksa yanıma gelebilirmi hiç bilmiyorum büyük bi heyecanla bekliyorum
eee sizler neler yaptınız bakalım geçmişi okudum sizlerde yoğunsunuz sanırım topik sakin CADIARZU
htcvlkn hayırlı uğurlu olsun işin inşallah emeklerin boş çıkmaz canım
mavi boncukum sende iyisin işler biraz olsun azalmış kaydirigubbakcemile3
captanınkarısı demek oğluşun geliyo ne kadar güzel
maviege sende ne çabuk büyüttun demek 6 aylık oldu bende istiyorum ama -tatlicadiarzu-
h.c.s.sibel hoşgeldin aramıza işimiz çok zor kocalarımızı beklerken dertlerimize ortak oluyoruz işte
valla kimseye güvenemiyosun bu devirde komşu işi biraz zaman alıcak gibieyvahedigeldismile en büyük şansım eşimin yanımda olmasızemuszemus bebeğim çok iyi Allah' a şükürler olsun oğlum büyüyo teyzesi:ecrin_bebek: hamileliğimde rahat ha bire yiyorum kilo alıcam bu gidişleboshayallersmile rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşşş...amin:Saruboceq: çok çok öpüyorum hepinizi:teytey:
kız sen nerelerdesin bakimm?:hulya:
kız sen nerelerdesin bakimm?:hulya:
ben hemen atladım ama bana mı dedin yoksa denizk için mi demiştin fıstığım yaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hemen üstüme alınıverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?