Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

iyiyiz canım :1hug: sağolasın canım,seninde geçmiş kandilin mübarek olsun...yazdıklarına göre,sende de keyifler iyi sayılır sanırımyerimseniben bende çook öptüm canım...

Bu arada şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mafoldumben Bu terör belası bitmedi bir türlü klava: her gün kaç ana kuzusunu feda ediyoruz,mevlam ailelerine sabır versin inşallah...Kadınlar kulübünün şehitlerimizle ilgili duyarlılığından dolayı da , KK'ya teşekkürler :enbuyukkk:

canlarım nasılsınız uzun zaman oldu evde internet olmayınca giremiyorum istanbula alışmaya çalışıyorum hiç kimsem yokkk yanlızım buralarda bir iki arkadaş bulsam iyi olcak öpüyorum hepinizi canlarım

çok özledik seni bitanem,bende taşınma olaylarından dolayı giremiyorsun sandım nasıl peki,alışmaya çalışıyorum demişsin...komşular edinirsin yavaş yavaş,o zaman canın da sıkılmaz yerimseniben hem eşinin uzun süreli gitmeleri olmayacak çok şükür...bunlara düşünmek bile sana huzur veriyordur dimi canım...bebişin nasıl,hamileleğin nasıl geçiyor...nasıl güzel bir duygudur kim bilir ? :CüvCüv: inşallah bizlerde yaşarız annelik duygusunu...(amin)

kızlar duruldunuz yine :umursamaz:

nesrinsavaş kavuştumu acaba bitanesine ...hiç ses seda yok,inşallah güzel haberler verir bize...
birde denizk hayatım sana sesleniyorum...çok uzun zaman oldu hiç yazmıyorsun,nerelerdesin ? herşey yolunda mı...

htcvlkn sen ne yaptın canım ? hayallerini gerçekleştireceğin çalışmalar nasıl gidiyor ?

hatun_kvn sen nasılsın bitanem ?

öpüyorum hepinizi.......................opuyorumnanaktan

ben burdayım, bebeğimi büyütüyorum.eşim gene görevde gelicek gene gidicek sere yok bayağı bir.off of.canımız sıkkn şehit haberlerine, hem şehit veriyoruz hem de bizi etkiliyor,izinlerimizi kaldırdılar,ek nöbet koydular.durum iyideğil yani.

bebişin nasıl canım? nasıl büyümüştür kim bilir yerimseniben
bu gidip gelmeler bitmiyor malesef canım boshayallersmile şehit haberlerine bende çok üzülüyorum...her haberde hop oturup,hop kalkıyoruz :gitme: terör belasından kaç ana kuzusunu yitirdik turkbayragi Mevlam canlarımıza,evlatlarımıza,kardeşlerimize kıyanlarında canını yaksın inşallah turkbayragi bende haziran gelir diye umut ediyordum ne zamandır...ama malesef,şuan izin yok ona da senağlama sizde de durum aynıymış...mevlam hepsini korusun inşallah...:Saruboceq:

amin canım çok sağol. doğru sölüyorsun ne olacak bilmiyorum ben de .allah sonumuzu hayır etsin.bebeğim kocaman oldu 6 aylık :))

evet dediğin gibi,Allah sonumuzu hayır eylesin canım (amin)
oooo maşallah prenses büyümüş,genç kız olmuş nerdeyse :1hug: tam sevilme zamanları şimdi...ne kadar tatlıdır yaa...seni hiç üzüyormu annesi ?

yok cnm hiç üzmüyor maşallah diyeyim.dün 4tane aşı vuruldu, keyfi yok,uyumak istiyor , gülmüyor,huysuzluğu yok ama keyfi yok kuzumun.sana yazarken koynumdaydı uyudu göğsümde uyuyor şuan :)

oyyy kıyamam ona,maşallah maşallah...Rabbim nazarlardan korusun...aşılarını da olmuş ne güzel...koynunda mı uyudu canım benim yaa...ayyy kendimi hayal ettim de ,nasıl heyecan sardı birden :) aşılar biraz huysuzluk yapar genelde ama çok şükür meleğin sakinmiş...

canım ben seni evli sanıyordum kusura bakma.unutuluyor arada işte.sevdiğin denizciydi dimi.

sorun değil canım benim yerimseniben unutulması çok normal denizci tabii ama asker turkbayragi bunları yazınca,seninle ilk kez tanışıyormuşum gibi hissettim şimdi kaydirigubbakcemile3

canım nasılsın boncuğum. işlerle uğraşıyorum kuzucum ne yapayım. yoğun bir dönemdeyim.
eğitim danışmanlık merkezi kuruyorum. artık söyleyebilirim kaydirigubbakcemile3

iyiyim bitaneemm opuyorumnanaktan
yaa benim hatırladığım başka birşeymiş demekki,ama eğitim danışmanlık merkezi harika bir fikir.... alkisalkisalkis layıkıyla yapacağına eminim canım benim..nasıl gidiyor peki çalışmalar,epey ilerlettin mi işlerini yerimseniben

senin hatırladığında doğruydu canım benim. hayalimde bir de cafe açmak vardı. hala da var. ondan da vazgeçmiş değilim. ama ilk işimi iyi bildiğim bir alanda yapayım dedim. kaydirigubbakcemile3
baya baya bitirdim işleri. dün bilgisayarım çöktü ona üzüldüm sadece. sen nasılsın sen anlat bakalım biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…