- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.741
my_aegean hoş geldin canım :) eşinin yanına gitmelisin diyenlerdenim bende…1 haftaymış zaten ,sıkıntı olacağını sanmıyorum.Hem her imkanı da sağlar diyorsun öyle değilmi,o halde kesin gitmelisin canım.Tabii yine son karar senin :)
mavi ege : nasılsın tatlım ? Kuzucuğun sağlıklı bir şekilde büyüyordur inşallah…
Bende tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorumGazze'de olan olaylar akıl almaz bencede ! Amacı sadece insani yardım olan,sivil kişilere nasıl oluyorda saldırılıyor ! Hem de uluslar arası sularda…
Rabbim bu zulmü yapanların yanına bırakmaz elbet !
İlham-perisi sen nasılsın canım ? Herşey yolundadır inşallah…
htcvlkn nasılsın canım benim ? Gözünüz aydın bir eğitim yılını daha bitirdiniz…Şimdi ise tatil zamanı dimiTunusa gidecekler demişsin,netleşti mi canım ? Bak gidebileceğin bir yer olsun dedin ve Rabbim dualarını kabul etti…
Çok yakında eşinin yanında olacaksın inşallah canım benim :) Ama peşin peşin söyliyelim,oralara gidipte boş dönmek yok ona göre…Deniz mavisi gözleri olan yeğen bekliyoruz tamam mı tatlım
oyyy captanınkarısı bitanem küçük denizcimiz erkek öylemi ? Allah'ım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah…Hadi bakalım sen şimdiden küçük denizcimize yakışır bir isim düşünmeye başla :)
denizk sen nerelerdesin canım ? Giremez oldun bu aralar…misafirlerden pek fırsat olmuyor mu yoksaözletme kendini…
hatun_kvn sen nasılsın hayatım ? Nişanlılık nasıl gidiyor ?
Her birinizi tek tek öpüyorum canlarım….
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir:))) bebişim erkek oluyo teyzeleri ilk size sölimm dedim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş:Saruboceq:
Ah canım benim ya, nasıl sevindim anlatamam. İnan yazdıklarını okurken yüzümde gülücükler açıyordu. Çok sevindim valla senin adına. İnşallah işler de umduğun gibi gider. Ama eminim ki sen halledersin ve herşeyi de en mükemmel şekilde yaparsın. Ayrıca başarısız olmaktan korkma. Senin gibi insanlar kolay kolay başarısız olmazlar. Valla sevindirdin kız beni. Bu arada eşinin yanına gidemiyorum diye üzülme. Zaten az kalmış, burnunda tütüyordur şu anda tahmin edebiliyorum. Ama hem az kalmış hem de sen güzel bir iş için kalmış olacaksın. Sen aç da biz de açılışa gelelim bakalım:)))selam güzeller..
ne yazık ki eşimin yanına gidemiyorum. uzadıkça uzadı gitmem en sonunda aradılar uçak biletinizi alıyoruz diye.
fakat kısmet bu ya çok uzun zamandır bir iş kurmayı düşünüyordum. fakat tam olarak kafamda netleşmeyen şeyler vardı. şirketin aradığı gün tam istediğim gibi bir yer buldum kendime. ve burda kalıp işleri halletmeye karar verdim.
ne iş yapacağımı buradan yazamıyorum. çünkü şu aşama da gizli tutuyorum. edirne de oturanlar filan görüp sürprizi bozulmasın istiyorum. kaydirigubbakcemile3
inş 1 ay içinde tüm eksiklikleri halletmiş olucam. sonra hepinizi açılışıma beklerim canlarım. turkbayragi
çok heyecanlı çok mutluyum ama bir yandan da korkmuyor değilim ya başarısız olursam diye. dua edin benim için lütfen kızlar..
tabi eşimin yanına gidemediğim için de çok buruğum ama sonuçta bu da bizim geleceğimiz için inş hayırlı bir adım olacak. 5-6 hafta sonra gelecek eşim. şimdiden gözümde çok büyüyor. çok özledim. 3 ay oldu gideli..
ama eşim yer bulduğumu öğrenince daha ben bir şey demeden tamam şirketi arıyorum iptal etsinler dedi.inş kıvırırım da şu eşi eşimden ayrı kaldığıma değmiş olur. amin :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan
Ah canım benim ya, nasıl sevindim anlatamam. İnan yazdıklarını okurken yüzümde gülücükler açıyordu. Çok sevindim valla senin adına. İnşallah işler de umduğun gibi gider. Ama eminim ki sen halledersin ve herşeyi de en mükemmel şekilde yaparsın. Ayrıca başarısız olmaktan korkma. Senin gibi insanlar kolay kolay başarısız olmazlar. Valla sevindirdin kız beni. Bu arada eşinin yanına gidemiyorum diye üzülme. Zaten az kalmış, burnunda tütüyordur şu anda tahmin edebiliyorum. Ama hem az kalmış hem de sen güzel bir iş için kalmış olacaksın. Sen aç da biz de açılışa gelelim bakalım:)))
bende iyiyim canım şuan için herşey yolunda hayat koşuşturmacası işte işten eve evden işe ders.. karmakarışık gidiyor öyle çok yoruldum ama herşeyden bu koşuşturmacadan... benim kide buhafta gelecekmiş yarın yola çıkıyolar marmaristeydi..ne olacak bakalım gelsinde görücez.bazen çok sıkılıyorum düşünmekten. eylül ayında seyiri var tam 4 ay yurt dışına gidicek...gitmeden aileleri tanıştıralım söz yapalım falan istiyodu bilmiyorum nolucak napıcazzz off offf....
selam güzeller..
ne yazık ki eşimin yanına gidemiyorum. uzadıkça uzadı gitmem en sonunda aradılar uçak biletinizi alıyoruz diye.
fakat kısmet bu ya çok uzun zamandır bir iş kurmayı düşünüyordum. fakat tam olarak kafamda netleşmeyen şeyler vardı. şirketin aradığı gün tam istediğim gibi bir yer buldum kendime. ve burda kalıp işleri halletmeye karar verdim.
ne iş yapacağımı buradan yazamıyorum. çünkü şu aşama da gizli tutuyorum. edirne de oturanlar filan görüp sürprizi bozulmasın istiyorum. kaydirigubbakcemile3
inş 1 ay içinde tüm eksiklikleri halletmiş olucam. sonra hepinizi açılışıma beklerim canlarım. turkbayragi
çok heyecanlı çok mutluyum ama bir yandan da korkmuyor değilim ya başarısız olursam diye. dua edin benim için lütfen kızlar..
tabi eşimin yanına gidemediğim için de çok buruğum ama sonuçta bu da bizim geleceğimiz için inş hayırlı bir adım olacak. 5-6 hafta sonra gelecek eşim. şimdiden gözümde çok büyüyor. çok özledim. 3 ay oldu gideli..
ama eşim yer bulduğumu öğrenince daha ben bir şey demeden tamam şirketi arıyorum iptal etsinler dedi.inş kıvırırım da şu eşi eşimden ayrı kaldığıma değmiş olur. amin :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan
bendee bi denizcininn sevgilisiyim 2 seneden fazlaa süren bi ilişkimm varr gittiğinde konusamamak haber alamamak öldüro beni..sürekli bi telefon bekliosun..gercekden büyük sabırr gerekk bana saten sabretmeyı dayanmayı beklemeyi öğretti ama bazen dayanılmıyacak kadr fazla çook özlüyorumm onuuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?