Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

sürekli aklıma geliyorsun.. yemin ederim. ne yapıyor bu kız nasıl dayanıyor diye..
sonra ye ben yaşasaydım bunu ne yapardım diyorum. içime nasıl sıkıntılar basıyor..
sonra ama biz denizci eşiyiz bizden güçlüsü yokki bunuda sabırla atlatırdım heralde diye düşünüyorum..
sen içini ferah dualarını hep sıcak tut canım benim..
senin haberini aldığımdan beri sahiden bu topik çok hüzünlü geliyor bana çok canım..
bir an önce hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla şenlensin bu topik :Saruboceq:

Mrb canım.Tebrik ediyorum :) çok sevindim Allah banada nasip eder inşallah...Benimkiyle 1 aylık hasretin sonunda dün buluştuk nihayet...Okadar özlemişimki...Şimdi yine 1 ay bekleyeceğim kısmetse bizde haziran sonu gibi birşeyler düşünüyoruz dua edin hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...

ilham_perisi canım benim seninde gözün aydın Şeniz hasret bitti desene :dance: kavuşmanıza çok sevindim bitanem,darısı başıma :Saruboceq: ayyy canım benim kısmetse senide veriyoruz desene :lepi: hadi bakalım hayırlısı olur inşallah :Saruboceq: dualarımız seninle canım,Mevlam gönlüne göre herşeyin en iyisini,en hayırlısını nasip eder inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Saol canım benimmm yine gitti ama yine ayrılık yine özlemek var...Hepimiz için hayırlısı olur inşallah hayatımmm .. En kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah :)

arkadaslar topiği yeni gördüm.ben de denizci eşiyim.eşim uzakyol kaptanı.şuan aden körfezinin oralardan geciyor.aklım onda.irana gidiyorlar.6bucuk aylık bir oğlumuz var.adı da atlas ege.bir okyanus ve deniz ismi vermek denizci adama yakışır dedi babamız.oğlumuz olana kadar gemiye birlikte gittik.dünyanın binbir ceşit ülkesini birlikte gezdik.ege biraz büyüsün belki hep birlikte gideriz.ben hem karada bekleyen hem de gemi ortamını bilen biri olarak düşünüyorum ve diyorumki orda olmak ve burdaki sevdiklerimi merak etmek daha zordu.gemi psikolojisi cok tuhaftır.lütfen eşleriniz aradığında onlara telefonda hep moral verin..allah hepsine selamet versin..pruvaları neta olsun.sevgiler...

selam canlarım sonunda taşındım artık istanbul tuzladayım bilmediğim bir yer ne yapıcam bilmiyorum ama aşkım yanımda hiç olmazsazemuszemus sizlerde ne var ne yok kimse girmiyo bu aralar nolduz arayı açmayın canlarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

58. gün bugun.
Ne zaman bitecek bu ıstıraplı bekleyiş
mafoldumben

Canım benim sabır. Allah senin ve eşinin sabrını sınıyor işte. Bazen hayatta çok üzücü şeyler yaşarız ama sonra bir bakmışsın çok güzel günler seni bekliyor. Havanın aydınlanacağı şafak vaktinde en fazla karanlığın olduğu zamandır. Canım benim kendini bırakma, sabret sadece. Dua et. Bizim dualarımız da hep seninle inan. Rabbim inşallah sizi sağlıklı bir şekilde kavuşturacaktır. Amin.

Canım hoşgeldin aramıza. Bebeğini de Allah analı babalı büyütsün. Evet şu anda denizde olan herkese Allah selamet versin. Amin.

captaninkarisi canım gözün aydın, ev bulmuşsun. Eşin de yanında. Daha bundan çok ne isteyebilirsin di mi? Allah ağzının tadını bozmasın. Amin.
htcvlkn canım sen de iyisin di mi? Çok yoğunsun sen de büyük ihtimalle. Sınavlar yaklaşıyor artık.
maviboncuk canım nasılsın? ıyisin sen de di mi?
denizk canım sen nasılsın?
Beni sorarsanız ben de iyiyim. Bir yaramazlık yok Allah'a şükürler olsun. Aynı bildiğiniz gibi işte. Öpüyorum herkesi.

canlarım nerelerdesiniz ? :sinifsinif: mafoldumben kimsecikler uğramaz oldu artık topiğimize....ama olmaz kiiii lmaz: çok özledim hepinizi opuyorumnanaktan

kızlarr nerelerdesiniz ayol kimse uğramaz olmuş artık kızıyorum ama haaa:))))))) neyse günlerim sıkılmakla geçiyor yeni bir yere gelmek ne zormuş ne yapçam yaaabilmiyorumkismile

herkese merhaba.kızlar denizci eşi olarak, tüm şehitlerimize rahmet diliyorumi,ailelerine de başsağlığı diliyorum.allah eşlerimize güç kuvvet versin başımızdan eksik etmesin.ayrıca israil deki olayı da şiddetle kınıyorum.dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden .çok üzgünüm çok

Bende şiddetle kınıyorumm!!!Allah büyük ama çok büyük!!Düşündükçe alamıyorum kendimi nedennn nedenn diye sormaktan... çok üzgünüm evet Allah onları başımızdan eksik etmesin..Amin.. Şehitlerimiz nur içinde huzur içinde yatsınlar...

ben de çok üzgünüm kızlar Allah hepsinin ailelerine sabır versin güç versin..
yapanların da elleri kırılsın.. klava:
dershaneyi bitirdik bir eğitim yılı daha kazasız belasız bitti gitti çok şükür.. :lepi:
eşimin yanına gitmek için gün sayıyordum ama sanırım gidemeyeceğim. yük bulamıyor şirketleri 1 haftadır demirde tutuyorlar. bugün bir haber geldi Dubai ye gidiyorsunuz diye. eşim senle okyanusa çıkmam diyor. zaten 1 aylık yol ben de hayatta gidemem o kadar uzun.
bavulum hazır her an haber bekliyorum 1 haftadır ama yok ne yazıkki. bu gidişle de olmayacak. çok hazırlamıştım kendimi gitmeye. bir sürü alışveriş yaptım gemi için filan ama hayırlısı ne diyelim.. :Saruboceq:
dua edin kızlar inş yakın bir yere giderler de ben de gidebilirim aşkımın yanına. çok özledim ya..
sizler nasılsınız canlarım. herkes bu topik boş kaldı diye dertleniyor ben de dahil olmak üzere ama suç biz de kızlar. aslında şöyle diğer topiklerdeki kızlar gibi her gün girip iki cümle yazsak şenlendiricez burayı ama. hihoyyyt
baksanıza yeni gelenler bile oluyor ama bizden ilgi göremeyince gidiyor onlar da.
:gitme::gitme:

slm kızlar.eşimin çin seferi iptal.irandan rusyaya geliyorlar.telefonda boğazda gelin siz de gemiye rusya dönüşü inersiniz dedi.çünkü onlar malezyaya gidecek sonra.7aylık oğlumuz var.ikimizin rusya seferi için gemiye katılmamızı istiyor.ben 2sene gemilerde eşimle gezdim.ortama aşinayım yani.ama oğlumuzu düşünüyorum.eşim bizi çok özledi.zaten1hafta anca kalır gemi rusyada..ama kafam karışık.sizce gitmelimiyim?bana bi akıl verin..buarada eşim süvari gemide.yani orda rezil etmez bizi.her imkanı sağlamaya calışır..hadi bana bi akıl verin arkidişler.........:s

kızlar ben fazla girmiyorumtopiğe çünkü durumum belli.

canım sen buna dertlenme hiç lütfen. sen bir gün topiğe bir giricen kocaman harflerler bize hayırlı haberi vereceksin inş
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzz canlarrrım :)

ben kendi adıma gayet iyiyim canım. sanırım haftasonu eşimin yanına gidebiliyorum. Tunusa çıkıyormuş galiba seferleri. yarın daha net belli olur. gelir hayırlı haberi de veririm inş.

kesinlikle git derim ben canım. sadece 1 hafta ne kadar zor geçebilir ki.. sanki tatile çıkmışsın gibi düşünürsün gemiyle.
hem çocuklarda ortakulak dengesi daha tam oluşmadığı için pnlar bulantı baş dönmesi filan da hissetmiyorlar denizde. oradakilerle zamanın nasıl geçtiğini bile anlamaz bebeğin.
bence hepinize çok iyi gelecek bu bir hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…