- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.721
Hayat o kadar garip ki; İnsana herşeyi yaşatıyor. Ağlarken gülmeyi ve herşeye rağmen ayakta kalmayı öğretiyor. Ben kendi adıma bu kadar güçlü olabileceğimi sanmıyordum ama iyi dayandım. Ama artık zorlanıyorum, dua ediyorum ve biran evvel bitsin istiyorum. Hayat bazen insanın sabrını öyle sınıyor ki.... Sevdikleriyle, sağlıkla, özlemle veeeee hiç olmaz dediğin olaylarla. Ben yaşadım, yaşıyorum. İsyan etmiyeceğim sabredeceğim, her şeye rağmen şükredeceğim. Çünkü her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanıyorum. Bugun tam 50 gün oldu. Allah sabır veriyor. Sabırla geleceğin günü bekliyorum. Geldiğin gün ikimiz için yeni bir başlangıç olacak. Ve herşey bu sınavdan sonra tamamen daha güzel olacak. Geride bu günler kötü bir anı olarak kalacak. Önümüzde nice güzel günler var. Sadece seninle. İçim bir garip, düsüncelerim karışık. Ağlamak bile rahatlatmıyor artık. Tam 50 gün oldu. Daha kaç gün var bilmiyorum. Sorun da burada zaten. Hislerim doğru çıkarsa eğer mutlu sona az kaldı .Allahım sen ona sabır ve sağlık ver. Onu bize bağışla...
Tüm sevenlerim sadece dua etsin lütfen.... :Saruboceq:
Günaydın kızlar. Görüşmeyeli nasılsınız? Beni sorarsanız ben iyiyim. Geçen hafta sonu nışanımız vardı. Evde aile arasında, yakınlarımızla yaptık, öyle büyük çapta birşey değildi. Bakalım ben de dünya evine bir adım attım. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizin. İnşallah herşeyin hayırlısı olur ve herşey daha daha güzel olur. Benim temennim bu. (Yüzüğüme bakıp bakıp duruyorum bu arada. Ne komik di mi?)
Mrb canım.Tebrik ediyorum :) çok sevindim Allah banada nasip eder inşallah...Benimkiyle 1 aylık hasretin sonunda dün buluştuk nihayet...Okadar özlemişimki...Şimdi yine 1 ay bekleyeceğimkısmetse bizde haziran sonu gibi birşeyler düşünüyoruz dua edin hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...
Saol canım benimmm yine gitti ama yine ayrılık yine özlemek var...Hepimiz için hayırlısı olur inşallah hayatımmm .. En kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah :)ilham_perisi canım benim seninde gözün aydın Şeniz hasret bitti desene :dance: kavuşmanıza çok sevindim bitanem,darısı başıma :Saruboceq: ayyy canım benim kısmetse senide veriyoruz desene :lepi: hadi bakalım hayırlısı olur inşallah :Saruboceq: dualarımız seninle canım,Mevlam gönlüne göre herşeyin en iyisini,en hayırlısını nasip eder inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
58. gün bugun.
Ne zaman bitecek bu ıstıraplı bekleyişmafoldumben
arkadaslar topiği yeni gördüm.ben de denizci eşiyim.eşim uzakyol kaptanı.şuan aden körfezinin oralardan geciyor.aklım onda.irana gidiyorlar.6bucuk aylık bir oğlumuz var.adı da atlas ege.bir okyanus ve deniz ismi vermek denizci adama yakışır dedi babamız.oğlumuz olana kadar gemiye birlikte gittik.dünyanın binbir ceşit ülkesini birlikte gezdik.ege biraz büyüsün belki hep birlikte gideriz.ben hem karada bekleyen hem de gemi ortamını bilen biri olarak düşünüyorum ve diyorumki orda olmak ve burdaki sevdiklerimi merak etmek daha zordu.gemi psikolojisi cok tuhaftır.lütfen eşleriniz aradığında onlara telefonda hep moral verin..allah hepsine selamet versin..pruvaları neta olsun.sevgiler...
Bende şiddetle kınıyorumm!!!Allah büyük ama çok büyük!!Düşündükçe alamıyorum kendimi nedennn nedenn diye sormaktan... çok üzgünümherkese merhaba.kızlar denizci eşi olarak, tüm şehitlerimize rahmet diliyorumi,ailelerine de başsağlığı diliyorum.allah eşlerimize güç kuvvet versin başımızdan eksik etmesin.ayrıca israil deki olayı da şiddetle kınıyorum.dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden .çok üzgünüm çok
kızlar ben fazla girmiyorumtopiğe çünkü durumum belli.
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzz canlarrrım :)
slm kızlar.eşimin çin seferi iptal.irandan rusyaya geliyorlar.telefonda boğazda gelin siz de gemiye rusya dönüşü inersiniz dedi.çünkü onlar malezyaya gidecek sonra.7aylık oğlumuz var.ikimizin rusya seferi için gemiye katılmamızı istiyor.ben 2sene gemilerde eşimle gezdim.ortama aşinayım yani.ama oğlumuzu düşünüyorum.eşim bizi çok özledi.zaten1hafta anca kalır gemi rusyada..ama kafam karışık.sizce gitmelimiyim?bana bi akıl verin..buarada eşim süvari gemide.yani orda rezil etmez bizi.her imkanı sağlamaya calışır..hadi bana bi akıl verin arkidişler.........:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?