- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.561
valla ilaç mümessiliği yine eski işim yoğun bütün gün dışardayım geziyorum eczane eczanebayanssulusmile
Merhaba kızlar. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Beni sorarsanız çok yorucu ve can sıkıcı bir hafta geçiriyorum. Pek keyfim yoktu anlayacağınız. Ama bugünlerde iyiyim. İşle ilgili sıkıntılar oldu birazcık.
Kızlar 14 şubatta Bitanem bana çiçek gönderdi. Kapı çaldı, kimseyi de beklemiyoruz, balkondan bir baktım, elinde çiçekle biri bekliyor. Çiçekçiymiş, beni sordu, ama nasıl şaşırdım anlatamam sizlere. Çok mutlu oldum ama anlatılmaz bu duygu. Hiç beklemiyordum çünkü ondan. Bazen konuşurduk, çiçek ona saçma gelirdi. İnsanın sevdiğini ıspatlaması için çiçek mi lazım derdi. O yüzden hiç beklemezsen gelince daha bir sürpriz oldu.
captaninkarisi; canım çalışmana sevindim. Çünkü insan bi kere çalışmaya alıştı mı evde oturamaz. Bunalırdın evde, iyi olmuş çalışman. Daha eşin de burada herhalde. İyi olmuş iyi.
maviboncuk canım sen nasılsın? Sevdiceğinle birlikte olamamışsın sen de benim gibi. Ama canım be onlar yanımızdayken zaten bize sevgililer günü. denizk'nın dediği gibi:)))
denizk canım sen nasılsın? Kursların bitmişti senin, sen neler yapıyorsun?
htcvlkn canım sen nasılsın? Sizin orada bu sefer baya bir sel felaketi oldu. Seninle eşin iyidir umarım. Arada yaz da haberdar olalım nasılsın diye.
Öpüyorum kızlar hepinizi. Allah'a emanet olun hepiniz:)))
canlarım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan neler olmuş neler okudum hepsini zemuszemus
ben hiç iyi değilim kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çok yoruldum mafoldumben artık gelsin eşim dayanamıyorum ağlamaktan mahfoldum günlerdir senağlama kontratı tam uzatacakken vaz geçtik alışık değilim bu kadar uzun ayrı kalmaya tlfda çekmeyince hepten kopuyoyorum :çok üzgünüm: her fırsatta arıyo uydu tlfdan ama olmuyo çok zor oldu bizim için -tatlicadiarzu- inşallah 1 aya kalmaz gelecek sevdiceğim :CüvCüv: artık ozaman nasıl gelecek hiç bilmiyorum bir sürü şey yapıyorum haftnın 6 günü yoğun programlar yapıyorum 1 günü dinleneyim diyorum oda olmuyo atıyorum kendimi dışarı :1no2: rabbim güç kuvvet versin hepimize :Saruboceq:
MariMarina canım hoşgeldin aramıza. Allah en kısa sürede inşallah seni sevdiğine kavuşturur.
aramıza hoşgeldin kaderdaşımbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?