• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

slm kızlar opuyorumnanaktan keyifler nasılmış bakalım bayanssulusmile
htcvlkn dinliycem canım mutlaka hatta bakıyorum şimdi zemuszemus
maviboncukum evet çok şükür gördüm oda yeter bana :asigim: seninde kavuşmuş olman çok güzel artık darısı görüşememişlere :teselli:
bende farklı bir durum yok özlem hasret aynen devam -tatlicadiarzu- rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi :Saruboceq: ayrıca kızlar bizim bayramımız doğum günümüz yıl dönümümüz ve daha bir sürü özel günlerimiz ne zaman birlikteysek aşklarımızla işte o zaman :lepi:opuyorumnanaktan

Merhaba canlarımmm... opuyorumnanaktan
Nasıl geçti bakalım haftasonunuz ya da 14 Şubat Sevgililer Gününüz?
Benim sevdiğim seyirdeydi,hala da dönmediler :a015: bende bütün gün temizlik yaptım -tatlicadiarzu-

captanınkarısı yeni işin hayırlı olsun canım benim :1hug: evde oturmaktan canın mı sıkıldı yoksa kaydirigubbakcemile3

sevgililer gününde eşim yemeğe çıkardı beni güzeldi bayaa
mavibonçukum valla sıkıldım evde oturmaktan çalışayım dedim hayırlısı olsun inşşboshayallersmile

ah ne güzel canım benim,valla yemeğe kendim çıkmış gibi sevindim inan opuyorumnanaktan
inşallah canım...çalışmaya alışınca evde oturamıyor insan.iyi yapmışsın bence de,nasıl olsa eşin bir süre daha yanında...gidecek olduktan sonra da birlikte gideceksiniz zaten...işin nasıl peki?çok yoğun mu ya da yorucu oluyor mu?

Merhaba kızlar. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Beni sorarsanız çok yorucu ve can sıkıcı bir hafta geçiriyorum. Pek keyfim yoktu anlayacağınız. Ama bugünlerde iyiyim. ışle ilgili sıkıntılar oldu birazcık.
Kızlar 14 şubatta Bitanem bana çiçek gönderdi. Kapı çaldı, kimseyi de beklemiyoruz, balkondan bir baktım, elinde çiçekle biri bekliyor. Çiçekçiymiş, beni sordu, ama nasıl şaşırdım anlatamam sizlere. Çok mutlu oldum ama anlatılmaz bu duygu. Hiç beklemiyordum çünkü ondan. Bazen konuşurduk, çiçek ona saçma gelirdi. ınsanın sevdiğini ıspatlaması için çiçek mi lazım derdi. O yüzden hiç beklemezsen gelince daha bir sürpriz oldu.
captaninkarisi; canım çalışmana sevindim. Çünkü insan bi kere çalışmaya alıştı mı evde oturamaz. Bunalırdın evde, iyi olmuş çalışman. Daha eşin de burada herhalde. ıyi olmuş iyi.
maviboncuk canım sen nasılsın? Sevdiceğinle birlikte olamamışsın sen de benim gibi. Ama canım be onlar yanımızdayken zaten bize sevgililer günü. denizk'nın dediği gibi:)))
denizk canım sen nasılsın? Kursların bitmişti senin, sen neler yapıyorsun?
htcvlkn canım sen nasılsın? Sizin orada bu sefer baya bir sel felaketi oldu. Seninle eşin iyidir umarım. Arada yaz da haberdar olalım nasılsın diye.
Öpüyorum kızlar hepinizi. Allah'a emanet olun hepiniz:)))

Merhaba kızlar. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Beni sorarsanız çok yorucu ve can sıkıcı bir hafta geçiriyorum. Pek keyfim yoktu anlayacağınız. Ama bugünlerde iyiyim. İşle ilgili sıkıntılar oldu birazcık.
Kızlar 14 şubatta Bitanem bana çiçek gönderdi. Kapı çaldı, kimseyi de beklemiyoruz, balkondan bir baktım, elinde çiçekle biri bekliyor. Çiçekçiymiş, beni sordu, ama nasıl şaşırdım anlatamam sizlere. Çok mutlu oldum ama anlatılmaz bu duygu. Hiç beklemiyordum çünkü ondan. Bazen konuşurduk, çiçek ona saçma gelirdi. İnsanın sevdiğini ıspatlaması için çiçek mi lazım derdi. O yüzden hiç beklemezsen gelince daha bir sürpriz oldu.
captaninkarisi; canım çalışmana sevindim. Çünkü insan bi kere çalışmaya alıştı mı evde oturamaz. Bunalırdın evde, iyi olmuş çalışman. Daha eşin de burada herhalde. İyi olmuş iyi.
maviboncuk canım sen nasılsın? Sevdiceğinle birlikte olamamışsın sen de benim gibi. Ama canım be onlar yanımızdayken zaten bize sevgililer günü. denizk'nın dediği gibi:)))
denizk canım sen nasılsın? Kursların bitmişti senin, sen neler yapıyorsun?
htcvlkn canım sen nasılsın? Sizin orada bu sefer baya bir sel felaketi oldu. Seninle eşin iyidir umarım. Arada yaz da haberdar olalım nasılsın diye.
Öpüyorum kızlar hepinizi. Allah'a emanet olun hepiniz:)))

aynen canım çalışmakçok güzel eşinin süprizi süper olmuş ne güzel unutmamış bigün kendide gelir süpriz yaparkaydirigubbakcemile3

Pardon canım ya, karıştırdım. Burayı ilk okumaya başladığımda sanırım hepsini birbirine karıştırdım. Canım önceki msjında eşin demişsin, Allah mı söyletti ne?zemuszemus

selam canlarım çok yoğun bir dönem geçirdim bu ara.. ev alma işlerimiz vardı onu hallettik çok şükür. benim işler zaten çok yoğun. eşimle bile yeteri kadar zaman geçiremiyoruz çok dokunuyor onu evde bırakıp işe gitmek.. :gitme:
gidiş tarihi belli oldu az çok 6-7 mart gibi gidiyor. tarih konulunca üzüntüsü de başlamış oluyor tabi.. ama takmayıp yanımda olduğu zamanların kıymetini bilmeye çalışıyorum.
captanınkarısı canım hayırlı olsun işin. alışınca evde oturmak da zor geliyor insana.. ben de çalışmaya ara verince çok sıkılmıştım.
maviboncuk canım sevgililer gününde arkadaşlarımızla beraber canlı müzik yapan bir yere yemeğe çıktık.. gayet keyifliydi. inş bir dahaki sevgililer gününde kimse hasret kalmaz sevdiğine..
hatun_kvn canım ne kadar romantik duygusal bir şey yapmış öyle sevdiceğin. kendisinin yerini tutmaz tabi ama en azından özlemini bastırmıştır biraz..

canlarım öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize..

Canım benim ya, birilerimizinki geliyor birilerimizinki gidiyor. Hayat ne garip. Canım benim canını sıkma ne olursun. O aradaki zamanı en iyi şekilde değerlendirirsiniz. Sonuçta Allah selametle gidip, hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin Rabbim.
Canım benim de Bitanem geldi. Çok sevindim anlatamam nasıl mutlu olduğumu. Allah'ıma şükürler olsun kavuşturdu bizi.
Canım hiç üzülme sen, çok çabuk geçecek hiç anlamıycaksın. Bizim bile 3 ay 10 gün olmuştu.

canlarım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan neler olmuş neler okudum hepsini zemuszemus
ben hiç iyi değilim kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çok yoruldum mafoldumben artık gelsin eşim dayanamıyorum ağlamaktan mahfoldum günlerdir senağlama kontratı tam uzatacakken vaz geçtik alışık değilim bu kadar uzun ayrı kalmaya tlfda çekmeyince hepten kopuyoyorum :çok üzgünüm: her fırsatta arıyo uydu tlfdan ama olmuyo çok zor oldu bizim için -tatlicadiarzu- inşallah 1 aya kalmaz gelecek sevdiceğim :CüvCüv: artık ozaman nasıl gelecek hiç bilmiyorum bir sürü şey yapıyorum haftnın 6 günü yoğun programlar yapıyorum 1 günü dinleneyim diyorum oda olmuyo atıyorum kendimi dışarı :1no2: rabbim güç kuvvet versin hepimize :Saruboceq:

Herkese Merhaba,

Ben yeniyim tesadüfen forumda bu konuya rastladım çok mutlu oldum, sizinle paylaştığımda üzüntümü giderebileceğim.... İleride yaşayacaklarımı sizlerin tecrübeleriyle öğrenebileceğim...

Benim erkek arkadaşım 3.kaptan yaklaşık 1 ay sonra İstanbulda olacak..

canlarım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan neler olmuş neler okudum hepsini zemuszemus
ben hiç iyi değilim kızlar kendimi çok kötü hissediyorum çok yoruldum mafoldumben artık gelsin eşim dayanamıyorum ağlamaktan mahfoldum günlerdir senağlama kontratı tam uzatacakken vaz geçtik alışık değilim bu kadar uzun ayrı kalmaya tlfda çekmeyince hepten kopuyoyorum :çok üzgünüm: her fırsatta arıyo uydu tlfdan ama olmuyo çok zor oldu bizim için -tatlicadiarzu- inşallah 1 aya kalmaz gelecek sevdiceğim :CüvCüv: artık ozaman nasıl gelecek hiç bilmiyorum bir sürü şey yapıyorum haftnın 6 günü yoğun programlar yapıyorum 1 günü dinleneyim diyorum oda olmuyo atıyorum kendimi dışarı :1no2: rabbim güç kuvvet versin hepimize :Saruboceq:

canım benim ya amin evet Allah güç kuvvet versin hepimize. Canım bak az kalmış. Biraz daha sık dişini. Napacaksın özlemler çok zormuş. Allah gerçekten güç kuvvet versin. Sen yine bütün zamanını doldur. Ne kadar dolu olursan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.

Hayırlı Kandiller Canlarım.... :1hug:

kandil001.jpg

Back