- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.541
Kızlar sizler nasılsınız, maviboncuk, captaninkarisi, denizk, nasılsınız canlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok geçmiş olsun sana. Allah korumuş bak seni. Sen kapını kilitle, sonra Allah'a emanetsin canım benim. Ama dediğin gibi kilidi düz durdurmamak lazımmış kilitte. Mutlaka çapraz olması gerekiyormuş. Öyle olduğunda açamıyorlarmış, ben de duydum bunu. Bir de kapının arkasında bir tokmak vardır, birçok kapıda var. Mutlaka onu da tak, o da çok büyük güvenlik önlem. Sen gönlünü ferah tut. Allah'a emanetsin unutma. Öpüyorum seni çok. Mucks:)))slm kızlar :)
size bişii diyim mi???
aşkitomm geliyoooooooooorrr 2 gun sonra insallah bi akslık cıkmazsa :))) çok özledim çokkkk 1ayı devırdık nihayet..
bu arada gece su içmeye kalkmıstım mutfaga dogru gittim bide ne goreyım daire kapımı zorlamıslar pis hırsızlar Allahından bulsunlar.. içeri girememişler ama anahları 2 cm geriye dogru itmişler nasıl basardılarsa !!!
gece benım için hem uykusuz hemde yarı uyur halde bol kabuslu gectı.. kabus konum hep aynı hırsız içeri girmiş benı etkısız hale getırmıs ((
evdede kımse yok çok korktum kızlar anlıcanız ((
bugun anahtarımı taktım tekrar ama yamuk bıraktım bu sefer zorlasalarda anahtarım donmez yanı (insallah) vee busefer bu gece tekrar gelmezler insallah ufffss..
sizinde kocişler geldi anlaşılan.. eşi- sevgılısı yanında olmayana Allah selamet versın çok opuyorum kendıne iyi bakın canlar..
sagol canım benım opuyorumnanaktan yaa o gecenın gunduzu arkadaslar çok cagırdı evlerıne evde tek kalma basına bişey gelcek gibilerine işte..bende yokyaa nolsun benım kapımda 5kılıt var hırsız mırsız gıremez demıstım (buyuk konusmamak gerekırmıs). şimdi yan cevıriyorum anahtarı ben içten çıkartamıyorum dıstan hiç çıkmaz sanırım..Canım benim çok geçmiş olsun sana. Allah korumuş bak seni. Sen kapını kilitle, sonra Allah'a emanetsin canım benim. Ama dediğin gibi kilidi düz durdurmamak lazımmış kilitte. Mutlaka çapraz olması gerekiyormuş. Öyle olduğunda açamıyorlarmış, ben de duydum bunu. Bir de kapının arkasında bir tokmak vardır, birçok kapıda var. Mutlaka onu da tak, o da çok büyük güvenlik önlem. Sen gönlünü ferah tut. Allah'a emanetsin unutma. Öpüyorum seni çok. Mucks:)))
sagol boncukum benım opuyorumnanaktan sımdı kapılarımın guvenlın acısından daha bi öenm verıyorum yanı. haa bide yoneticiye dedım dıs kapıyı acık bırakmasınlar bi not yazarmısnız lutfen felan dedım işte.kadın diokı eşin işyerınden çıkartsın bılgısayardan.ben yapamam.. yaa sankı sart pc den çıktı olması, alırsın elıne kalem kagıt yazarsın buyuk harfle..kısacası ilgilenmedi benımle..sonucta bugun benım kapıma gelen yarın onların kapısıyla oynamayacagına kimse garanti edemez ! uyuz kadınyaaYine karlı ve soğuk bir günden sevgiler
kızıcıklı çok geçmiş olsun bitanem.Rabbim fırsat vermesin böylelerine :Saruboceq: Allah'a emanet ol canım.Şu anahtar çevirme meselesini bende duydum.hatta evde bizde öyle yapıyoruz canım.Sen yine güzelce kapını kilitle,elinden geldiğince önlemini al,sonrasında duanı et ve yüreğini ferah tut canım benim.Rabbime emanet ediyorum hepinizi.yine de Allah'ın izniyle bişey yapamamışlar.kendine çok dikkat et canım...Gelelim mutlu haberine :dance: Şimdiden gözün aydın.2 gün sonra kavuşuyorsun inşallah yarine...yalnız bişey soracağım canım,1 ayı devirdik demişsin ya,o kadar uzun süreli seyirleri de oluyormuydu? :uhm:
sagol denızcım benımm opuyorumnanaktan aminn aminnn insallah tekrarı olmaz tatlım..kızılcıklı geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz rabbim fısrsat vermesin kötülere :Saruboceq:
Canım benim gözün aydın. Senin adına çok sevindim. Bayram dedin ya keşke hergün bayram olsa bizim için(deliye hergün bayram ama bize de olsun di mi:))) )
Bu arada Candan Erçetin'in şarkısını dinledim, gerçekten denizci eşlerini anlatıyor, bu kadar olur valla. Süpersin, nasıl da bulmuşsun:)))
candan erçetin en favori sanatçımdır benim canım. cd sini aldım tesadüfen keşfettim ama aşık oldum şarkıya.. dedim bu denizci eşlerinin şarkısı olsun Şeniz bana hep bayram be canım denizci eşi olmak da bir delilik bence.o kadar aşık olmak akıllı adamın işi değil gibi geliyor bana eşime olan aşkımı düşününce. o gelince bayramın bayramı oluyor bana kaydirigubbakcemile3