Canlarımmmm,nasılsınız ? Sizleri merakta bıraktım dimi bilmiyorumkismile ama elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim topiğimize.İşler çok yoğundu,hafta içi geç saatlere kadar işteydim hep :hulya: Evdekilerin bile yüzünü göremedim doğru düzgün mirmirmirmir Neyseki yoğunluğu atlattık sayılır.Ben yokken maviegemizin meleği doğmuş.Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
htcvlkn canım,nasılsın? Eşinin gelişi ertelenmiş sanırım :teselli: Böyle ertelenmeler,çok sinir bozucu,üzücü oluyor ama sen üzülmemeye çalış olur mu bitanem :1hug: Allah'ın izniyle çok yakında yanında olacak inşallah.Şu patronlar yok mu
klava: Hep kendilerini düşünürler alsanaalsanasmile ama olsun seni ve eşini koruyup,kollayan Rabbin var,yüreğin birazcık daha sabretsin,güzel günlere az kaldı çünkü...
captanınkarısı sen nasılsın canım?Hiç görüşemiyoruz artık :umursamaz: Kısmetse havalar iyi olunca,eşin birlikte sana da yolculuk varmış
iyi düşünmüşsünüz bencede,böyle soğuk ve fırtınalı kış günlerinde seninde gitmek pek iyi olmazdı.İlk defa gidiyor olmanın sevinci ve heyecanı,kışın soğuk günlerinde eziyete dönüşebilir eyvahedigeldismile ama diğer türlü,yer gök masmavi ve sen sevdiğinle birliktesin...:teytey: ee daha ne olsun dimi canım benim kaydirigubbakcemile3
hatun_kvn peki ya sen nasılsın canım?Sevdiğinle görüşebiliyormusun?Sevgililer günüde iyice yaklaşıyor.Bakalım hangimiz sevdiğiyle geçirecek o günü :asigim: Amaaann sevgililer günü şart değil aslında,herhangi bir günde olsa,onlar bizim yanımızda olsun yeter dimi kızlar :kedi:
denizk bitanem sen nasılsın?Hayırlı haberlerini aldık ya,inan çok sevindim.Ehliyetin hayırlı olsun canım
demek haftaya eşinin yanında olacaksın kısmetse :dance: hihoyyyt :dance: Rabbime şükürler olsun,hasret bitiyor...Ayyy bende nasıl mutlu oldum,nasıl heyecanladım sorma kaydirigubbakcemile3 kıpır kıpır oldu içim :teytey: sanki sevdiğinin yanına giden benmişim gibi :1hug: Hadi bakalım,senin için bu hafta su gibi akıp geçsin amaaa kavuştuğunuz gün ,size bitmek bilmesin ki;ayrılık vakti çabuk gelmesin yerimseniben
hepinizi çoooook öpüyorum prensesler....opuyorumnanaktan