• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

işte geldim burdayım kızlarrr opuyorumnanaktan ne deseniz haklısınız çok ihmal ettim buraları eyvahedigeldismile ama psikolojim çok iyi sayılmaz koşuşturmak çok güzel elbet vakit çok daha çabuk geçiyor zaman geçtikçe kavuşma günü yaklaşılıyor :umursamaz: sizlere güzel haberlerle geldim ehliyeti aldım o artık bitti çok şükür veeeeeee sanırım haftaya eşimin yanına gidiyorum :sm_cool::dance: nasıl mutluyum nasıl heyecanlıyım bilemezsiniz bu gün tam 3 ay bitti aşkımı görmeyeli neti saymazsak tabi :CüvCüv: ama ne kadar kalabilirim durum nedir hiç bişey belli değil gidip görüp aynı gün dönsem bile yeter çok ihtiyacım var :asigim::nazar: bakayım sizler neler yapmışsınız :uhm: hepinizi çok seviyorum -tatlicadiarzu-

Canlarımmmm,nasılsınız ? Sizleri merakta bıraktım dimi bilmiyorumkismile ama elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim topiğimize.İşler çok yoğundu,hafta içi geç saatlere kadar işteydim hep :hulya: Evdekilerin bile yüzünü göremedim doğru düzgün mirmirmirmir Neyseki yoğunluğu atlattık sayılır.Ben yokken maviegemizin meleği doğmuş.Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...:emir_bebek:

htcvlkn canım,nasılsın? Eşinin gelişi ertelenmiş sanırım :teselli: Böyle ertelenmeler,çok sinir bozucu,üzücü oluyor ama sen üzülmemeye çalış olur mu bitanem :1hug: Allah'ın izniyle çok yakında yanında olacak inşallah.Şu patronlar yok mu :oklava: Hep kendilerini düşünürler alsanaalsanasmile ama olsun seni ve eşini koruyup,kollayan Rabbin var,yüreğin birazcık daha sabretsin,güzel günlere az kaldı çünkü...

captanınkarısı sen nasılsın canım?Hiç görüşemiyoruz artık :umursamaz: Kısmetse havalar iyi olunca,eşin birlikte sana da yolculuk varmış kaydirigubbakcemile4 iyi düşünmüşsünüz bencede,böyle soğuk ve fırtınalı kış günlerinde seninde gitmek pek iyi olmazdı.İlk defa gidiyor olmanın sevinci ve heyecanı,kışın soğuk günlerinde eziyete dönüşebilir eyvahedigeldismile ama diğer türlü,yer gök masmavi ve sen sevdiğinle birliktesin...:teytey: ee daha ne olsun dimi canım benim kaydirigubbakcemile3

hatun_kvn peki ya sen nasılsın canım?Sevdiğinle görüşebiliyormusun?Sevgililer günüde iyice yaklaşıyor.Bakalım hangimiz sevdiğiyle geçirecek o günü :asigim: Amaaann sevgililer günü şart değil aslında,herhangi bir günde olsa,onlar bizim yanımızda olsun yeter dimi kızlar :kedi:

denizk bitanem sen nasılsın?Hayırlı haberlerini aldık ya,inan çok sevindim.Ehliyetin hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile4 demek haftaya eşinin yanında olacaksın kısmetse :dance: hihoyyyt :dance: Rabbime şükürler olsun,hasret bitiyor...Ayyy bende nasıl mutlu oldum,nasıl heyecanladım sorma kaydirigubbakcemile3 kıpır kıpır oldu içim :teytey: sanki sevdiğinin yanına giden benmişim gibi :1hug: Hadi bakalım,senin için bu hafta su gibi akıp geçsin amaaa kavuştuğunuz gün ,size bitmek bilmesin ki;ayrılık vakti çabuk gelmesin yerimseniben

hepinizi çoooook öpüyorum prensesler....opuyorumnanaktan

işte geldim burdayım kızlarrr opuyorumnanaktan ne deseniz haklısınız çok ihmal ettim buraları eyvahedigeldismile ama psikolojim çok iyi sayılmaz koşuşturmak çok güzel elbet vakit çok daha çabuk geçiyor zaman geçtikçe kavuşma günü yaklaşılıyor :umursamaz: sizlere güzel haberlerle geldim ehliyeti aldım o artık bitti çok şükür veeeeeee sanırım haftaya eşimin yanına gidiyorum :sm_cool::dance: nasıl mutluyum nasıl heyecanlıyım bilemezsiniz bu gün tam 3 ay bitti aşkımı görmeyeli neti saymazsak tabi :CüvCüv: ama ne kadar kalabilirim durum nedir hiç bişey belli değil gidip görüp aynı gün dönsem bile yeter çok ihtiyacım var :asigim::nazar: bakayım sizler neler yapmışsınız :uhm: hepinizi çok seviyorum -tatlicadiarzu-

canım hadi hayırlı olsun ehliyetin öncelikle kaydirigubbakcemile5 ama sen ehliyetten de güzek haberler vermişsin bize. kocacığının yanına gidiyormuşsun çok sevindim canım senin adına. bazen bir dk görüp dokunabildiğimi hayal edip gözlerimizi doldurup yüzümüze gülücükler yaydırdığımız o kadar çok anımız var ki bizim. ne kadar iyi geleceğini tahmin edebiliyorum sana tatlım. ama bizleri de unutma ya gir fırsat buldukça. öpüyorum opuyorumnanaktan

maviboncuk canım vallahi çok özletiyorsun kendini ya.. şu işler yok mu sahiden nasıl delirtiyor insanı bazen ohaoldumsmile ama sen bize de iki satır haber gönder canım ya. sevdiğin gelişiyle ilgili bir şeyler var mı canım?
birinizi bulsak birinizi kaybediyoruz CADIARZU hatun_kvn canım sen nerelerdesin acep? tatil için ailenin yanına gittin de kardeş mi bırak mıyor pc yi yoksa kaydirigubbakcemile3 size tatil bize işkence başldı canım ya. hızlandırma dönemine girdik biz de. her gün sabahtan akşama kadar ders var bize de. ölüyorum bitiyorum yorgunluktan. şu okullar açılsa da rahat etsek diyeceğim canım senin tam tersine :tomato:

yaa kızlar söyleyeyim mi söylemeyeyim mi karar veremedim ama söyleyeceğim dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3 eşimin uçak bileti gelmiş. perşembe sabahı yanımda olacak inşallah Şeniz ama geçen sefer gemiden inmesine 6-7 saat kala iptal oldu ya gelişi pek bir buruğum. sanki yine bir engel çıkacakmış da kavuşamayacağız diye.. inş bir daha topiğimize girdiğimde güzel haberler veririm. dua edin canlar siz de sağ salim gelsin kocacım yanıma. sizlerinki de inş.. :Saruboceq:

Canım bize çok güzel haberler vermişsin. Ehliyeti alman tabi ki de çok güzel ama bence asıl güzel olan haber eşinin yanına gidecek olman. Çok sevindim senin adına. Biri böyle gittiğinde veya eşi yanına geldiğinde keşke diyorum benim bitanem de gelse görsem. Bir hüzün çöküyor ki anlatamam. Herhalde böyle zamanlarda özlemlerim çok depreşiyor.
Canım valla bir saatliğine bile olsa git, hiç düşünme. İnşallah ortam uygun olur da uzun kalabilirsin eşinin yanında. İyi yolculuklar canım sana. Gelince iyi haberlerini bekliyoruz. Ama uzun kalıp da gel eşinin yanında:)

hatun_kvn peki ya sen nasılsın canım?Sevdiğinle görüşebiliyormusun?Sevgililer günüde iyice yaklaşıyor.Bakalım hangimiz sevdiğiyle geçirecek o günü :asigim: Amaaann sevgililer günü şart değil aslında,herhangi bir günde olsa,onlar bizim yanımızda olsun yeter dimi kızlar :kedi:

Canım ya valla doğru söylüyosun. Onun yanımda olması zaten benim için sevgililer günü. İnşallah birlikte geçiririz diyelim ama bakalım ne olacak. İlk sevgililer günümüzde birlikte olma fikri çok güzel, çok da güzel olurdu. Ama olmazsa da ne yapalım, hayırlısı diyelim. Canım iyiyim ben. Tatildeyiz malum. Bitanemle görüşüyoruz ama bi yerden sonra insana yetmiyor işte. Çok özledim onu.

maviboncuk canım vallahi çok özletiyorsun kendini ya.. şu işler yok mu sahiden nasıl delirtiyor insanı bazen ohaoldumsmile ama sen bize de iki satır haber gönder canım ya. sevdiğin gelişiyle ilgili bir şeyler var mı canım?
birinizi bulsak birinizi kaybediyoruz CADIARZU hatun_kvn canım sen nerelerdesin acep? tatil için ailenin yanına gittin de kardeş mi bırak mıyor pc yi yoksa kaydirigubbakcemile3 size tatil bize işkence başldı canım ya. hızlandırma dönemine girdik biz de. her gün sabahtan akşama kadar ders var bize de. ölüyorum bitiyorum yorgunluktan. şu okullar açılsa da rahat etsek diyeceğim canım senin tam tersine :tomato:

yaa kızlar söyleyeyim mi söylemeyeyim mi karar veremedim ama söyleyeceğim dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3 eşimin uçak bileti gelmiş. perşembe sabahı yanımda olacak inşallah Şeniz ama geçen sefer gemiden inmesine 6-7 saat kala iptal oldu ya gelişi pek bir buruğum. sanki yine bir engel çıkacakmış da kavuşamayacağız diye.. inş bir daha topiğimize girdiğimde güzel haberler veririm. dua edin canlar siz de sağ salim gelsin kocacım yanıma. sizlerinki de inş.. :Saruboceq:

Canım benim ya tatile girince böyle aksaklıklar oldu. Kardeşim bazı günler il dışında olunca laptop unu da götürünce girilmiyor maalesef. Eve gelince geç saatlere kadar internette. Annem diyor ki karısını aldı yanıya yine diyor. Çok gülüyoruz:)))
Ara ara çok kısa girip okudum ama yazacak kadar fırsatım olmadı. Tatildeyim canım bildiğin gibi. Senin de dediğin gibi bize tatil size yorucu bir tempo. Tam tersi oluyor hep zaten. Ama olsun canım ya, bak bugün büyük ihtimalle eşin gelmiştir. Hakkaten yüreğin bayram yeri dediğin gibi, eşin sana yorgunluğu unutturacaktır.
Canım çok sevindim eşinin gelmesine. İnşallah ben bunları yazarken siz kavuşmuşsunuzdur. Geçen sefer gelemediğine üzülmüştün, ben de bu kadar olur tüh be demiştim kendi kendime.
Canım benim iyi tatiller sana(çok yoğun çalışıyorsun tahmin edebiliyorum ama eşin yanında olduğu sürece sana tatil gibi gelecektir, yorgunluktan birşey anlamayacaksın emin ol buna). ÇOK MUTLU OL CANIM BENİM.

kızlarr eşim geldi çookk şükür. :1hug:ders arasındayım çok uzun yazamıcam. darısı başınıza inş canlarım. öpüyorum opuyorumnanaktan

sağolun kızlar bayram gibi dolanıyorum ortalarda.. candan erçetin in son albümünde vallahi diye bir şarkı var. sanki tamamen denizci eşlerine yazılmış gibi. ben dinler dinlemez aşkım bu şarkı bizim şarkımız olsun dedim. siz de dinleyin kızlar öpüyorum.

sağolun kızlar bayram gibi dolanıyorum ortalarda.. candan erçetin in son albümünde vallahi diye bir şarkı var. sanki tamamen denizci eşlerine yazılmış gibi. ben dinler dinlemez aşkım bu şarkı bizim şarkımız olsun dedim. siz de dinleyin kızlar öpüyorum.

Canım benim gözün aydın. Senin adına çok sevindim. Bayram dedin ya keşke hergün bayram olsa bizim için(deliye hergün bayram ama bize de olsun di mi:))) )
Bu arada Candan Erçetin'in şarkısını dinledim, gerçekten denizci eşlerini anlatıyor, bu kadar olur valla. Süpersin, nasıl da bulmuşsun:)))

Back