• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Epeydir giremedim,özledim sizleri .... MariMarina aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Kaç gündür griple uğraşıyorum canlarım ya...geçmek bilmedi :( Haftasonu yatmakla geçti zaten,pazartesi işe de gidemedim.Öksür öksür bi hal oldum :1shok: Neyse,sizler nasılsınız ? Çok öpüyorum hepinizi...

ahh kuzum kıyamam maviboncuk canım hasta mı oldun sen. valla burada olsaydın sana benim ne ararsan var çayımdan yapardım. bişeyciğin kalmazdı. bir gemi dolusu adam içti o çaydan dirildi. kaydirigubbakcemile3
denizk canım sabret az kalmış sevdiceğin yanına geldiği zaman hatırlamayacaksın bile bu çektiklerini..
hatun_kvn canım sahiden sen de baya hasretlik gün çekmişsin.. ben sevdiğimi yollayıp üzülücem sizin sevdikleriniz gelecek sizin için sevinicem.. Allah yeterki dertlerini göstermesin.
marimarina sen de hoşgeldin aramıza canım. Allah seni de bir an önce sevdiğine kavuştursun inş..
bu mübarek gecede içimizden geçen ne varsa Allah kabul eder inş canlarım. öpüyorum hepinizi..

canlarım nerelerdesiniz boshayallersmile ben depresyondayım kimseler yok :umursamaz:
marimarina hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile3
herkes iyidir inşallah -tatlicadiarzu-

Ben buralardayım.
denizk canım inşallah eşinin gelmesi yakındır. ınşallah az kalmıştır gelmesine.
htcvlkn, maviboncuk, captaninkarisi canlarım sizler nasılsınız?

Epeydir giremedim,özledim sizleri .... MariMarina aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Kaç gündür griple uğraşıyorum canlarım ya...geçmek bilmedi :( Haftasonu yatmakla geçti zaten,pazartesi işe de gidemedim.Öksür öksür bi hal oldum :1shok: Neyse,sizler nasılsınız ? Çok öpüyorum hepinizi...

Canım çok geçmiş olsun. Bu havalar aldatır, dikkat et kendine. Öpüyorum çok:)))

* * * Merhaba Denizci Prensesleri * * *
yahu dün yazdıklarımın hiçbiri niye görünmüyor :oklava: sitenin rengi falanda değişikti,yazdığımda sayfada görünüyordu,bu sabah girdim hiç bişey yok :kızgın: neyse yeniden yazayım o zaman a.s

Htcvlkn canım benim ,gribi atlattım gibi ama şu öksürük kesilmedi.İçmediğim çay,yemediğim bal,pekmez kalmadı.Bir kutu antibiyotik bitirdim,öksürük şurubu da kullanıyorum ama yok yok…Rabbim şifa versin de ,öksürüğüm kesilsin artık.Diyorum ki senin şu lezzetli ve şifalı çaylarından bana tarif edebileceğin var mı canım ?Eminim şifa olacak…Neyse benim öksürüğümü bırakalım da ,sen nasılsın?keyifler,moralin nasıl?Umarım her şey yolundadır fıstığım…

Denizk,papatyam ne oldu ,neden depresyondasın dicem ama cevabını biliyoruz  ahhh kıyamam sana,çoookk özledin dimi canım ?Az daha sabır,az daha canım…Bitaneciğin çok yakında yanında olacak Allah’ın izniyle…Bu kadar dayandın,bekledin,sabırların en büyüğünü gösterdin…Dilerim mevlam biraz daha dayanacak güç versin sana ve senin gibi yol gözleyen tüm eşlere/sevenlere…canımısınız hepiniz !!!çok seviyorum sizi…

Hatun_kvn sağolasın bitanem…Dediğin gibi havalara aldanmış olmalıyım.Bir kalın giyin,bir ince giyin derken kaptık şifayı…Şimdi iyiyim çok şükür ama bir öksürük kaldı işte.Sende durumlar nasıl canım?Sevdiğinle görüşebiliyorsunuzdur inşallah.Ya bende ne güzel İstanbul’a geldiler,sık sık görüşürüz diyordum ama nerdeeee… Telefonla bile çok zor konuşuyoruz.Hep yoğunlar ! Keşke gemi hep İstanbul’da olsa diye geçiriyordum içimden bazen ama yok yok istemiyorum artık…İstanbul dışındayken daha rahatlar…hiç değilse akşamları telefonla falan konuşabiliyorduk.Ama şimdi o bile yok…: ( Uzaktayken hasretlik zaten zor ama aynı şehirde olup görüşememek daha da bir ağır geliyor insana : ( neyse ben çok yazdım sanırım : (

Captanınkarısı nerelerdesin hayatım ? İşler yoğun sanırım.Özledik seni…

Çok ama çok öpüyorum canlarım…Görüşünceye dek Allah’a emanet olun !!!

günaydıııınnnnnn,hayırlı cumalar canlarım opuyorumnanaktan

captanınkarısı canım benim sahi miiiiiiiiiiiii :dance: Allaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :sm_cool: valla çok sevindim canım benim...ay böyle bir durumda ne denir,heyecandan onu da unuttum kaydirigubbakcemile3 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...(aminnn) darısı isteyen herkesin başınaaaa :kedi:

kızlarrrrrrrrrrrr küçük denizci geliyorrrrrrrrrrrrrrrr ben:CüvCüv:

ayyy canım maşallah..
nasıl sevindim anlatamam sana ya.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
meleğinle upuzun sağlıklı bir yaşam versin sana.. :Saruboceq:
bizler içinde dua et sen şimdi içinde bir melek büyütüyorsun dualarınn kabul olur senin..

inş arkadaşlar rabbim isteyen herkese versin çok güzel bir duygu o kadar heyecanlıyımki anlatamam umarm hepimizin küçük bebişleri olur rabbim hayırlısını versin:emir_bebek:

inşallah canım benim opuyorumnanaktan inşallah Rabbim bizlere de annelik duygusunu yaşattırır...(amin)

kızlaaarrrr,sizler nerelerdesiniz bakiyim :uhm: hatun_kvn,denizk,htcvlkn hiç görünmüyorsunuz şekerlerim...merak ediyorum sizleriiiiiiiiiii eyvahedigeldismile

Kızlar merhabalar, nasılsınız?
Ben iyi sayılırım. Biraz bu aralarda kafam karışık, o yüzden çok fazla girmedim buraya. Neyse beni boşverin, sonuçta iyiyim.
captaninkarisi canım Allah inşallah hayırlı, sağlıklı bir bebiş verir sana. Rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı nasip edecektir.
maviboncuk canım buralardayız, iyiyiz, okul-ev git gel yaptığımız başka bişey yok.
htcvlkn, denizk canım sizler nasılsınız?

Günaydın canlarım hihoyyyt
yine yepyeni bir güne başlıyoruz kaydirigubbakcemile2 inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur zemuszemus
hatun_kvn seni merak ettim şimdi.Hayırdır canım kafanı karıştıran nedir?Sevdiğinle ilglili birşey mi yoksa :teselli: Anlatmak istersen eğer biliyorsun hepimiz burada senin yanındayız.Sonuçta iyiyim demişsin ama inşallah gerçekten iyisindir canım benim...öpüyorum çok opuyorumnanaktan

saat gece 3'e kadar eşimin dizine yatıp ağladım..
her gidişin diğerinden daha zor oluyor diye.. saçlarımı okşadı ellerimi öptü.. arada bir iki damla gözyaşı da akıttı yüzüme.. ağlaya ağlaya uyudum heralde.. sonra birden gözümü açtım baktım aşkım yanımda yok.. uyandırmamış beni.. sabah 6.30 da çıkmış gitmiş.. ben de 15 dk sonra uyandım..
ilk defa yolculayamadım kocamı ilk defa arkasından suyunu döküp duamı okuyamadım.
hemen sarıldım telefona ağlayarak.. baktım o da ağlıyor.. yapamadım uyandıramadım seni gidemeyecektim bir damla yaşını daha görseydim dedi..
içim acıyor kızlar.. sahiden hissediyorum acıyor..
ne olur dua edin sağ salim gelsin evine gelsin geri.. Allahım bize sabır dayanma gücü versin..

canım benim yaa,sabah bilgisayarı açar açmaz topiğimize baktım ve senin yazdıklarını gördüm.O kadar üzüldüm ki,ne yazacağımı,ne söyleyeceğimi bilemedim...bu saat oldu ve ben hala senin hüznünü giderebilecek sözcükleri bulabilmiş değilim...ama canı gönülden şunu söyleyebilirim ki,yazını okuduğumdan beri hep dua ediyorum senin ve eşin için...Yüce mevlam eşini sana bağışlasın meleğim...Dualarım senin,eşin ve tüm yol gözleyen,hasret çekenlerle...bundan en ufak bir şüphen olmasın bitanem...

Yüreğimi yaktın htcvlkn. Okudum inan ki tüylerim diken diken oldu, anlatamam yaşadıklarını. Sanki izliyorum aynı zamanda yaşıyorum gibi hissettim o yazdıklarını. ınan ki senin yazdıklarını okurken benim de içim acıdı. Ben de maviboncuk gibi hissettim. Ne söylenecek bilmiyorum. Gözlerime yaşlar doldu, doldu geri gitti. Herhalde böyle zamanlarda hep kendi ayrılışlarımız aklımıza geliyor. Canım ne olursun sağlam dur, iyi ol.
Elimizden gelen sadece dua etmek. Rabbim seni ve eşini ve hasret çeken, yol gözleyen bütün herkesi tez zamanda kavuştursun. Amin. Allah'ım hasret çekenlere yardımcı olsun. Yoksa bu hasretlere O'nun yardımı olmadan asla dayanılmaz. Rabbim hasret çeken herkese güç kuvvet versin.

saat gece 3'e kadar eşimin dizine yatıp ağladım..
her gidişin diğerinden daha zor oluyor diye.. saçlarımı okşadı ellerimi öptü.. arada bir iki damla gözyaşı da akıttı yüzüme.. ağlaya ağlaya uyudum heralde.. sonra birden gözümü açtım baktım aşkım yanımda yok.. uyandırmamış beni.. sabah 6.30 da çıkmış gitmiş.. ben de 15 dk sonra uyandım..
ilk defa yolculayamadım kocamı ilk defa arkasından suyunu döküp duamı okuyamadım.
hemen sarıldım telefona ağlayarak.. baktım o da ağlıyor.. yapamadım uyandıramadım seni gidemeyecektim bir damla yaşını daha görseydim dedi..
içim acıyor kızlar.. sahiden hissediyorum acıyor..
ne olur dua edin sağ salim gelsin evine gelsin geri.. Allahım bize sabır dayanma gücü versin..

canımmm kıyamam dayanamam ben sana olumunekankayizsmile üzülme bitanem hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz herzaman her gidiş hüzün her geliş bayram bizim için biz burdayız birbirimizi görmesekte hep yanındayız unutmabayanssulusmile

ben de size cevap yazmaya niyetleniyorum canlarım ne yazacağımı bilemeden kapatıyorum sayfayı..:sinifsinif:
sahiden sırf sizin beni anladığınızı hissediyorum. yaşayan bilir diye düşünüyorum çünkü bu ayrılık acılarını.. hemen size yazdım. daha kimseyle konuşmadan. soranlara da nasılsın dediklerinde iyiyim çok şükür deyip geçiştiriyorum. uzatmıyorum hiç muhabbeti. sanki anlatsam da anlamayacaklar sıkılacaklar gibi geliyor.
belki yanlış ama öyle düşünüyorum hissediyorum..
bu sefer fena sarsıldım hala ilk yolculadığım günkü gibi dolanıyorum etrafta.. mafoldumben
Allaha şükür gemileri Türkiyede hala. tlfda rahat rahat konuşabiliyoruz.
inşallah önce denizk nın ya da maviboncuk un (hangisi önce gelecek bilmiyorum) sonra benim aşkımın kavuşma haberlerini vereceğiz... o haberlerin tadı çok güzel oluyor. çok farklı.. Şeniz
hatun_kvn captanınkarısı bir mucize olsun sizin de sevdikleriniz hiç gitmese yanınızdan ne güzel olur değil mi..
:Saruboceq:

ben de size cevap yazmaya niyetleniyorum canlarım ne yazacağımı bilemeden kapatıyorum sayfayı..:sinifsinif:
sahiden sırf sizin beni anladığınızı hissediyorum. yaşayan bilir diye düşünüyorum çünkü bu ayrılık acılarını.. hemen size yazdım. daha kimseyle konuşmadan. soranlara da nasılsın dediklerinde iyiyim çok şükür deyip geçiştiriyorum. uzatmıyorum hiç muhabbeti. sanki anlatsam da anlamayacaklar sıkılacaklar gibi geliyor.
belki yanlış ama öyle düşünüyorum hissediyorum..
bu sefer fena sarsıldım hala ilk yolculadığım günkü gibi dolanıyorum etrafta.. mafoldumben
Allaha şükür gemileri Türkiyede hala. tlfda rahat rahat konuşabiliyoruz.
inşallah önce denizk nın ya da maviboncuk un (hangisi önce gelecek bilmiyorum) sonra benim aşkımın kavuşma haberlerini vereceğiz... o haberlerin tadı çok güzel oluyor. çok farklı.. Şeniz
hatun_kvn captanınkarısı bir mucize olsun sizin de sevdikleriniz hiç gitmese yanınızdan ne güzel olur değil mi..
:Saruboceq:
Ah canım benim ne kadar güzel söylemişsin, keşke çok güzel bir mucize olsa, havalara uçarım mutluluktan. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.
Canım benim ne olur üzme kendini diyecek oluyorum. Ama ben veya bir başkası ne kadar dese de öyle olmayacak. O yüzden inan ne diyeceğimi şaşırıyorum. Allah sevdiğini, eşini bekleyen herkesi kavuşturur inşallah demekten başka bişey diyemiyorum. Amin.

iyi geceler canlarım umarım herkes iyyidir ben değilim gün azalıyor ama sanki hiç geçmek bilmiyor giriyorum arada ama yazmak gelmiyor içimden affedin ama öyle çok doluyumki biraz olsun konuşayım dedim captanınkarısı tebrik ederim canım inşallah darısı başımıza :Saruboceq: htcvlkn allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inşallah zaten bunalımdayım yazdıklarını okuyup ağlıyorum kaderimiz işte elden gelen bişey yok seninde dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok hep iyiyim demek zorundayız içini açıp anlattığında insanlar dinlemiyolar bile çok yakın bi zamanda başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum ayrılıktan hasretten özlemden hiç bişey anlamayan biri sen eşin gidiyor yada yanında değil diye hiç üzülmüyosun dedi bana bense kendimle cebelleşip hayatımı zorda olsa sürdürmeye çalışırken ne diyeceğimi şaşırdım ve dedimki sana göre nasıl davranmam gerek ?? ne bileyim eşinin adı anıldığında bile ağlaman gerek mesela dedi ama bilmiyoki içime akıttığım gözyaşlarını kendince saçmalıyo mecburuz güçlü olmak zorundayız yaşadığım sıkıntıyı belli etmemeliyim derken gelin görünkü neden adı geçince gözlerim dolup ağlamıyormuşum emin olun eğer açıktan açıktan ağlarsamda bu defada zayıflıkla suçlanacağım rabbim hepimize bol sabır ve güç versin sağlıkla hayırlısıyla hepimizi kavuştursun opuyorumnanaktan

Back